Inlägg från: bellrik |Visa alla inlägg
  • bellrik

    September 2009 del. 5

    Låter härligt!

  • bellrik

    Jag har inte ens smakat våra bakelser jag panikbeställde bara, dessutom kommer jag inte kunna äta dem ändå pga allergier. Det får bli som det blir. Så håll tummarna!

  • bellrik

    Min blivande make, har ingen ring och min förlovningring är inlämnad för nedsmältning (!) för att göras om så att den matchar min vigselring som jag har ritat själv. Vi måste lämna in hans ring när han kommer hem för upputsning och nytt datum, då han ska behålla sin gamla.

    Vi ska inte åka på någon bröllopsresa, vi flyttar utomlands i stället så det blir ett litet äventyr i sig.

  • bellrik

    okej ingen ny ring skulle det stå, han har en förlovningsring.

  • bellrik

    Vi har inte räknat så mycket på spriten vi har allt på lokal! Men jag vet att det finns en bra "så mycket går det åt grej" på systemets hemsida. Kolla där!

    Vi flyttar till sydöstra europa.

  • bellrik

    Jag ska på sista klänningsprovningen (har ritat både min ring och min klänning själv) på lördag, och sen måste den snart vara klar tycker jag, pratade med guldsmeden idag (via mail och jag tror inte rikigt att vi är överens) Men förhoppningsvis förstår vi snart vad den andre menar och så blir den klar med. (håll tummarna)

    Jag känner att jag tagit på mig att göra lite väl mycket inför det här bröllopet men jag tycker egentligen att det är roligt, det är bara lite mycket, på en gång.

    Vi ska öppna presenterna dagen efter på brunchen som ska vara i min mors hus.

  • bellrik
    emertin skrev 2009-08-16 18:42:14 följande:
    Jag ska till guldsmeden imorgon och se vad dom kan göra med den diamant som jag har köpt.... Egentligen hade jag nog föredragit att hitta en ring som såg ut precis som jag tänkt mig men nu när jag inte gjort det så känns det här som ett helt okej alternativ. Oroar mig lite för att ringen ska bli mycket dyrare än jag tänkt mig bara.....
    Jag var rädd för det med, men om man hittar en bra guldsmed så behöver det inte bli så, jag har haft kontakt med en man i Västerås på 24karat.se och det verkar inte bli så vansinningt dyrt faktiskt.
  • bellrik
    emertin skrev 2009-08-18 22:45:21 följande:
    Jag har massa saker kvar att fixa men känner mig inte så stressad i alla fall, fast jag sover uselt på nätterna så helt lugn är jag kanske inte Precis som Sjuttiosexan så jobbar min karl borta i veckorna men jag hoppas att vi ska hinnar massor den här helgen. Har varit och pratat en snabbis med en florist men han hade fortfarande sommarstängt så jag ska tillbaka 21:a. Tror att allt löser sig till det bästa för oss alla
    Vi verkar vara många med samma "problem"... Min blivande man jobbar utomlands, vi såg senast i början på juni och han kommer hem den 26, 9 dagar innan bröllopet, tycker det sliter lite på en...
Svar på tråden September 2009 del. 5