• Ninnnis

    I vått och torrt och väntan

    Hvidbrud skrev 2009-11-12 11:40:40 följande:
    Den lilla människan, med sin helt egna personlighet är min dotter. Jag är hennes mamma och hon har legat i min mage. Det var hon som sparkade och hoppade stuttsmatta på min urinblåsa...
  • Ninnnis

    Det där med katten läste jag också om, men det måste ju vara maximal otur? Dessutom hade det väl inte varit någon skillnad om de hade tittat till barnet efter 20 minuter om det inte fick någon luft öht?

  • Ninnnis

    Om jag ska tänka rent egoistiskt så tänker jag att om jag blir sjuk så blir jag. Jag har så vitt jag minns aldrig *pepparpeppar* haft en rejäl influensa, men jag tänker att blir jag sjuk så blir jag sjuk, sen blir jag frisk. Dessutom är man väl mer immun mot eventuella muterade varianter i framtiden om man har haft den här varianten nu? Om man vaccinerar sig så kan man ju ändå få den (eller en elakare variant) nästa år. Dessutom vet man ju inte till 110 % exakt vilka biverkningar man kan få på sikt.

    Om jag INTE tänker egoistiskt så tänker jag att även om jag kommer relativt lindrigt undan så riskerar jag ju att smitta andra, som kanske inte kommer lika lindrigt undan. Om alla tänkte egoistiskt som ovan så är det ju svårt att minimera spridningen. Vaccineringen bygger ju lite på att så många som möjligt gör det.

    Hade jag tillhört en riskgrupp (eller haft barn) hade jag definitivt vaccinerat mig. Det känns bara inte riktigt självklart att spruta in någonting i kroppen om jag inte måste. Svårt!

  • Ninnnis

    Underbart! Jag vill också dansa med er


    Hvidbrud skrev 2009-11-12 13:38:26 följande:
    Du skrämde inte mig heller, jag dansade pata pata med den lilla och bytte bajsblöja och ammad och lekte pussleken och imiteramintungaleken...¨nu ska vi promenera!
  • Ninnnis

    Och vad är det? *förvirrad*


    Hvidbrud skrev 2009-11-12 13:36:26 följande:
    Nä, han gör ju dagens goda gärning nu...
Svar på tråden I vått och torrt och väntan