• SaraPayam

    Jönköpingsbrudar 2009/2010!

    Hej

    Jag är med ifrån Jönköping, vi gifte oss igår
    Vad kul att det är någon som har öppnat upp Jönköpingstråden igen, har faktiskt saknat den

  • SaraPayam
    Waldekranz skrev 2009-08-03 08:53:05 följande:
    Avtryck: skratt - liten värld! Hur kommer det sig att ni ska gifta er i jönköping? Ungefär hur mycket pengar tänker ni att ni ska lägga på lokal? Tänker ni bygdegård eller värdshus eller nånstans mitt emellan?SaraPayam: Jätte stort grattis. Hur gick det?
    Tack så mycket

    Allt gick jättebra. Vi gifte oss på Bjertorp slott, som ligger mellan Vara & Skara. Så vi kom dit i fredags, jag hade beställt att vi skulle få 1 timmas massage var & sen efter det blev det 5-rätters middag.
    Det va verkligen jättebra å åka dit dagen innan å bara ta det lugnt, å hinna koppla av innan den stora dagen.

    Vi vaknade kl 8 på bröllopsdagen, jag fixade mig i ordning å så gick vi ner till festsalen å placerade ut placeringskorten, festprogrammen & favors till gästerna.
    Efter det åt vi lite frukost & sen kom frisören kl 9, där va jag klar vid 11.30 å jag kände mig så nöjd med både frisyren & makeupen
    Vid kl 12 kom våra föräldrar & toastmastrar & syskon med sina respektive, å då åt vi lite lunch tillsammans, och sen va det dags för att klä på sig.
    Kl 13, så kom fotografen, å då tog vi alla porträttbilder & familjebilder.
    Kl 16 så började vigseln, vi va båda konstigt nog välsigt lugna & vi kände båda att vi kunde njuta av stunden. Så allt blev perfekt, bandet som spelade va superduktiga, fotografen & filmaren märkes knappt & alla gästerna va helt underbara
    Efter vigseln, så serverades det snittar & champange, och fotografen passade på å ta lite mingel foton.
    Kl 17.30, satte vi oss vi bords, för å avnjuta vår 4-rätters middag, allt va så gott, å alla gästerna tyckte det med
    Det blev betydligt mer tal å spex än vad vi trodde, så det va jättekul.
    Efter middagen va det dags att dansa vals, det gick jättebra, trots att vi bara hade tränat ca 30 min. Sen blev det lite mer dans, innan det va dags för å äta tårtan (som va supergod)
    Efter det blev det lite mer dans och det höll på till kl 02, å då kände vi alla oss väldigt nöjda, så de flesta gick å la sig & vi kom väl i säng vid 03.

    Dagen efter så samlades vi å åt brunch & hade presentöppning. Och efter det började gästerna röra sig hemåt. Vi va kvar tills på eftermiddagen. Å även vår toastmaster & våra vänner. Så vi åkte gemensamt hem, satt hemma hos oss en stund & kolla på våra presenter å så, sen gick vi ner till Piren å åt middag Det va så mysigt å bara umgås lite till å prata om hur dagen hade varit osv

    Jag rekomenderar verkligen, att ha med sig filmare & fotograf hela dagen, det ska bli så spännande å se alla bilder å filmen å så. En annan sak som jag rekomenderar är att ha ett liveband, det blir så mycket bättre än å ha musiken på en cd-skiva.

    Hoppas att ni som har er stora dag framför er, får en lika fin dag som vi fick. Å se till å njut av dagen, för den går så fort.

    Det här blev rätts så långt, sorry
  • SaraPayam
    Waldekranz skrev 2009-08-03 15:09:16 följande:
    Sara Peyam: Be inte om ursäkt för att det var långt, bara roligt att läsa. Lät som en kanon lyckad dag. Får man fråga vad notan blev tillsist allt som allt?Mysifier: Roligt med annorlunda bröllop! Klädde sig gästerna efter temat oxå?
    Hahaha nä, ska väl inte göra det
    Vi gav allt som allt ca 200000kr på bröllopet, å det va helt klart värt det.
  • SaraPayam
    bridesilly skrev 2009-09-18 18:48:32 följande:
    ni som gifter er i jönköpingsområdet, vart köper ni era klänningar?
    Jag köpte min på tradera. Den va så fin
    Vi är med jättenöjda med kristina brud & fest, min man hyrde sin frackcote där & jag har hyrt klänningar å så där tidigare. Så de är väldligt serviceinriktade, i alla fall en del av dem Sen finns det ju även en bröllopsaffär i huskvarna & en på väster här i jönköping. Å har man svängarna förbi Nässjö så finns det även en där
Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2009/2010!