• Daa

    I vått och torrt och väntan

    Lanovia: så häftigt att känna bebisen i magen!

    Ninnis: har vi cyklat i takt den här gången? Ligger strax bakom dig

    Blomman: tillträde i övermorgon? Säger som Ninnis: wiiiii!

  • Daa
    Typiskt.
    Jenny står brud 090801 skrev 2009-09-01 18:15:48 följande:
    Ja fast hon är inte mycket att lita på när det är mörkt och otäckt Då blir hon liten och rädd (som sin matte kanske) oj erkände jag det? Då gömmer hon sig bakom mina ben. Ingen vidare vakthund det inte
  • Daa

    Tycker du ska insistera på den där symaskinen
    Jenny står brud 090801 skrev 2009-09-01 18:15:48 följande:


    Ja fast hon är inte mycket att lita på när det är mörkt och otäckt Då blir hon liten och rädd (som sin matte kanske) oj erkände jag det? Då gömmer hon sig bakom mina ben. Ingen vidare vakthund det inte
  • Daa

    Svettiga dagar, Blomman. Hoppas att det snart blir klart med allting.
    Men nu är det inte så länge kvar tills du och din familj bor på ett enda ställe (och vilket ställe sen! )


    passionsblomman skrev 2009-09-01 19:58:10 följande:
    Efter fotbollsträning och föräldramöte-vi har nu bud på 1,6 och jag klarar inte av det här mer nu snart! Ena säljaren höjde rejält och de vill skriva imorgon om de får. Snubben som bjuder emot måste ju dock få svara vad han säger först. Men troligen tar detta slut imorgon. Det vore skönt, för nu vill jag få de här siffrorna på papper och slippa vara nervös mer!Jag är just nu blomman som bor lite överallt och här OCH där och på sätt och vis ingenstans...Nu har jag berättat för alla föräldrar i sonens klass att vi ska flytta och att det är hela familjen och av roliga orsaker.Skönt att sätta lite punkt och ta avsked så man inte bara försvann utan ett knyst.
  • Daa

    Det borde vara i mitten den här veckan.
    Har räknat såhär: utgick från dagen då jag _tror_ att jag hade ÄL efter MF och sedan räknat hur många dagar som gick tills indianerna äntligen dök upp. Sedan utgick jag från dagen då jag _tror_ att jag hade ÄL igen (och den dagen har jag inte riktigt koll på, för jag fick det inte att stämma i huvudet då ) och räknade ut att det är BIM den här veckan.
    Om jag dessutom räknar med en cykel på 28 dagar, som jag ju hade innan p-piller och barnförsök, blir det ungefär samma resultat.
    Såvida inte MF:et ställde till det med mina hormoner så att cykeln är annorlunda än tidigare (eller svamlar jag? ).

    Äsch, trampar med dig ändå (hoppas det är okej med en något förvirrad cykelkompis).
    *tar Ninnis hand och trampar på*


    Ninnnis skrev 2009-09-01 20:23:21 följande:
    När BIM:ar du? *tar Daa i handen och cyklar mot solnedgången... eller ett plus...*
  • Daa

    Det känns mest underbart.
    Tycker mig minnas att det faktiskt var så även bara en kort tid efter bröllopet, för det var så häftigt att vara man&hustru.

    Grattis till en månad som gifta!

    Jenny står brud 090801 skrev 2009-09-01 20:45:49 följande:


    Ikväll har vi varit ute och ätit på restaurang, firar ju 1 månad som gifta idag Tänkt för en månad sedan var det fullt kalas här med 120 personer mer än vad vi är idag. Är både lite sorgligt och helt underbart när man tittar tillbaka, men jag hade definitivt inte orkat med en sådan fest ikväll Hur känner ni andra när ni kollar tillbaka på ert bröllop nu efter ett tag? Är det bara underbart eller känns det lite tomt för er oxå?
  • Daa

    Jo, det väl naturligt att vara lite "tömd" efter allt pysslande och all spänning.
    Vi hade en vecka kvar till semestern, så vi var för upptagna på jobbet direkt efter bröllopet. Men det gick bra, det också.

    Jenny står brud 090801 skrev 2009-09-01 20:53:43 följande:


    Självklart är det jättehäftigt oxå! Men känns ändå lite tom eftersom vi hade planerat och grejar med det så länge. Fast det kändes mer tomt precis dagarna efter, så det går väl åt att bara kännas helt underbart
  • Daa

    Hej på er!

    Ankan: GRATTIS till jobbet! Jättekul att du fick det. Håller med övriga: härligt med en sån förstående arbetsgivare.

    Lanovia: grattis till UL. Måste vara otroligt att se Liten på det viset. Skönt att det ser bra ut.

    Bruttan: känner ett morrande stiga ur strupen när jag läser ditt inlägg om gubben som inte skulle anställa en gravid kvinna. Skrämmande.
    Min chef suckar lite vid tanken på att bli av med någon av sina anställda en längre tid, men säger att det är ju naturligt att vilja ha barn. Han har förberett sig mentalt på nyheten om kommande barn ända sen jag gifte mig.

    Ninnis: tänker mig att BIM är imorgon för min del. Mycket aktivitet i regionen (har för mig att det inte brukar vara på det viset...), men ingen skymt av några indianer än.
    Själv då?

    Hvidis: Pruttfisen? Det var också ett smeknamn

  • Daa

    Jo, nog är det lite spännande. Det är mycket som har varit konstigt på sistone, men det känns som om det kan tyda på vad som helst. Influensa, kanske, eller en släng av magsjuka? Eller en monsterattack från indianerna på gång? Ett fall av rejäl inbillningssjuka (fast acnehornet jag odlar mitt mellan ögonbrynen är väldigt verkligt, så det inbillar jag mig inte)?
    Eller... kanske inget av det.

    Springer och kollar ofta, just in case


    Ninnnis skrev 2009-09-02 11:42:22 följande:
    Spännande, Daa... Nä, inga direkta känningar och inga indianer än så länge. Hyser dock inte så stora förhoppningar, utan räknar med att de kommer idag. Har tom lagt in ett trosskydd just in case
    *visslar för dig ändå*
Svar på tråden I vått och torrt och väntan