• snaily

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Telis skrev 2009-08-03 11:26:06 följande:
    Snaily, det finns ju så himla många människor som verkligen, VERKLIGEN inte borde ha barn men som blir gravida på 10 sekunder. Det finns ingen som helst rim och reson bakom vem som kan och inte kan få barn. krrrraam!
    Har just träffat ett stråååålande exempel på en sån människa Nu tänker jag vara väldigt politiskt inkorrekt, men hon är en av de mest puckade människor jag har träffat! (väldigt ung och väldigt nygift och väldigt gravid såklart...) Fast hon blir säkert en jättebra mamma... om jag ska försöka säga något snällt
  • snaily

    Frejis
    Vilken tragisk historia! (Aftonbladetlänken) Hon måste verkligen gilla att vara gravid...
    Nästa steg i vår utredning blir förhoppningsvis att kolla makens simmare, spola äggledare, kanske något mer blodprov? Antagligen fortsätta med Pergo några gånger till? Det är vad jag tror iaf, får se vad han säger, farbrorn.

    Muggles, Gran Canaria låter inte så dumt! Jag får kanske plats i din resväska?

    Nej, nu är det hög tid att åka hem från jobbet!

  • snaily

    Gaaaah slår snart sönder vårt modem i små små bitar Har försökt surfa hela kvällen men modemet bara slår av och på heeela tiden! Det är vårt tredje modem av samma sort... väntar på att få ännu ett nytt - som säkert kommer ha samma fel!

    Tinga, skönt att kontraströntgen gick bra men hemskt att han inte går upp i vikt Hur funkar det egentligen med sond - hur och var sätter man fast den, är det inte obehagligt, hur länge får den sitta, osv? Men låter som det rätta att göra just nu, helt klart!!

    Nenne, stackars lilla Nancy... kan du inte smuggla med henne på jobbet i en liten väska? Kanske måste du sätta ljuddämpare på henne först. Egen kudde i sängen låter smart! Borde kanske göra nåt liknande med Korven, för han sover så gott när han fått vara i sängen och vaknar inte lika tidigt som när han är på golvet i sin egen bädd. Men jag vill ju inte ha honom i sängen sen när han blir stor smutsig hårig hanhund med snoppdropp.

    Telis, du har dispens och får göra förvirrade felläsningar/felskrivningar, du är ju gravid!

    Natti natti på er!

  • snaily

    AM, Thailand, ååå så härligt! Bangtao ser fint ut! Jag hade en väldig Thailandsperiod för ett antal år sen då jag åkte dit 4 eller 5 år i rad, mest till Khao Lak och på dyksafari med båt, helt underbara resor! (oj vad många utropstecken jag kunde producera )

    Muggles - oj vad mycket nytt nytt nytt! Kul!

    Kängu - jag konstaterade idag att Korven inte är söt längre! Inte på samma sätt iaf, han har blivit lite mer vuxen i ansiktet. På det stora hela sköter han sig dock utmärkt, väldigt klok och duktig för sin ålder tycker jag, för det mesta - se nedan...

    Haft en ansträngande jobbdag idag... Jag får nu ge upp mitt tranbärstjafsande och gå till doktorn imorgon för urinvägsinfektionen verkar ha blivit värre, aj aj. Max utslag för blod och vita blodkroppar på stickan på jobbet, intresseklubben antecknar va? Dessutom hade jag asmycket att göra, helt ensam på jobbet med fullbokat + jour. Som om inte det vore nog så var Korven skitjobbig på jobbet på förmiddagen, han var nästan till salu då. På eftermiddagen lugnade han sig, han blev nog trött av allt ylande, så nu behåller jag honom nog ändå.

  • snaily

    BS, det har faktiskt inte varit så farligt den här gången, det har gått att stå ut med hjälp av lite ipren och en varm vetekudde. Jag har också haft UVIer som jag inte stått ut med i många minutrar Nu känns det lite bättre igen men jag ska väl ringa doktorn imorgon.

