Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och väntan

    Hello girls!

    Som ni skriver!! Så härligt att komma in här o behöva läsa hinkvis med inlägg!

    Gravidbomull i huvudet så jag kommer nog inte ihåg mer än en bråkdel....men ja jag försöker ändå...

    Ninnis: Hahahaha vilken tur att han inte avslöjade dig på tåget! Sådana överraskningar är ju helt underbara att få.... Ni verkar ha haft en väldigt mysigt firande av förlovningsdagen!

    Blommis: J-la f-bannade S-tans h-lvetes indianer.....(OBS intet ont om Amerikas urinvånare) *kramar om massor o bjuder på glass med grädde o fikon i cognac*

    Leksi: Nä men GRATTIS!! Guuuu va roligt!!! Hahahah ja den där overkliga känslan känner jag så väl igen!

    Olivia: Välkommen hit! Det där med mensen är så himla individuellt... jag fick diagnosen PCO-S efter att ha slutat med p-piller där mensen kom som den skulle de första 3-4 månaderna...sen började den bli mer o mer försenad....den fick jag nog....gick till en privat gynläkare som sa att det inte var bra om mensen inte kom....kroppen behöver den månliga utrensningen...annars blev slemhinnorna för hårda eller ngt sånt...så om du är orolig så ring en privat gyn.mottagning så får du den hjälpen du kan få rätt omgående.

    Daa: E väl inte så konstigt om du är lite förvirrad om du vill eller ej ha ett pluss...det har ju varit rätt känslomässigt på sistone eller hur.....försök att ta det som det kommer.

    Ankis: Hahahhaa....bakis-känslan är ju inte för härlig....de där illamående-armbanden jag köpte på apotektet har testats som effektivt mot grav.illamående....det är kanske värt ett test?!

    Leksi o Villemoa: Vinkar glatt men har glömt vad jag skulle skriva!

    Andbeyond: Hoppas att er dag blev helt fantastisk!

    Jaha....det blidde inga magfoton.....o datorn är kvar hos kompisarna....lika bra det....för vi hade mkt roligare med singstar o en hel BiB gick åt på 3 pers......jag drack en 1,5 liter cola light t maten o var sen helt chockad....brukar inte kunna dricka så mkt läsk....bubbelbubbel liksom...men ja...jag var nog liiiiite törstig.

  • ingenjörsbruden

    Idag har vi varit en sväng vid tomten o kunde fastställa att två rördragningar (el o tomrör) hade blivit felplacerade....så det får rättas till...men annars ser det bra ut.

    Fikade sen hos svärisarna....toppnoterade på blodsockret efter 2 frallor o kanelbulle....kanske inte så konstigt...men ja...det får jag nog banning för....
    Hade höga värden igår efter pizza o marängsviss...men om man INTE har det efter sån mat...så har man nog ngt fel på sitt systmen.

    Har känt mig deppig hela dagen....tror det beror på att jag inte fått sex på över en hel vecka..... Låter nog fjantigt....men känner mig lite känslig....förstår rent logiskt att maken är orolig för att skada/sätta igång förlossningen....men på ngt viss så känner jag mig mindre åtråvärd o sexig....ja självförtroendet känns som att det ligger i botten.....men det är väl bara hormonerna som gör mig känslig o gnällig....

    Hvidis: Attans att bilen inte ville samarbeta. Hoppas att det inte var ngt superstort som ni bhövde ta på bussen....busschaffisarna har nog varit med om det mesta iofs...
    Helt galet vad tiden går fort...snart är det bara timmar kvar tills du är mamma! Hääääärligt!

    Skickar massor av till er alla!

    I morgon är jag nog inte mkt inne....besiktningar o så ska jag handla på IKEA åt jobbet....inte fel att få betalt för att gå där o handla!

  • ingenjörsbruden
    Villemoa skrev 2009-08-16 21:57:44 följande:
    Ingis; gravidbomull i huvudet har du allt med tanke på att det är nästa lördag Andbeyond gifter sig
    Jaaa se där! Jag som var inne o kika på hennes presentation o allt! *suck*

    Vilken 100-meters final! Djupt imponerad! Det såg ju ut som att Bolt tog det rätt lugnt de sista 5 metrarna osså!
    Helt galet!

    Ska vara ute hela/halva dagen idag....ska se om jag kan överraska maken vid lunchtid....han kanske har lust att äta lunch?! Ja jag ska försöka iallafall....Ninnis har ju verkligen inspirerat!
    JAG hade iallafall blivit överlycklig om maken överraskat mig med lunchträff. Har ju hört att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad!

    fladderbuset sprallar lite till er alla!
  • ingenjörsbruden

    Hola crazy chicks!

    Härligt att komma tillbaka o läs så många härliga inlägg!

