• Boomtown

    1 Månad kvar - så många kilo som möjligt!!

    Här är en till! Jag gifter mig den 30 augusti. Skulle gärna vilja gå ner 3 kg. Man har ju tuggat på lite väl under semestern. Jag ser ut som en blobb. Nu dallrar både magen och röven okontrollerat. HJÄLP!
    Jag kommer att köra med viktklubb för det har funkat tidigare. Men peppning behövs. Handen fastnar gärna långt ner i godispåsen

  • Boomtown
    MilosMamma skrev 2009-08-01 23:31:44 följande:
    Nej men jag skriver till mej själv då, Haha.köär ju Cmbridge, men ikväll är det lördag då ätermn vad man vill.Det vart en liten måltid grillt o pot gratäng, nu pepsi o ferraribilar!Men i morrn då e jag fit for igen, då ska jag även provsminkas o ta fina fina sensuella amatörbilder, det ska bli kul!!
    Hur gick det med bilderna? Kändes det bra? Var det en kompis som tog dem? Kul.

    Nu kör vi på!!!! Imorgon blir första dagen för mig. Sitter och vräker i mig godis frenetiskt. Inget ovanligt. Har ni någon speciell vägdag? Jag ska väga mig på måndagar.
  • Boomtown

    MilosMamma :
    Kan du inte visa lite av bilderna? Skulle va kul att se. Sminkade du dig själv? Det lät skitsnyggt med svart sotning och silver.

    Åhå, möhippa på G. Spännande!

    KÄMPA PÅ NU!!!!

  • Boomtown
    duochjag09 skrev 2009-08-03 14:57:50 följande:
    Det fixar du!!!Kollade på dina bilder. WOW vilken skillnad!! under hur lång tid har du hållt på? Det är så stor skillnad på din före o efter bild. Grymt impad!!!
    Jag håller med. Grymt impad.
  • Boomtown

    Jag är supertaggad!! Nu kör vi! Men jag vet inte om jag har lyckats förrän på måndag för då är det min vägdag. Men hittills har jag skött mig perfekt utan problem.

    Skitbra kämpat duochjag09

  • Boomtown
    MilosMamma skrev 2009-08-06 09:52:55 följande:
    Fy fan va nervig ja e. Om 10 minkommer tidningen på intervju och på Lör ÄR det möhippa!!
    Oh shit vad nervöst!! Kändis mitt uppe i allt ihop.
    Så du vet när din möhippa är?
  • Boomtown

    Jag har gått ner ett kilo denna veckan så jag är jättenöjd. Ändå så har jag frossat hela helgen. Man får väl hoppas att det fortsätter lika bra.

    Och hur har det gått för er andra?

Svar på tråden 1 Månad kvar - så många kilo som möjligt!!