    Kängu, ja han var väldigt billig där ett tag, nästan gratis En semesterledig kollega kom förbi och erbjöd sig att ta med honom på utflykten hon skulle iväg på, men jag tackade faktiskt nej för han måste ju lära sig hur man uppför sig på jobbet också nån gång. Går det fortfarande bra med era vovvar och Ru?

    Korven tar igen den tråkiga jobbdagen genom att vara helvild korv just nu. Nyss så hoppade han upp på ena köksstolen, utan att ens ta sats, spänstig som en katt! Och han som är så liten! Han ville nog kolla in om vi hade något ätbart på köksbordet... Jag schasade ner honom ganska kvickt... vilka fasoner!

    Ore, är inte till nån vidare hjälp med möhippeplanering. På min egen hippa var vi på ett litet supermysigt spa (bara vi som var där) och drack fruktdrinkar och badade bubbelpool och jag fick massage. Men det var nog ganska dyrt tror jag... Inser att jag bara varit med och planerat en enda möhippa, min systers. Oj... mina närmare vänner borde ta och gifta sig tycker jag! Svårt när man är singel förstås, hmm...

  • snaily

    Godmorgon! Nu har jag ÄNTLIGEN bokat en läkartid, ska iväg på eftermiddagen idag. Skönt! Blir dock väldigt irriterad på sjukvården när de säger att de öppnar telefontiden 8.15 men sen inte börjar svara förrän snarare 20 eller 25 min över 8 Hos oss gör vi ofta tvärtom, börjar svara några minuter före utsatt telefontid, men så är vi ju överdrivet service minded också

    AM, lät jobbigt med mattorna men nu har ni ju provat i alla fall och vet vad som passar, eller snarare inte passar.

    Tinga, håller tummarna för Piff i eftermiddag!

  • snaily

    Lappis, nej ska inte till gyn, det är nog duktigt lång kö även häromkring. Ska till vanliga husläkaren med en urinvägsinfektion som jag gått och njutit av sen i söndags

  • snaily

    BS, det lät väl som en smart affär? I övrigt har jag scrollat barnvagnspratet

    Lappis, härligt att ni fick bord på restaurangen ni helst ville gå till! Bra jobbat!

    Muggles - inte så dumt tänkt av Moa! Kul att det verkar närma sig husköp! (?)

    Koko, fy vad läskigt med knakande fogar, gör ju ont bara att tänka på det! TUR att du inte har så lång tid kvar nu iaf! Fast 3-4 veckor kan nog kännas långt med dina besvär... Kram!

    Tinga, hoppas verkligen Piffs mage och tarmar förstår att de måste börja jobba lite snart! Låter som gastroläkarna har en bra plan iaf. Hoppas "inläggningen" går bra!

    Ego
    Mår redan lite bättre. Blev så fantastiskt väder på eftermiddagen så jag och maken gjorde en liten fjälltur efter jobbet. Träffade på några renar som Korven skällde friskt på. Lagt upp en himla massa bilder på FB som vissa lyckligt lottade kan se Varit så sjukt dålig på att fotografera under semestern så det blev mest bilder från idag.

  • snaily

    Vänner och Lappis - har ni sett filmen Patrik 1,5? (Inte jag faktiskt, men det här handlar den om: sv.wikipedia.org/wiki/Patrik_1,5 )

    Lappis - det var några väldigt skumma elaka små flugor som bet maken när vi var på fjälltur strax efter midsommar. Inte knott, inte broms, inte mygg, utan de såg ut som små flugor. De sög blod och sen han fick nån slags vansinnig allergisk reaktion/infektion och blev så svullen om vaderna att han fick ha stödstrumpor. Såg ut som han hade böldpest - han gick ju omkring i shorts hela dagarna också för det var ju så varmt då, folk bara stirrade

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor