• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • Telis

    Alltså, jag menar INTE att det skulle ta Piff tio år att börja äta normalt! Det är klart att det kommer att ordna sig långt tidigare!

  • Telis

    BS, ja jag vill jättegärna få reda på vad det är för kön. Dels för namnfrågan, dels för att det blir lite mer "personligt" eller vad jag ska säga och så dels för att jag vill veta om jag har rätt i att det är en kille.

  • snaily

    Gaaaah slår snart sönder vårt modem i små små bitar Har försökt surfa hela kvällen men modemet bara slår av och på heeela tiden! Det är vårt tredje modem av samma sort... väntar på att få ännu ett nytt - som säkert kommer ha samma fel!

    Tinga, skönt att kontraströntgen gick bra men hemskt att han inte går upp i vikt Hur funkar det egentligen med sond - hur och var sätter man fast den, är det inte obehagligt, hur länge får den sitta, osv? Men låter som det rätta att göra just nu, helt klart!!

    Nenne, stackars lilla Nancy... kan du inte smuggla med henne på jobbet i en liten väska? Kanske måste du sätta ljuddämpare på henne först. Egen kudde i sängen låter smart! Borde kanske göra nåt liknande med Korven, för han sover så gott när han fått vara i sängen och vaknar inte lika tidigt som när han är på golvet i sin egen bädd. Men jag vill ju inte ha honom i sängen sen när han blir stor smutsig hårig hanhund med snoppdropp.

    Telis, du har dispens och får göra förvirrade felläsningar/felskrivningar, du är ju gravid!

    Natti natti på er!

  • passionsblomman
    snaily skrev 2009-08-03 22:05:11 följande:
    Men jag vill ju inte ha honom i sängen sen när han blir stor smutsig hårig hanhund med snoppdropp. ,


    OMG vad dunderäckligt det lät som sängsällskap!

  • Ore

    Nenne: Nä, det blir man nog inte, förstås. Egentligen är jag inte själv så intresserad, det är ju mer ett måste...

    Tinga: Skönt att det inte var något som krävde operation, men samtidigt litet tråkigt att de inte hittat något som förklarar varför Piff inte äter. Hoppas verkligen att sonden blir en knuff i rätt riktning...

  • BrudSommar2006

    Telis, jag håller med dig angående att få reda på kön!

    Vagnen jag gillar ser förresten inte alls lika fin ut i Emmaljungas katalog som den gör live!

  • BrudSommar2006

    Vi är ju kvar hos makens föräldrar och här är alla osams som vanligt, jag begriper inte hur en familj beståendes av vuxna människor kan lägga så mycket energi på att vara arga på varandra jämt, ska bli skönt när vi kommer härifrån samtidigt som det inte känns rätt mot Iris, som gillar sin farmor och farfar, att åka hem tidigare, hon ser dem ju så sällan.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor