Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Jag kan ju säga att man även har nytta av att kunna säga förlåt till sitt barn...

    GUUUUUUD vad arg jag har blivit på min stackars pojke och vad jag har SKÄMTS både över röstläge, ordval och greppet i lilla armen. Det är bara att erkänna. Och det brukar visa sig att man inte är ensam.


    Lapinette skrev 2009-08-14 10:23:13 följande:
    Säger bara jösses vilket tålamod man måste ha när man har barn. Undrar hur i hela fridens namn det ska funka den dagen vi har en liten med 3-års trots?!! Tålamod är absolut inte min starka sida.
  • passionsblomman

    Ja faktiskt! Det är ibland ett tydligt "nejdu gubbe lilla, där går tamigtusan gränsen" som de söker det är ju bara underligt att de ska behöva testa den så MÅNGA ggr!

    och det där med sova är ju en faktor...shit vilket meck det blev när sonen inte skulle sova middag på dagis längre-han behövde det mycket längre än han själv ville.


    muggles skrev 2009-08-14 10:38:27 följande:
    Lappis: men ibland får man faktiskt ryta till också, "nu får du väl skärpa dig!". Inte för att de förstår orden kanske men de förstår nog andemeningen. Man är ju inte övermänsklig. Ibland tror jag det hela handlar om att de vill se hur långt de kan driva en innan man tappar behärskningen... Nenne: kul att du visade ditt gula tryne!!! Telis: vilken flax! Vi skulle inte alls fått så mkt mer för vår.Moa har inte varit speciellt besvärlig ännu men jag hör ju på Victor och Iris hur det kommer att bli. Har tex inte behövt "välja mellan två"-tricket ännu. Avledning funkar fortfarande. Tyvärr är hon väldigt trött på kvällarna (=grinig) nu när hon börjat på dagis igen. De andra barnen väcker henne för tidigt så hon får ofta bara ca 1h sömn efter lunch och hemma sover hon ofta 1,5-2,5h. Hela semestern var hon världens goaste även på kvällen - det märks stor skillnad. Men va fasen ska man göra
  • passionsblomman

    Åh, husprat..nu har jag just godkänt annonsen som vår mäklare mailade länk till så nu läggs vår lilla boning ut på nätet...fattar ni vad skitnervös man blir nu då!
    TÄNK om ingen vill köpa stället! Då har vi två hus...

  • passionsblomman

    Usch! *ännu mera nervös*

    Jag har lidit av vår trångboddhet till den grad att jag insett att jag faktiskt skäms för hur vi bor och inte känner att vi har ngt att visa upp.
    När man ser bilderna så får man liksom ruska sig lite och tänka, ja just ja, det är ju en sommarstuga och som sommarstuga är den ju helt normal...
    Jag har ingen riktig länk än, men snart så, och då kan jag ju inboxa iallafall. Inte så sugen på att ge hela världen min hemadress...


    viktualia skrev 2009-08-14 11:40:07 följande:
    PB - men nu måste ju DU maila länk alltså!!!
  • passionsblomman

    Fast på vår ö är det rätt ovanligt med en 8-åring som inte har ett eget rum... Det bor rätt mycket välbärgat folk här.


    viktualia skrev 2009-08-14 11:48:56 följande:
    PB - näee! det var inte alls meningen att du skulle bli nervös och skämmas för trångboddheten behöver du verkligen inte göra. Livet ställer inför en massa olika situationer och i just 08-regionen är ju det där med trängsel inte speciellt ovanligt.
  • passionsblomman

    Ja det kan han och han har redan bestämt att han ska ha två sängar, för sova är han inte alls så säker på att han har lust att göra ensam i sitt rum. Han är ju van att sova isamma som sina föräldrar och HAN trivs utmärkt med det upplägget...

  • passionsblomman

    Övriga skaldjur kommer också med -allt utom krabba som jag inte riktigt begriper hur man ska få ut allt ur på ett smidigt sätt... och Sushi måste nog läggas högst av alla. Men Janssons frestelse och,Raggmunkar är två val ur kategorin Husmanskost som jag verkligen gillar också.

    Bra blandning va?


    BrudSommar2006 skrev 2009-08-14 12:56:22 följande:
    Passionsblomman, av ren nyfikenhet, vad är de andra fyra sakerna?!Själv älskar jag skaldjur av nästan alla de slag och har alltid gjort, men det passar extra bra nu när jag ofta mår illa av varm mat.
Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor