• Pingstdagen2010

    Banta med mig!

    Inte nog med att man ska planera ett helt bröllop nu måste jag även starta mitt stora bantningsprojekt! Är det någon som vill hänga med? Jag tänkte att vi kunde hjälpa och stötta varandra i den här tråden. Min plan är att jag ska försöka gå ner 38 kg på 10 månader. Tror ni att jag klarar det?

  • Svar på tråden Banta med mig!
  • Lajsan

    Nu har jag bestämt för att skärpa mej och från i morgon ersätta ett eller två mål med naturdiet nutrilett och promenera, det är nästan så jag inte vågar skriva det här för att man är rädd att misslyckas och ramla tillbaka till godiset mm.

  • sunzhine

    Lajsan, här ska man inte vara rädd för att misslyckas, alla gör vi våra misstag och äter något som man inte borde men man kan alltid komma tillbax o fortsätta kämpa. jag jobbar o tror det blir en cykeltur på 4 km idag, blir skönt i solen. Imorgon är det vägningsdags igen, ska bli spännande o se om jag gått ner, känner i kläderna i allafall att de sitter bättre o jag längtar efter att komma i mina gamla snygga klädet igen

  • sunzhine

    OJ OJ OJ vad tyst det va här, är alla ute o motionerar

    Jag har just kommit hem från jobbet, blev ingen jättelång cykeltur men däremot en långpromenad så mina 4 min jag skulle gå e avklarade . Tränade 30 min aeronics igår oxå, denna vecka blir det gym på tisdag o onsdag, de andra dagarna aeerobics utom fred som e vilodag.

    Spänd inför vägning, vet ju att jag inte går ner så snabbt, men får va flad för varje hekto. Om 2 veckor ska jag mäta oxå, då har det gått 4 veckor sen starten, tycker mätning ger ett rättvist svar på hur det går... Nån mer som mäter sig?

  • Emmox

    Hej allihopa! Har varit en intensiv vecka för min del med massa jobb och åter igen jobb. Men det hjälper att hålla tankarna borta. Men i helgen gick det inte sååå jättebra.

    Orkar inte förklara, men jag åt. Drack även mina drycker men jag åt. Usch. Nåväl, jag tar nya tag idag. Har redan varit ute och tagit en 1 timmes lång powerwalk. Känns bättre nu. Ska hålla mig hela denna vecka och nästa också.

    Skitbra, fyller år nästa vecka så då ska jag önska mig gångstavar av svärföräldrarna ;)

    Har funderingar på att komma igång med styrketräningen, men jag vill inte dit själv... =/ Hoppas jag hittar nån i skolan som vill träna med mig, inte bara gympa utan styrka.

    Ni är jätteduktiga, kämpa på och om man råkar ta ett kliv ur sin bestämda väg så är det bara att kliva in igen så fort som möjligt. No harm done.

    /E

  • Superstarfia

    Nu har jag kommit kommit hem från ett body pump pass å ja är helt slut.. så nu blir de powernap i soffan å sen en promenad.. :)

  • Daaling

    Ok, rapport från veckans kollektiva träning:

    45 minuters promenad: Avklarad
    Vikt: -0,5 kg

  • Daaling

    Känner mig nöjd med veckans resultat. Började en Allevo-kur idag och jag måste bara säga att det är i stort sett det äckligaste jag druckit. Klarar inte av mer än 2 shakes per dag, blä...smakar verkligen pekka! Men nu måste jag dricka upp dem eftersom jag betalat massa pengar för dem, men tror nog att jag kommer att äta ett vanligt mål om dagen och resten enligt Allevokuren. Hoppas få en rivstart som ska inspirera mig till att fortsätta kämpa för att gå ner mina extrakilon. Jag vet att dessa Allevokurer inte leder till nåt bra i längden, men jag måste bara se nåt resultat för att bli motiverad.

  • Lajsan

    Då har jag fått tummen ur och satt i gång, denna tråden har verkligen hjälpt! Tog en naturdiet smoothie smak päron kiwi till frukost vid 8, den var jättegod! Åt även lite grönsaker och apelsin, banan till mellanmål 10,30, lunch på jobbet 13, kyckling, ris sallad, glömde sen äta mellanmål och kom på halv fem att jag måste ta ett mål - en naturdiet bar choklad och en banan, kändes som om jag åt en chokladkaka, kanske bara hjärnan som behöver chokladen sen en timmes promenad, 7,463 km, 481 cal, 7856 steg, och nu kan man sitta med gott samvete i soffan blir en naturdietsmoothie till kvällsmat strax. Vad tror ni om detta upplägg? Något som kanske kan ändras? Det bästa är att jag har inte känt mej hungrig på hela dagen, har i och för sej ett stillasittande jobb.

    Lycka till alla! Hoppas det blir en bra vecka!

  • Daaling

    Lajsan! Bra jobbat! Vad duktig du är. Jag har också blivit inspirerad av denna tråd. Jag tycker ditt upplägg låter bra! Känns bra att ha kommit igång. Nu måste det bara hålla i sig tills bröllopet också

  • Lajsan

    Tack, "blir generad" får man lov att fråga hur mycket ni andra väger resp längd?

Svar på tråden Banta med mig!