    Lanovia: Hahahaha ja av barn o fulla brukar man få höra sanningen...hihihi men gulligt!
    Smart taktik med infospridning!

    Hahaha..Ja Ankis...är det made in Austria?!
    Ninnis väldigt intressant fråga du kom med måste jag säga!

    Blommis: *ser blommis ringa så telefonen glöder....*
    Herre på täppan må jag säga...men håller med om att antalet nog är bra iallafall med hänseende på inlärningen o så.

    Hvidis: Va kul att det blidde en poäng! känns bra att kunna bidra med ngt!
    Ditt lugn sprider sig känner jag....
    Jaaaa lillmuffin känner sig redo o vill bara komma ut! Hon känner nog att mamma har gjort allt redo o mysigt o fint för hennes ankomst!
    Hoppas att ni får vagnen senast i morgon så ni slipper joxa med det sen när muffin är ute.
    De är proffs så varför skulle du behöva oroa dig
    Det kommer att gå så så bra!

    Tack söta du.....jag får ta o rycka upp mig
    Hahahaa nä visst tror männen gärna att de är större än de eg är....hahahaha

    Jag har osså varit på IKEA....har köpt 30 hyllplan o 6 gavlar av IVAR serien....ska användas på jobbet. Kanske dumt...men jag tog bara 1 hyllplan åt gången...kände mig dum som stod där i en halv evighet bara!

    Vinkar glatt till alla, ingen nämnd o ingen glömd!

  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2009-08-17 14:04:38 följande:
    Olivia: Vi var ju nygifta och hade typ sex hela tiden... (stackars man...) Jag fick en extra piff av att sluta med minipillerna, och när jag började kolla upp när jag hade ÄL, sa jag det till min man, så var han lite ivrigare än vanligt, så gjorde vi. Det tog sig på försök 3 eller 4, men blev MF sen tog det sig igen 2 mån efter det. Och nu jäklar ska hon ut, det lilla busfröet, så jag kan pussa henne och gosa med henne och tvätta den liiilla gullegumpen som jag har klappat så länge genom magskinnet nu.
    Naaaaaaw! *smälter*
  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2009-08-17 14:18:32 följande:
    Ingis: Nej, du skulle varit dum om du tog mer än ett hyllplan i taget! Vet du hur ont du hade fått ikväll om du gjort det? Aj aj aj, man lär sig att inte överanstränga sig, för det lönar sig fanimig inte. Ta hand om dig! Blir lite sur påp dina kom¨leger som skickar en höggravid kollega att köpa hyllor som väger jätte mycket. *hyttermedfingretsomenvärretant*
    Hahahaha va du e go!
    Nä det var faktiskt jag själv som ville åka....jag sa att det får ju ta sin lilla tid.....är det ok så kan jag fixa det.....sen fick kollegorna bära in allt från bilen istället....det tog 2 pers 2 min att få in allt....tror jag höll på i 20 min o packa in det!! Så lugnt tog jag det!

    Ninnis: Näää det blidde ingen lunchdate... Vilket fick mig att känna mig ännu mer deppig....
    Hahahaha blev lite chockad över prydheten i ditt inlägg....
    Visst kan man ha sex utan att penetrera....det har jag osså sagt....men ja....han vågar liksom knappt ta på mig....
    O visst......jag är rätt runt om magen...men det är INTE en sådan gravidmage som ser ut att explodera ner som helst....
    Men ja...jag blir bara mer o mer deppig av att mina inviter inte bär någon frukt...så ja...intet nytt eg....tror jag har haft sådana här depp-perioder med rätt jämna mellanrum....eller hur?!
    Är eg bara orolig för om man är deppig innan förlossningen o så så kan man lättare drabbas av förlossningsdeprission....o DET vill jag ju inte. O deppig o deppig.....En vanlig vecka för mig innebär oftast 98% glad o nöjd....
    Det boooorde ju synas på mitt antal smileisar!
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-08-17 14:42:18 följande:
    Ingis, kraaaaam! Har du pratat med maken om hur du känner?
    Hahahaa nä men så kan du ju inte säga! Det skulle ju innebära att jag inte fick gå omkring o vara martyr mer ju! på dig....jag ska försöka ta upp det ikväll.

    Dier kleine kinder Anke! Naaaaaw! Tyskarna har ju alltid varit kända för att göra kvalitetsgrejor.

    *Skickar massor med kramar till Blommis...går ut o plockar en stoooor bukett med ängsblommor*
  • ingenjörsbruden
    Daa skrev 2009-08-17 16:00:24 följande:
    Hemskt att inte få vara martyr när man känner för det. Blommis: kraaaaam.Nu är första arbetsdagen avklarad. Dags att åka hem.
    häääääärligt!

    *sitter o tralllar på Branstá city släckers.....kom o ta mig långt härifrån.....långt härifrån....långt härifrån....*
Svar på tråden I vått och torrt och väntan