• kängu

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Hej hopp i det fina vädret!

    Jag skulle lätt köpt med mig en Bugaboo från USA, det verkar vara en superbra vagn!

    BS- Jag tycker ni ska slå till på vagnen! Är "hålan" Alingsås? Vill minnas att du skrev att ni var där nu. Då är du inte långt från mina hemtrakter...

    Tinga- jobbigt att ni måste bli inlagda. Låter som en trolig förklaring som läkaren gav ang tarmarna. Hoppas verkligen att det vänder nu för er. Sonden är inte för evigt, det är ju bara en kort period! Det kommer ge Piffs kropp krafter för att kunna ta hand om maten, och därmed kommer det att gå mycket bättre sen tror jag. Stora kramar till dig!!!!! Jag tänker på dig!

    EGO- Var på BVC igår. Ru har gått upp fint i vikt, så det känns skönt. BVC sköterskan frågade mig hur det går med amningen varpå jag mer eller mindre bröt ihop. Hade ett bra samtal med henne där hon i lite förtäckta ordalag föreslog att jag skulle fasa ut amningen, då det är uppenbart att jag inte mår bra av detta strul. Tror att det får bli så.

  • kängu

    Ore, ja så sa BVC-sköterskan också Jag vet ju att det är så, måste bara bearbeta mina känslor av misslyckande kring amningen...
    Förresten, såg du att det har lite rea nu på My Pram? För visst pratade du om att beställa vagn därifrån?

  • kängu

    Lappis, tack för kramen! Förstår självklart att du och maken ska spendera helgen tillsammans!

  • kängu

    Ore, nej nu sa jag fel, det är det här stället som har lite rea: www.pingpong-online.de/osc/

    Vi har hyrt ett babyskydd (vi har inte bil så använder det inte så ofta), så jag har ingen koll alls...

  • kängu

    Oupsie, absolut kändes det skönt att få höra det från henne! Hon är ju experten!

  • kängu

    Snaily, mums det där lät gott!

    Muggles, vet inte varför det känns som ett misslyckande egentligen? Kanske för att det verkar som att samhället tar för givet att man ammar, och att alla kan det?

    Frejis, jobbigt ytterligare en grav.kompl. men bra att tjejen är stor, ifall hon vill titta ut tidigare.

    Läser vidare...

  • kängu

    Vänner, har tyvärr inga tips på veg.rätter...

    Telis, var glad att du mår bra! Redan v. 17, jäklar vad tiden går fort!!!!!!!

    Appropå bärselar och vagnar, var inne på ett Babyproffsen idag och de hade rea på Beco Butterfly. Vet iofs inte om det bara var "lokalt", eller om de har det på alla Babyproffsen butiker?

    Min foglossning kändes också som Ischias. Den började i v.10, men avtog sedan mer och mer och var helt borta typ vid v 20-25, så det behöver inte bli värre!

    Ego- På måndag börjar maken jobba efter att ha varit hemma med mig och Ru i 7 veckor (lyxigt, jag vet!). Jag måste säga att jag har lite ångest... Han kommer inte hem förrän sent på kvällarna, och de senaste kvällarna här hemma har varit rätt så jobbiga med en klängig och skrikig liten Ru (tror det är en tillväxtperiod). Ser inte fram emot att hantera det ensam... Nåväl, det går säkert bra!

  • kängu

    Vickan, jajamen har testat att pumpa. Jag kan ju amma, dvs har mjölk, men inte tillräckligt. Om jag verkligen gav mig fan på det och pumpade/ammade varannan timma dygnet runt ett tag så skulle jag säkert kunna öka min produktion, men det har jag faktiskt inte lust med. Jag har försökt släppa alla krav och måsten och ammar nu när det känns bra, och ger ersättning resten. Blir väl en övergång till bara ersättning förr eller senare.

  • kängu

    Vickan! Tack! Hur känns det för dig med din graviditet nu, med tanke på hur du kände innan?

  • kängu

    Snygg vagn Ore! Jag är vääääldigt sugen på att beställa en Spirit nu när det är rea men ska försöka hålla mig i skinnet

    Mugglan, gratulerar

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor