• Fru Bygg

    I vått och torrt och väntan

    Ninnnis skrev 2009-11-04 15:24:03 följande:
    Den här måste jag nog göra till min whiskyälskande make:www.alltommat.se/recept/mousset%C3%A5rta-med-.../?
    Detta låter som ngt som jag också får göra till min man. Kanske ska passa på att laga den till honom på fars dag på söndag.
  • Fru Bygg

    Ninnnis, vilken kanal går kvalmatchen på? Är lite sugen på fotboll ikväll, så jag kan ju hjälpa dig att heja lite!

  • Fru Bygg

    Nu sover Ella ett litet tag, innan jag måste väcka henne för att åka iväg till BVC. Detta är första "resan" som vi gör själva, bara hon och jag i bilen. Det kommer nog att gå alldeles utmärkt, så länge hon inte kinkar, för då blir det lite jobbigt med tanke på att hon sitter i baksätet. Men hon sov inte så bra inatt, så hon borde nog somna gott i bilen.

    Måste säga att jag tycker att 10 pappadagar är alldeles för lite. Det går visserligen bra att vara hemma själv om dagarna, men det är jobbigare än vad man tror, när de är så små. Det är ju inte så att Ella ligger och leker för sig själv.

    Jenny, håller tummarna för att butiken vill sälja din barnkläder! Skönt att det är lite bättre med din arm iallafall!

    Lanovia, tycker inte att man kan jämföra förlossningsvärkar med ngt annat. Jag har också varit på sjukhus för magsmärtor och resonerade precis som du. Men mina värkar kändes helt annorlunda, kanske inte så mkt ondare, men det går inte att förklara mer än att det kändes helt olikt. Tycker också att minnet av förlossningen bleknar rätt så snabbt. Känns som om man knappt kommer ihåg exakt hur det kändes då. Men är helt övertygad om att du kommer att klara det galant!

    Ninnnis, det gick inte så bra i matchen igår. Den var inte så rolig, så jag orkade inte se hela, men mitt hejande räckte tydligen inte till. Bättre lycka nästa gång!

    Sonja, härligt att lilla K är på bättringsvägen!

    Vilken trevlig och glad stämning det är här idag! Men det är ju nästan fredag, så....

  • Fru Bygg

    Ninnnis, ja fast att det inte är mitt lag så hjälpte jag dig att heja lite igår! Det gick ju bra till sist!

  • Fru Bygg

    Grattis till både pumpkin och Ankan! Det är en underbar känsla att se det lilla livet som finns i magen! Syns magen tydligt nu?

  • Fru Bygg

    Ingis, är lite avundsjuk på dig! Härligt att lilla Bellabus sover så bra om nätterna! Längtar tills Ella får in nattsömnen också. Nu är det 3-4 timmars pass och de två senaste nätterna har det inte ens varit det. Är riktigt trött om dagarna just nu! Men det viktigaste är att de små mår bra!

    Hänger på Lanovia i *visslandet* för alla som berörs!

  • Fru Bygg

    Det gäller att passa på att skriva lite när hon sover. Idag har jag suttit och rensat vår dator lite. Har över 10 GB med foto på datorn och vet inte hur mkt av det som har backup på. Håller på för fullt att bränna ut dem på DVD-skivor, så att man inte förlorar dem om datorn kraschar.

  • Fru Bygg

    Hej Ninnnis!
    Allt är bara bra med mig och Ella. Hon sov åtta timmar i sträck häromnatten, underbart! Ikväll ska vi på restaurang för första gången med Ella. Hennes kusin fyller 6 år och vi ska ut och äta med hela makens familj. Spännande!

Svar på tråden I vått och torrt och väntan