• emersson

    Cambridge tråden NR 15. Då kör vi igen!

    imorgon är det första gången på ren kur och nu SKA jag klara det, det är ju värst 4 första dagarna sen brukar det ju rulla på hyfsat :) har levt så dåligt så jag tänker inte väga ikväll utan först efter jag ätit cambridge en vecka, men jag tippar väl på att man väger typ 74 kg :(
    hoppas nån mer håller på för fullt så man kan få gnälla ihop lite grand ;)

  • emersson

    1:a påsen äten iaf :) än så länge känns det bra, men första dagen brukar iofs inte vara så stora problem, speciellt inte när man ätit för 5 dagen innan ;)Gick ju ner 8 kg här i våras men jag har nog lyckas gå upp dom igen, tråkigt att man måste ändra sina matvanor oxå ;) men den här gången ska jag lyckas att gå ner sen BEHÅLLA den nya vikten. ska träna på att göra nyttig mat på min pojkvän så man har lite o välja på sen;)

  • emersson

    andra dagen, håller på o svälta ihjäl men men, det känns bra ändå :)

  • emersson

    3,2 kg första veckan iaf, mycke är säkert vatten men det går nu neråt :)

  • emersson
    duochjag09 skrev 2009-08-23 21:25:07 följande:
    GÖTT! Vist de första kilon är vätska och tarminnehåll men sen så alla små gram räknas!Hur länge har du tänkt hålla på?
    en vecka till iaf sen ska jag köra kombinerad :) väger 71 kg prick nu och mitt mål är 63 så det lär ju ta en tag, men enträgen vinner :)
  • emersson
    duochjag09 skrev 2009-08-24 10:27:37 följande:
    Bättre att det tar sin lilla tid än att man inte klarar det alls Jag kör kombinerat nu. Gifter mig på fredag måste vänja magen ju Jag har ca 10-12 kg kvar att gå ner så det tar sin lilla tid för mig med men det spelar ingen roll för jag ska bli smal och då får det ta den tid det tar
    då har vi ungefär lika mycke kvar att gå ner :)det är bara o kämpa, var lite stressad sist jag försökte o gick upp det mesta över sommaren men man lär sig av misstagen förhoppningsvis ;)
    lycka till på fredag, grattis i förskott, hoppas att vi får lite sällskap här tills vi väger det man tänkt :)
  • emersson

    eternal love skrev 2009-08-25 13:50:45 följande:


    Var och träffade konsulten idag och jag hade bara tappat 2,2kg (vatten?) Känns lite surt. Ska det verkligen vara så lite? Jag motionerar ju som en tok och dricker som man ska och äter inget annat än dieten. Blev lite smått nerstämd. Får väl hoppas att man förlorar mer i fortsättningen!
    rätt som det är tar vågen ett hopp nedåt :) försök att inte vara ledsen över att det du tappat "lite"
  • emersson

    eternal love skrev 2009-08-28 21:32:56 följande:


    Nu börjar jag se på mitt ansikte att jag håller på att gå ner i vikt! :D Känns ju fantastiskt! Hur går det för er andra?
    har slarvat lite senaste dagarna men nu blir det skärpning igen, sist jag vägde mig hade jag gått ner 4,5 kg iaf på två veckor ink slarv så jag känner mig jättenöjd ändå.
    igår glufsade jag i mig en hel påse bridgeblandning själv så i morse vågade jag inte väga mig, men men, nu är det nya tag :D
Svar på tråden Cambridge tråden NR 15. Då kör vi igen!