• viktualia
    nennesjuttioåtta skrev 2009-10-16 15:34:08 följande:
    aaaah Vickan! Det låter gudomligt!!! Jag blir galen här!!! *aaaa bingooooooooo*
    Gör en likadan och skickar norrut!!!

    Själv behöver jag också påfyllning.. hm... har ju hallon i frysen.. tror att det blir nåt spritsigt med hallon, lite skumpa och en skvätt gin.... kan det vara något.. hm.. skulle gärna testa.. ha ha ha!
  • viktualia
    nennesjuttioåtta skrev 2009-10-16 15:40:05 följande:
    Nej, vad säger ni? Dags för lite schlager????
    japp! med urusel ljud och bildkvalité... toksvensk sommar..

  • viktualia

    EA&MJ skrev 2009-10-16 15:40:22 följande:


    Måste säga att jag inte trodde att han skulle vara så duktig som han är
    Det handlar mest om att ge sig den på att lyckas. Själv bantade jag bort 24 kg på 7 månader under andra halvan av 2007. Fortfarande störtnöjd över detta!! Nu har jag gått upp en del, som inte har med graviditeten att göra, men då vet jag ju också hur jag ska bete mig för att fixa det när Trollet är ute!
  • viktualia

    EA - tjat och peppning från min kära make funkade INTE på mig heller. Jag blev bara Vickan Tvärtemot av sånt. Jag lyckades bara tagga igång och nu vet jag att det inte är oöverstigligt på nåt sätt... det hör till saken att jag varit lagom överviktig hela mitt liv så det var ingen plötslig uppgång som låg bakom det där rycket. Dessutom känns det hemskt bra att inte ha börjat nån graviditet på 95 kg till mina 1,64 m.... nu startade jag graviditeten på drygt 20 kg mindre!

  • viktualia

    (galet nog JOBBAR jag faktiskt mellan pladdret här.. hihihi.. lite drink och schlager och sedan är man ju nästan i form*

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor