• Piggelin1

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Har precis haft en kompis på besk med hennes 3½-månaders. En bedårande liten fin tjej! Vi har en gemensam kompis som väntar sitt andra barn i början 2010 & vi konstaterade att det är ju nästan som om jag skulle ha både Amanda & denna 3½-månadersbebisen Tur att det inte är så...!

    Muggles - har du börjat jobba idag?

  • Piggelin1

    besk = besÖk

    Ojoj, Lapppis, en miljon mindre Har priserna i Sthlm gått ner en massa nu?

  • Piggelin1

    Lappis - det finns massor att prata om på lördag - vi får prata fort, så att vi hinner avhandla allt

  • Piggelin1

    Har en annan grej med, som jag bara måste berätta - ev tar jag det på mailen redan innan vi ses!
    Passionsblomman vet vad det rör sig om... (sorry till er andra för att jag är så kryptisk - inte meningen, men vill inte skriva om det öppet här).

  • Piggelin1

    Sorry sorry för att jag började prata "hemlisar" inför er allihopa - inte alls meningen, det bara blev så i farten.
    Det är egentligen inte spännande alls för denna tråden, det är en grej som har med restråden att göra, så jag skulle skippat att nämna det. Men jag kan inboxa, ifall ngn vill veta, men som sagt, det är faktist inte så himla spännande alls.

    Telis - på tal om att shoppa vagn i USA - utanför NYC såg jag inte en enda Bugaboo eller Bugaboo-liknande vagn alls. Möjligen ngn enstaka i Boston, men rent generellt så var alla vagnar utanför NYC mer av sulkyvarianten & så sätter man en bilstol ovanpå liksom, där bebisen ligger när den är liten. Minns att jag tyckte det var så konstigt att det inte fanns några "liggvagnar", men sen insåg jag ju attt detta behovet inute finns - folk går ju aldrig, de åker ju bara bil Promenera i traktern där mannens släktingar bor, det finns ju liksom inte på kartan! I NYC är det ju en annan sak, så där finns ju säkert behovet på ett annat vis.
    Så jag gissar att Bugaboo-liknande vagnar finns kanske mer i San Fransisco? Möjligen i LA för att det är trendigt, men ingen lär ju promenera där, alla åker ju bil överallt...

  • Piggelin1

    Telis - jag hörde delvis Alex Schulmans sommarprat, men jag var inte så jätteimpad av honom - vet inte riktigt vad det är, men har lite svårt för honom.
    Däremot när jag lyssnade på Morgan Alling, då fick jag tårar i ögonen flera ggr. Det där som ngn sa om att inte klara av att se/höra om när barn far illa - det gällde definitivt mig när jag lyssnade på hans sommarprat.

    Kängu - klart att du & Ru kan joina på lördag! Jag ska synka lite med mannen min bara, innan vi bestämmer exakt tid & plats! Han joinar förmodligen nämligen. Varning för att det kan bli en del resprat - hoppas attt du står ut med det

    Vi var förresten ute & långcyklade med Amanda igår - hon älskar verkligen att åka därbak på cykeln & skulle kunna åka typ hur långt som helst! Om hon får syn på cykeln med barnsitsen i förrådet, då vill hon iväg direkt! Kul

  • Piggelin1

    Ok, dags att hoppa i säng, imorgon blir det besök hos kusin med barn i Halmstad samt en sväng till mina gamla mormor. Hoppas på att hon är lite piggare denna gången.

  • Piggelin1

    Heeeej Clownis!
    Kul att du kikade in! Hur är det med din dotter?! Tänkte faktist på dig för inte alls särskilt länge sen

    Första dagen på jobbet efter semestern idag - bra med mjukstart - två dagars jobb & sen helg igen
    Svärmor är hemma hos oss & passar Amanda i två dagar, kommer säkert att gå finfint. På måndag börjar inskolningen till dagmamman. Tycker det ska bli såååå spännande med detta bytet!

    Hade en alldeles alldeles underbar sista semesterdag igår - Amanda, en väninna & jag åkte till Marstrand över dagen. Underbart väder & en massa sol, har saknat de den senaste tiden!
    Men vad smart man är - var noggrann & smörjde in A innan vi åkte hemifrån, men hann inte riktigt med mig själv. Skulle göra det när vi kom fram, men glömde det i hastigheten. GISSA om jag är röd på axlarna idag... Jag som bannade mannen massor häromveckan när han gick en dag i trädgården i bar överkropp & var röd efteråt (inte minst för att han har mkt leverfläckar) - nu sa jag bara "SÄG INGENTING!!!" till honom när han såg min bränna

  • Piggelin1

    Kommer väl att ömsa skinn lagom till bröllopet vi ska på, på lördag

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor