• Daa

    I vått och torrt och väntan

    Plocka lite?

    Jag har bestämt mig för promenaden nu.


    ingenjörsbruden skrev 2009-08-29 10:16:55 följande:
    Nä nu ska jag försöka få ngt gjort här...hmmm.....var ska jag börja....
  • Daa

    *kramar om, klappar och räcker näsdukar*

    lanovia 08 skrev 2009-08-29 11:20:12 följande:


    Tack alla gulliga. Ja jag är verkligen glad att vi fanns hos honom. Tänk om hundarna varit ensama hemma när han blev dålig och började krampa. Hade kunnat sluta hur som helst.var tur att vi inte åkte till svärföräldrarna igår. Hundarna hade varit med i såfall men vi hade haft ca 3,5 mil längre att köra till vetrinär. Resan var madrömslång ändå och då var det typ 1 mil.Här sprutar tårarna mest hela tiden. Tror hela tiden att jag lugnat mig men så kommer tankarna på hunden och kranen öppnas på nytt.Ledsen för egoinlägg men orkar inte kommentera på något annat just nu.Ingis, känn dig inte dum är lätt att missa inlägg.*kramar alla tillbaka*
  • Daa

    Ja, tänk


    Ankan80 skrev 2009-08-29 11:34:57 följande:
    Japp....bröllop idag...och ett till nästa helg...Åkte fast i en poliskontroll idag.....tänk att jag klarade av blåstestet Det gjorde inte föraren framför :-O.Det blev stationen för honom och blodprov....tänk alltså!
    Så kul med bröllop. Vi hade hoppats på att vårt bröllop skulle utmynna i en massa förlovingar (det är ju lite smittsamt ) så vi skulle få gå på bröllop i sommar, men icke en enda förlovning *surar*

    Nu måste jag göra mig klar. Blev just bjuden till en kompis på lunch.

    på er.

    (och ett tips. om det har tokregnat och plötsligt slutat och ni tänker gå på en promenad: ta på hela regnstället, inte bara regnjackan *sneglar på de dyblöta jeansen som hänger på tork*)
  • Daa

    Nog är det sant att han har det bra nu, men det är klart att han är saknad. Och det låter riktigt otäckt det där med anfallen. *kramar igen*

    Hoppas du kan ha trevligt på Liseberg ändå.

    lanovia 08 skrev 2009-08-29 11:47:12 följande:


    Tack. Önskar jag kunde sluta snart. Om 5h skall jag på Liseberg och alltså visa mig bland folk. Som jag ser ut nu, helt rödsvullen kommer jag skrämma slag på alla inom 100m avstånd.Han har det så mkt bättre nu när han får sova i frid. Han hade ingen rolig kväll igår, först kramperna och däremellan var han jätte uppstressad. Han formligen skrek av stress.Mamma hörde honom genom telefon och bad mig bara att hjälpa honom härifrån. Så egentligen borde jag itne gråta. Jag borde vara glad för hans skull nu. Men antar att jag har en del chock att få ur mig också. Anfallen var inte roliga att se. Och sen var han så goo. Jag tänker bara på hur jag några timmar innan han somanade satt och matade honom med leverpastej för att han skulle svälja pencilinen. Och gud vad gott han tyckte det var. Och korven han fick att äta. ja han fick ialla fall äta gott sin sista måltid.Nej nu skall jag försöka sluta älta och vara lugn i hur bra han har det nu. Min brorsson sa att nu flyger han och mormors katt runt i himlen med vingar.
  • Daa

    Vilka sega kompisar vi har, va? Begriper de inte att vi vill gå på bröllop? (obs, tar egentligen inte förgivet att man blir bjuden... )

    Jobbigt när man inte får slösa, för då kan det tänkas att man ännu mer vill slösa än vad man normalt brukar vilja göra.

    Regnställ är jättebra *skrattar*

    Och på tal om husdjur som lämnar oss: man vill gärna slå ifrån sig tanken att det kommer en dag när man får finna sig i att de inte finns längre (har ju inga egna, men har hunnit fästa mig vid ett och annat).


    Ninnnis skrev 2009-08-29 12:21:52 följande:
    Apropå skämmisburken ska min make bekanta sig med en sån på måndag, är det tänkt. Han har fått order om att inte... *funderar på hur jag ska uttrycka mig*... slösa? en vecka innan, så han är lite frustrerad... Vi har ju bröllopsdag imorgon också, så han tycker att han kan gå nästa vecka istället (de har drop in), men har det gått en vecka så kan vi ju lika gärna vänta två dagar till... Ingis, det har jag aldrig hört, däremot brukar min bror säga "mörkt som i smedens r*vhål" Ankan, vad kul med bröllop! Men trist väder... Precis som Daa hade vi hoppats locka fram bröllop den här sommaren, men icke.Blommis, kan ni inte skjuta upp skatten då? Man slipper ju inte den permanent, men man kan ju ignorera den ett tag... Lanovia, kraaaaaaam igen gumman!Vi ska åka till flygplatsen och krama om min bästis som ska till Kreta, sen ska vi köra till bokskogen och promenera (ja, det REGNAR). Tur man har regnställ, eller hur Daa?
  • Daa

    Oj, vilket generaliserande inlägg jag gjorde: "man vill", "man blir", "man får"... Det bara blev så. *skäms lite*

  • Daa
    Oj!
    Här sitter jag och läser ett av Ingis maratoninlägg och hajar plötsligt till: "men vad skriver hon?? Vad då 'tar tiden på värkarna'?"

    OJ! OJOJOJ, så spännande

    Hur mår du?

    ingenjörsbruden skrev 2009-08-30 08:53:26 följande:
    Forfarande hemma..... Kikar in senare igen....
  • Daa

    Jenny: trist att testet visade negativt. Hoppas indianerna dyker upp snart så du kan få kolla ÄL igen.

    Ninnis: låter som en mysig dag

    Lanovia: gav du dem stryk?

    Blomman: det är så kul med uppdateringarna, att det dyker upp fler spekulanter. Det kan nog visa sig att din magkänsla var riktig.

    Hjälp, nu har tiden gått fort. Måste gå.

    *vinkar till alla*

  • Daa

    Så du är här och spammar än, Ingis?
    Det blev ju så sjukt spännande i morse.

    Blommis och Lanovia: helt rätt att slappa.

    *kniper med diverse kroppsdelar för lyckat inseminarium hos Blommis*

    *vinkar till Betty* Hej. Grattis till bröllopet! Låter härligt med Mallorca och havet.
    Lite tristare med utskällning... En del människor tar sig rättigheter.

    Ankan: Du får väl säga att maken bad så snällt och var så gullig att du inte kunde låta bli att köra den här gången också

Svar på tråden I vått och torrt och väntan