• KatjaB

    Blev jag utan möhippa tro?

    Vad härtligt att er dag blev helt fantastisk och precis som ni ville ha det. Men jag förstår att du blev besviken, vill själv gärna vli ihågkommen av kompisarna med hippa. Så upptagna kan de väl ändå inte vara att de inte kan enas om en enda dag som alla kan?
    En möhippa som jag var med och planerade är faktiskt den roligaste jag varit på. Vi sågs en gång i veckan i en månads tid på ett fik och planerade vad vi skulle göra och vem som skulle kolla upp vad. När väl hippan var över kunde jag sakna att träffas o planera sådär ihop, var faktiskt jättekul.

    Du kanske kan säga nåt om att du blev lite besviken. Kanske tar de till sig och ordnar något i efterhand.

  • KatjaB
    roodeberg skrev 2009-08-03 22:09:45 följande:
    Men jag vill inte att de ska känna sig tvingade, detta är ju någon man ger till någon man anser ha förtjänat en hippa. Vemsomhelst hade ju kunnat ta initiativ till en hippa men det verkar som alla har väntat ut varandra eller tärnan vilket resulterade i ingenting.
    ksn ju helt enkelt vara så att tärnan inte var varken stark eller tillräckligt van vid att göra några tillställningar eller samla ihop kompisar för att kunna planera något.
    första gången jag planerade en hippa var min systers och då var jag 19 år. Den resulterade i att en av hennes kompisar tog över och gjorde den till en "förnedra bruden" hippa med att klä henne jätteful och få henne göra pinsamma saker. Idag skulle jag nog inte gjort så, men då förstod jag inte bättre.
    Hade kompisarna dessutom inte kunnat enas om en dag kunde det mycket väl ha blivit så att det inte blev en riktig hippa. Tyckte de var helt hopplösa.

    Så när väl hippan och bröllopet var över bestämde jag och min syster att vi skulle göra nåt bara vi syskon, skämma bort oss med lite spa och få en sån hippa hon ville ha och förtjänade.
Svar på tråden Blev jag utan möhippa tro?