Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Cicci, är det tvärstopp gällande nr tre just nu då eller "förhandlar" ni?

    Ser själv fram emot att aldrig behöva vara gravid igen efter den här gången!

    Telis, ja tänk att flytta ifrån den utsikten och den hallen! Fast vad skönt att det blir lättare att vara ute mer med Televinken på nya stället sedan. Allt har sina för- och nackdelar helt klart.

    Är det nåt jag missat att hålla tummarna för just nu förresten?

  • BrudSommar2006

    Ikväll ska vi på det där aurorasamtalet, jag är så nervös så jag kan knappt koncentrera mig på jobbet. Jag behöver ju verkligen gå dit men samtidigt så vill jag egentligen helst inte bli så där gråtmild och sitta och prata om det. Jag tror egentligen inte att det kommer att ge så mycket men det jag gillar med det är att ens journal blir uppdaterad i deras system så att det är inskrivet att man behöver mer hjälp än om man bara kommer in som vem som helst när det väl är dags.

  • BrudSommar2006

    AM, jag önskar att jag hade Nennes bloggadress så att jag kunde inboxa dig men jag väntar också på hjälp från någon vänlig själv, alternativt Nenne själv!

    Koko, vår förra katt var jag konstant orolig för vad det gällde att bli inlåst för så fort det öppnades en dörr någonstans så var han där, vi åkte nästan iväg med honom i bilen av misstag flera gånger när vi inte märkt att han hoppade in. Fast det hände aldrig som tur var, däremot blev han ju överkörd istället tyvärr.

    Fullvuxna råttor, bläh! Små möss går väl an.

    Vi satte upp vårt fågelbord igår, man ska ju vara tidigt ute säger de, men inte en pippi i sikte so far.

  • BrudSommar2006

    Tack, nu har jag länken till Nennes blogg, vilken lättnad!

    Nu ligger Iris hemma och sussar sött efter en förmiddag på äventyrsleken, hon hade tydligen varit minst att klättra högst upp och åka stora rutschkanan ner så alla de andra barnen hade stått bakom henne och köat snällt medan hon kämpade på med att klättra upp och sedan hade hon kastat sig utför med ett glädjetjut varje gång. De hade missat två bussar hem för att maken inte fick henne därifrån och bussarna gick bara en gång i halvtimmen så han hade fått köpa varmkorv åt henne där eftersom han inte fick hem henne i tid att laga lunch. Skönt att maken tar med henne på sånt där för själv orkar jag inte!

    Har just insett att min chef är borta hela den här veckan och nästa, tjoho.

  • BrudSommar2006

    Är av någon märklig anledning på shoppinghumör men kommer inte på något att shoppa. Har varit på apoteket idag i alla fall, men jippi...

  • BrudSommar2006

    AM, ååh, finns det åkpåsar i guld!?

    Liten, smink och krämer behövs faktiskt, fast jag måste hem och inventera först men det var en bra idé.

    Har nätshoppat ett par mammabyxor till mig och biljetter till Stjärnjul i Filadelfiakyrkan som vi går på varje år i alla fall och fixat barnvakt.

  • BrudSommar2006

    Ja Iris är tydligen riktigt tuff när det gäller sådana där äventyrssaker men försök få henne att hälsa på jultomten och det blir tvärstopp för han är läskig.

  • BrudSommar2006

    Hej Tinga! Jag tror absolut att det kan fungera med dagis för Iris äter mycket bättre där än hemma och vi har också fått hålla på och avleda och leka och lacka ur för att få henne att äta hemma och här har vi snarare problem med vikten åt andra hållet ju så jag tror att det är så det är i just den här utvecklingsfasen. Sedan att ni har sådan jäkla otur med maten i övrigt är ju bara ett elände, tack och lov att det verkar finnas en liten ljusning nu med ostbågarna då. Vi kan ju blankt strunta i att hon inte äter hemma om det är så.

  • BrudSommar2006

    AM, det vore onekligen lättare med mindre valmöjligheter! Ska vi försöka sammanstråla vid tillfälle för overallen?

    Åh, klockan är två, eftermiddagsfika! Det kan jag behöva, jag har nu två gånger loggat in i vårt personalsystem men blivit tvungen att logga ut igen båda gångerna för jag kan inte komma ihåg vad jag skulle kolla, suck.

  • BrudSommar2006

    AM, jag har aldrig ätit körsbärspaj, är det körsbär på burk du använder alltså?

    Jag borde lyckas klara en lunch mitt i veckan faktiskt, den här veckan går onsdag/torsdag bra, nästa vecka måndag/torsdag, veckan därpå (v 46) alla dagar, inklusive helgen.

  • BrudSommar2006

    9:e/10:e november för ev lunch antecknat! Nu hem och invänta det hemska samtalet ikväll, usch.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor