• kängu

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Mugglan, Vet inte vad jag ska säga... Tänker på dig! Håller med Telis att det borde vara standard med tidigt UL. Skönt att du har din mamma hos dig!!!

    Cissi, vilken busunge! Hoppas ni får en trevlig bröllopsdag!!

    BS- Ser fram emot UL-rapport!

    EGO- idag är jag totalt uttråkad på att vara mammaledig. Det är jättemysigt att hänga med Ru, men i hålan där jag bor finns INGET att göra, och jag känner ingen... Maken är borta ca 13 timmar om dagen på jobb. Idag känns allt rätt tungt.

  • kängu

    Mugglan, jättegärna lunch!!! Måndag eller tisdag passar för mig! Klokt att stanna hemma från jobbet denna veckan. Din kompis har säkert rätt, och risken för att det händer igen är ju väldigt liten. Men kan ändå vara skönt som du säger att nästa grav. göra UL, om inte annat så för att slippa fundera över det.

  • kängu

    MrsB- skönt att jag inte är ensam. Satt och grät igår kväll och sa till maken att vi måste flytta härifrån, omedelbart! Finns bra saker med att bo här också men just nu kommer jag inte på en enda...

  • kängu

    MrsB- jag längtar tills mammagrupper och Öppna förskolan kommer igång härute, än så länge är det sommarstängt. Skönt att det gick bättre när du var hemma med Malte!

  • kängu

    Mugglan, visst är det så- inga utav mina "privata" vänner har barn (och de jobbar dessutom dagtid). Tror säkert att det blir bättre när aktiviteterna kommer igång härute. Sen är jag ju en ganska rastlös typ, och det gör ju inte saken bättre. Torsdag ska vi på 2 månaderskollen kl 11 så det går inte.... ska kolla upp fredagen, eventuellt så åker vi iväg över helgen och då åker vi redan på fredag morgon. Återkommer! Annars får vi ta det veckan efter det, för det vore supermysigt att träffas!!

  • kängu

    Mugglan, stoooora kramar till dig! Skickar över en god drink, choklad och en cheezy romantisk film att ha under deppmanteln. Har tänkt på dig så mycket hela veckan, förstår att du mår skit

  • kängu

    Skönt att du har mamsen där som kan pyssla om dig. Som Kokosen säger, ta dig tid att få vara ledsen över detta. Jag vet inte vad jag ska säga mer än att livet är jävligt orättvist ibland

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor