• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • passionsblomman

    *bölar flooooder*

    Nejdå, det har inte hänt något.

    Jag bara råkade lyssna på CD-skivan där Carola sjuger barnsånger. Hon har med en där där hon själv skrivit musiken och där texten handlar om en mamma som sjunger till sitt döda barn.
    HERREGUD, jag KAN inte höra den utan att tjuta, och nu i hormonsvallets tider så är det ju löjligt. Jag fick ett psykbryt och bara stod och snyftade här och tårarna sprutade ur ögonen.
    Jag har lite för bra inlevelseförmåga ibland.
    Bara tanken på att min son skulle ryckas ifrån mig, jag bryter ihop bara jag snuddar vid det.

  • _koko_

    PB - Jag håller naturligtvis även tummarna för att denna insemination ska gå vägen!!!

    BS - Men vilken cirkus! Jag kan iofs tycka att man kan vänta med middagen en kvart när de hör av sig och förvarnar, Iris hade ju kunnat börja i förväg om det krisade, Men när nu din svärmor förvarnade dem och talade om att ni skulle börja kan de ju inte hålla på sådär?? Speciellt inte när deras hund gjorde att det tog betydligt mer än "5 minuter" innan de var redo att äta?!
    Vissa människor... Hoppas ni hade en trevlig middag utan dem!

    Jag kan inte heller sitta bakåtlutad eller ligga på rygg, var samma med conny, mår illa direkt! Jobbigt på jobbet bara, finns liksom inte så många arbetsställningar kvar när varken framåtlutad eller bakåtlutad funkar eftersom jag inte orkar stå så länge... Men som sagt, det (jobbandet) är nästan över nu.

    Nu ska jag nog krypa till kojs så jag orkar med morgondagen!

  • _koko_

    PB - Vet precis vad du menar, kärleken till ens barn går inte att beskriva, jag kan inte längre se barn som far illa på tv, ens när det är påhittat, mår fysiskt illa...

  • passionsblomman

    Åh, jag vet, man blir helt galen och står inte ut!

    Och tänk när man står i blomsteraffär och folk kommer inn med beställningar till begravningar och det är barn...

    ...då har det varit stunder då jag fått bita mig riktigt hårt i läppen för att bete mig någorlunda proffesionellt.
    Efter Tsunamin, då var det helt fruktansvärt ett tag, med alla hälsningar till små barn. Fy 17. Jag stod bakom ett hörn och lipade mellan kunderna flera gånger.


    _koko_ skrev 2009-08-01 22:30:40 följande:
    PB - Vet precis vad du menar, kärleken till ens barn går inte att beskriva, jag kan inte längre se barn som far illa på tv, ens när det är påhittat, mår fysiskt illa...
  • BrudSommar2006

    Koko, jag har för mig att det var likadant med Iris så det är väl bara att stå ut den här gången också, tur att du snart har jobbat färdigt på ett tag i alla fall!

    Visst hade vi kunnat vänta med att börja, det var ju bara det att vi hade blivit tillsagda att börja. Dessutom åt vi räkor så vi hade i det närmaste inte börjat i alla fall, bara pillat i oss ett par var. Nåväl, det är som det är.

  • Frejis

    Telis och Cicci, tack för den trevliga lunchen.

    Koko, det låter jobbigt med illamåendet och det här med att ´ha svårigheter att finna en bekväm arbets-/liggställning. Måste säga att jag tyvärr känner igen det fast jag har svårt att sitta framåtlutad eftersom det känns att bebisen hamnar någonstans uppe i halsen

    BS - vilka roliga kommentarer Iris har och tråkigt med överreaktionerna på middagen, vissa människor överraskar ibland.

    Lappis, hoppas att du får en trevlig hemresa och att arbetsveckan som börjar på måndag inte blir för arbetsam.

    Vad många det är i tråden som läser boken "Hon älskade". Jag har nyligen köpt den, men har inte börjat läsa den ännu. Blir lite mer nyfiken på den när ni säger att den är bra.

  • BrudSommar2006

    Aah, Iris har försvunnit iväg till lekplatsen med farmor och pappa.

    Nu har jag beställt ett sådant där Intelligender test, det borde ha kommit när vi kommer hem igen i slutet av veckan. Ska sedan bli roligt att se huruvida det stämmer eller inte!

    Vänner, Iris gillar förresten att bada, för det mesta i alla fall!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor