• Martinaa

    Egna bröllopshemsidor?

    Vi kommer ha en hemsida, som dock ej är offentlig ännu, men där har jag kort info om oss, hur vi träffades, om vigselplatsen, vägbeskrivning, gästbok och kontaktinfo. Vi har även en sida med "Bra att veta" där jag skrivit om barn, fest, mat, dryck, boende, transport och önskelista. Hela sidan är som ett komplement till inbjudningskortet, då vi slipper tränga in massa information där, utan bara hänvisa till hemsidan. Perfekt!

  • Martinaa
    evst skrev 2009-08-21 14:35:55 följande:
    Dessutom är jag allergisk mot ej korrekturlästa webbtexter.... Mitt råd är att lägga ner mer tid på korrekturläsningen av själva texten än på att fixa med dekorelement och bilder... Skriv texten i word och slå på stavnings- och grammatikkontroll!
    Jaaaa, en språkpolis till! Jag får eksem av särskrivningar
  • Martinaa
    asfaltsblomman skrev 2009-08-21 22:23:29 följande:
    Vi har använt oss av weddingannouncer, lätt att använda och så gillar jag att man kan göra sina flikar klara i god tid och välja själv när man vill visa dem. Det kanske man kan göra på andra ställen också, men jag gillar den och har fått bra respons hittills. Kolla gärna in vår sida om ni vill. Kommentarer, både + óch - uppskattaswww.aldringerlam.weddingannouncer.com
    Vet inte om det bara är här, men förstasidan ser lite lustig ut. Själva sidan, den ljusbeiga rutan med texten välkommen osv, är för bred. Det vill säga att den sticker ut några centimeter till höger, utanför bannern. Övriga sidor går kant i kant med bannern. Vet inte om du förstår vad jag menar, lite knepigt att förklara.

    Under fliken kontakt så står brudgummen som m2b, vilket jag tycker är lite underligt. Varför inte brudgum då du står som brud? Inte alla som vet vad m2b betyder heller.

    Annars mycket fin och informationsrik sida! *tumme upp*
Svar på tråden Egna bröllopshemsidor?