• fru AM

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Passionsblomman: jag var ju på semester när du visade upp ditt nys hus på länk i tråden ... JAg är så nyfiken! KAn du inte berätta lite om det? Några bilder till Telis galleri?

  • fru AM

    Stackars dig Passionsblomman. Det är ju inte mens du ska få, utan en en liten Passionsbebis! Kram

    Inboxar dig min mailadress så du kan stilla min nyfikenhet med husbilder.

    Usch vad tidigt jag är uppe - det är ju lördag, men om det bryr sig Hektor inte ett skvatt!

  • fru AM

    Telis: kolla detta: www.mamabarnshop.se/ klicka på mammakläder och sedan BUMP (en basgarderob son funkar hela graviditeten).

    Ska kolla igenom min mammaklädesgarderob och se vad jag har att erbjuda (som jag inte använder fortfarande )

  • fru AM

    telis: tror de där kläderna jag länkade till finns i mamamias shop på karlavägen också!

    har inventerat garderob: inga mammakjolar alls - vad jag minns körde jag vanliga omlottklänningar (ej "mamma-"), har två par mammajeans - men de är förmodl för stora - du får gärna komma o prova. Har två par byxor till men de använder jag fortfarande - men inte så länge till hoppas jag
    två-tre mammatoppar.
    Jag plockar i hop dem så kan du komma och kolla om du vill nästa vecka eller så

  • fru AM
    viktualia skrev 2009-08-15 17:18:05 följande:
    AM - du missade visst min nyfikna fråga om tygkvalitén i kläderna i BUMP-boxen!
    Åh förlåt - glömda att skriva att jag inte sett kläderna "live" s a s - även om jag alla tre graviditeter FUNDERAT på att köpa dem!

    Frejis: (du skrev: A M - Skoj med Livia som är pratsam på stan. Ni får kanske börja undvika folksamlingar och de mest centrala gatorna snart ) Haha - det blir svårt med tanke på att vi bor typ PÅ Stureplan ...

    Frejis igen - oj Havandeskapsförgiftningsvarning ... Det finns ingen måtta på vad lilla fröken hittar på med din kropp Det verkar som om hon är lite otålig i alla fall och längtar efter att träffa er!

    EGO: är lite lagom seg i kolan i dag. Var på Vilda Västern-partaj igår. Kom isäng 2.30 och Hektor och Livia vaknade 7 ... Tur att jag inte drack några mängder. Men kul hade vi. Dansade och hånglade som en galning med maken. Och dj-gt snygg var jag som indian också
  • fru AM
    Lapinette skrev 2009-08-16 17:08:22 följande:
    AM ? kan tänka mig att du var urläcker som indian. Låter trevligt att få dansa och hångla med maken.
    Ja, det var verkligen kul och så skönt att jag nuförtiden bara vill hångla med min egen make!
  • fru AM

    Börjar bli lite orolig för Hektor ... Han sov hela festen igår (från att vi satte oss och åt och fram till att vi packade in honom i taxin). Sedan sov han till kl 7. Sedan från 8 till 11.30. Sedan fr 12.30-13 och sedan från 14 och sover fortfarande ... Alltså ca tre vakna timmar på hela dagen. Antingen är han på väg att bli sjuk eller så blev han på ngt konstigt sätt extremt trött av att vara på fest (och sova) eller så växer han ...?

  • fru AM
    kängu skrev 2009-08-16 19:01:18 följande:
    AM- Det låter ju som mycket sömn, hur många timmar/dygn brukar han sova?
    Han "brukar" sova kanske max 4 timmar på dagarna och sedan ca 10 timmar på natten (varav 7 eller 8 tmmar i sträck).

    Men idag har han varit ovanligt trött ... Jag väckte honom till slut - vid 18.30 och hoppas att han nu håller sig vaken till halv nio alla fall.
    Jag tror att det är utveckling på gång - han ligger och tjorvar på ena sidan hela tiden och vill vända sig från rygg till mage (men har inte lyckats än - bara från mage till rygg)

    Och jag bluddrar på ... i väntan på att Muggles ska dyka in med nyheter. Goda sådana hoppas vi ju alla!
  • fru AM
    snaily skrev 2009-08-16 19:06:12 följande:
    Vickan, du får definitivt höga hustrupoäng på ditt hemmapysslande! Den här helgen hamnar jag på nära noll poäng, men skyller på att det är jobbigt att ha beredskap, faktiskt! Eller jo, jag följde ju faktiskt med och handlade på ica idag, fast gick mest och tittade på medan maken skötte handligen... det är verkligen ingen ordning på mig! Och inte kan jag föda några barn heller. Hå hå ja ja. *tar på martyrkostymen*Undrar också hur det går för stackars Muggles! Håller tummen!
    Haha Snaily - du ska se att du ommer spruta ur dig massor av barn bara du kommer igång!
Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor