Inlägg från: Pralinen Jessica |Visa alla inlägg
  • Pralinen Jessica

    I vått och torrt och väntan

    Känner mig lite depp... Det känns som om det är alldeles för många bollar i luften just nu.
    Bröllopet i december och festen i januari, skicka inbjudningskort, beställa tid hos frisör och fotograf på Lanzarote, beställa bröllopstårta, banta, försöka få barn och dessutom försöka gå ned i vikt... Hur ska jag orka med allt detta??? Förlåt att jag bara stövlar in här och gnäller, men det är bara för j*vla mkt nu!

  • Pralinen Jessica

    Tack!!! Hur har ni det då?


    Daa skrev 2009-08-25 20:58:20 följande:
    Välkommen hit med ditt gnäll.*kramar om*Pralinen Jessica skrev 2009-08-25 20:56:38 följande:
  • Pralinen Jessica

    Hur fick ni ihop hela "bröllopssäcken"? Fick ni hjälp av någon?

  • Pralinen Jessica

    Vi kommer bli 12 pers nede på Lanzarote och sedan 90 gäster här hemma! Nej det är tusan inte lätt att förkala för någon där nere vilken typ av uppsättning jag vill ha, vilken brudbucket osv, det är bara att hålla tummarna och att det förhoppningsvis ordnar sig när vi kommer ned, visserligen bara 2 dagar innan vigseln!


    Daa skrev 2009-08-25 21:36:04 följande:
    Vår säck var inte så stor, så det gick bra Men nog var det några tillfällen när jag suckade och frågade om vi inte skulle rymma och gifta oss istället. Själva planeringen skötte vi själva, men vid de sista förberedelserna och under själva bröllopsdagen var det ganska många som hjälpte oss. Vi valde att ta bröllopsresan senare (det tog nästan ett år innan vi kom oss för! ) och prioriterade bort en del annat som inte hade med bröllopet att göra. Pralinen Jessica skrev 2009-08-25 21:30:12 följande:
    Så ni gifter er på Lanzarote? Låter mysigt. Blir det bara ni eller följer fler med? Kan tänka mig att det är bra mycket knivigare att boka allting när man inte är på plats.
  • Pralinen Jessica

    Go'kväll i stugvärmen!!! Hoppas alla haft en bra dag!
    Jag håller på att bli tokig, såg en brudklänning på nätet igår men minns inte vart jag hittade den...Det finns rätt många sidor med brudklänningar ska ni veta! ;D

  • Pralinen Jessica

    Jo, det känns lite bättre idag... Är väl lite upp och ned nu när man käkar "Pergotime"... Jag önskar att jag kunde förklara hur klänningen ser ut, men icke - totalt bortblåst!!! Jag har ju dessutom redan 2 klänningar så gubben hade nog gått i taket om det blev en 3-dje...

  • Pralinen Jessica

    Jabbadabbadooo... Jag ska börja på sminkkurs den 24/9!!!

  • Pralinen Jessica

    Kursen jag kommit in på är en kvällskurs, i första hand är det väl för att jag ska få lite mer koll på hur man smikar sig i olika sammanhang sedan får vi se om jag bygger på utbildningen... Det är riktigt fascinerande hur mycket man kan förändra utseendet med smik. Ska bli skit kul!

  • Pralinen Jessica

    Hur lång tid är det kvar på budgivningen? *håller tummarna*


    passionsblomman skrev 2009-08-27 17:06:51 följande:
    Nu har det ökat med 50 000 till! Varsin 25:a från de som är igång och budar! *kniper ihop ögonen och tummarna och allt*
  • Pralinen Jessica

    Vilket väder... Är det hösten som kommit tro??!

    Gubben är på jobbet så det blir en tråkfredag på egen hand.

    Vad mysigt det lät med husvagn! Hoppas ni hittar mycke svamp!

Svar på tråden I vått och torrt och väntan