Inlägg från: Bride in the city |Visa alla inlägg
  • Bride in the city

    "Mingel/cocktailbröllop", verkar det helt galet? Behöver tips och ideer?!

    Varför inte?

    Man kan förslagsvis lägga mottagningen något tidigare så att fok kan äta middag efteråt. Vi har lunchvigsel inför närmaste släkt, därefter släktlunch och sedan mottagning sent på eftermiddagen till tidig kväll och då är våra vänner inbjudna. Vi kommer att servera dryck och enklare förtäring sdom man inte blir mätt på och har också skrivit det i inbjudan. Det blir snittar etc. Våra gäster kan komma och gå när de vill inom vissa tidsramar och då funkar det att äta middag före eller efter mottagningen.

    Lägger man det senare som du funderar över skulle jag föreslå från halvåtta- åtta så att det blir mer av ett cocktailparty så att alla kan hinna äta innan, kl 18 är lite tidigt. Antingen vid 15-16 eller så senare på kvällen om man ahr en enklare mottagning tror jag är modellen. Det kanske går att hitta en borgerlig vigseförrättare som kan utföra vigselcemermonin vid säg sju-halvåtta. Efteråt kan amn bjuda på bubbel,snittar och tårta.

  • Bride in the city
    Agape skrev 2009-08-11 17:43:05 följande:
    Vi har många resande gäster (inkl hela familjen)så vi måste även tänka på det.bride in the city: hur många timmar ungefär beräknar ni ha gäster på em?arontorp: var det många som gick till puben efter? Åt de isf något emellan?
    Vi har tre timmars mottagning från kl 17 och väntar ca 45 gäster. Därutöver har vi sedan tidigare på dagen 20 familjemedlemmar som stannar kvar en stund (de kommer redan till vigsel och lunch). Vår ambition är att stå och hälsa på alla som anländer den första timmen i vart fall.
Svar på tråden "Mingel/cocktailbröllop", verkar det helt galet? Behöver tips och ideer?!