• MSW

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Hej alla!

    Telis: så spännande med allt som är på gång! Och jag håller med om att det känns så jäkla skönt när man rensar! Fast jag är ganska dålig på det...

    Vickan: Ja, man lägger juh inte i någon själ i det man gör, om man inte vet att man ska bo där någon längre stund.. När vet ni hur det blir?

    Am: skönt att gårdagen fungerade!

    Annalajan: Hmm.. Ska även jag göra en presentation av mig: Skostorlek 37-38, bor i småland, tycker allra bäst om mjölkchoklad.. Mörkchoklad kan gå an ibland också.. Har en son på 13 månader, och är (väl?) yngst här i tråden med 25 årsdagen som nästa "stora dag"!

    Vi överlevde barnpassningen! Och det gick nog så bra man kan förvänta sig! Hon var lite ledsen, men inte otröstlig, och vi lyckades både mata och söva henne!
    A tyckte väl sisådär om det hela, och var betydligt mer hårdhänt mot mig än vad han är annars, men annars skötte han sig strålande!
    Nu ska jag nog börja fixa allt som behöver fixas till imorgon så att man kan sitta och slappa resten av kvällen! :-P på er! Ha en bra vecka allihopa!

  • MSW

    Och eftersom jag började fundera på när det var dags för televinken att komma:

    BF-lista (finjusterad)
    Ore 13/11 2009
    BS 18/1 2010
    Telis 22/1 2010
    Vickan 22/2 2010
    Liten 5/3 2010
    Vänner

    Fast det känns som att det är någon finjustering jag missat/glömt..?

  • MSW

    BF-lista
    Ore 13/11 2009
    BS 18/1 2010
    Telis 22/1 2010
    Vickan 17/2 2010
    Liten 5/3 2010
    Vänner

  • MSW

    Hej på er!

    Sitter och försöker "referera och reflektera" inför veckans seminarium.. Men det känns segt, så går nog snart och hämta A hos hans mormor ist.. Jag har iaf kladdat ner något på varje frågeställning.. (och seminariumet är inte förens på torsdag) och även om jag inte skrivit så mycket har jag iaf nått.. Känns skönt!

    Telis: Gött att allt såg bra ut!

    Mugglan: segt med mäklare man måste få tag på hela tiden, och att chefen inte ser samma problem som du..!

    MrsB: Går det bra med svenskan? Hur går det med vikariat?

    Någon som har ett bra tips på varma, sköna, slitstarka och hyffsat vattentäta kängor?
    Jag ska inte vandra några längre sträckor, men gissar att jag kan behöva vara ute en del i snön (om det blir någon) i vinter, med A.. Och var man kan få tag på det enklast (och helst billigast )

    Sen har jag en undran till, om någon har varit på Hanöhus ( www.hanohus.se/ )? Eller har något tips på något mysigt (inte alltför dyrt) ställe man kan äta god mat på och sova över? (inte så detaljerad krav lista då jag inte riktigt vet vad vi vill...) Jag och maken funderar nämligen på en weekend/övernattning någonstans, ifall min operation lyckas!

    Puss och kram på er!

  • MSW

    Ett förtydligande, vi letar ställen som inte är allt för långt här ifrån, så kanske södra småland/blekinge/skåne/halland ngn stans..
    Och vi har inte tänk ha med oss A!

    Nu ska jag sticka!

  • MSW

    Smyger bara in och säger trevlig helg! Känner mig mest som en smygläsare nu! Återkommer nog senare ikväll eller under helgen, med lite kommentarer.. Om jag kommer ihåg!

    Ha en trevlig brunch!

    Puss och Kram!

  • MSW

    Hej!

    Tittar in medan maken tittar på fotbollen, (och jag slänger ett öga på den med då och då)..

    Pluggandet känns som det går hyffsat nu, när jag lite mer kommit in i det.. Har inte så många veckor kvar av första kursen! Och pendlandet går också bättre, fast just nu (och fram till jul iaf) samåker jag med några.. Det blir juh betydligt smidigare än att åka buss..
    Är nu på jakt efter kurslitteratur (igen).. Det jobbigaste är juh att det behövs så jäkla många böcker i kurserna!
    Vi har praktik i slutet av november, och jag längtar verkligen efter att få komma ut till barnen! (ska vara där jag vickade innan vi fick A)

    Ore: operationen vet jag inte exakt när det blir, men nu kan det bli när som helst, jag kommer att få en kallelse eller vad man ska kalla det, med en tid. Och eftersom jag behöver få behandling för att få upp trombocyterna fem dagar innan, så kommer jag åtminstone veta det fem dagar innan! Men det känns jäkligt jobbigt i mellan åt när jag börjar tänka på det!
    Nu är det inte långt kvar för dig! Innan bebben kommer! Spännande!

    Och ang ev övernattning så blir det nog Möckelsnäs herrgård! Ligger inte så långt härifrån, och kändes som hyffsade priser! Skönt att inte behöva lägga mer tid än nödvändigt på att ta sig dit! Tack för alla förslag!

    Frejis: Ojdå vad händelserikt! A hade juh också dåligt med trombocyter, men det berodde juh på mig, och vi var fullt förbereda, och var därför aldrig särskilt oroliga egentligen! (Alltid bra att vara lite förberedd.)
    Hoppas ni får det riktigt lugnt nu, så mycket krångel det har varit!

    VÄnner: Skönt att illamåendet har börjat släppa! Och att RUL såg bra ut!

    Nu ska jag krypa ner jämte maken i soffan och känna mig duktig efter att jag städat en hel del i lägenheten under kvällen!

    Kram!!

  • MSW

    Förresten, kom och tänka på häromdagen att ni tipsat om "Halk" som man själv satte dit på sockar och sådant, trodde att jag hade sparat, men jag hittar det inte! Någon annan som har koll på var man hittade det?

  • MSW

    Loggar snabbt innan för att säga grattis till September!!!

    Hoppas så att det ska gå bra, och att du nu startat en plusvåg, som inkludera alla som jagar det där jävla plusset!

    Vaccineringen känner jag mig lite lagom tveksam till.. Lite pga att jag på sätt och vis hellre får den innan jag tar bort mjälten (inte för att det ska spela någon roll, men tänker att alla infektioner man får innan den försvinner är bra)! Men jag vet inte alls hur jag ska göra..

    Nu drar jag igen!

    Puss på er!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor