• FruCicci

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    halli hallå

    bröllopsdagen blev riktigt lyckad, trots att vi hade barn med...
    jag köpte 3 lååånga röda rosor till maken för att symbolisera 3 år av äktenskapet och sen svirade jag om hemma efter att jag hömtat Victor på dagis (han fick byta kläder med så klart, dagis lortig som han var).
    Hängde i parkleken ett tag och sen kom maken och vi tog först en drink på Lisa på Torget, i solen, mycket trevligt. Victor var lugn eftersom vi mutade honom med hamburgare.
    Sen blev det middag på Italiano, ganska tidig middag. victor var ganska trött, men jag hade laddat med popcorn i handväskan, papper o penna och lite så där, så han klarade att vara där lite över en timme.
    Vi fortsatte hemma med mörk choklad och röd vin och avslutade md sex, ha ha ha, det var förövrigt första gången sedan färdknäppen

    I går snaggade jag Victor, han blev kanon söt när han fick nav allt långt sommar hår, nu är han verkligen en liten kille.

    Annars hängde jag med söta Roffe och Boris och deras mamma eett tag, mycket trevligt!

    Jaha, så stackars BS fick inte det bekräftat, det är inte kul när de kniper med de lilla de har där inne Bättre lycka i vecka 28, men kan du inte tigga till dig ett UL till?? Jag fick göra 2 stycken. Ett i vecka 18 och ett i vecka 20! Om du nu vill veta tidigare.

    Telis, du ska få se televinken idag ååå vad spännande, et kommer så klart gå jätte bra. Det är roligt med RUL eftersom de är så färdigutcecklade då, man ser ju nästan allt!
    Semestern kommer bli fantastisk, var rädda om er bara, jag kan få sådana där läskiga vibbar att när allt gått så fint nu, så får inget annat hända, så köööör försiktigt till exempel nu när nu hyr bil.

    Lappis skulle du till Frankrike nu i helgen, visst var det så? Det är ju kanon väder där nere

    Liten, så det blev inte ngt hus. Kul jämföresle tycker jag med, detta med graviditet och husköps grejen, ligger ngt i det. Men stressa inte, jag vet en som gjorde det och det blev verkligen pannkaka och en stor förlustaffär för dem. Tids nog så bara händer det.

    Ore, min make ville inte heller med på föräldrarkurs. Men vi var på en i en stor aula på söder, med typ 300 personer till inklusive Ingmar Stenmark!
    Men sitta o flåsa i grupp ooh diskutera annat lät jag honom slippa, jag tycker inte man ska tvinga med någon om man inte känner sig 100% alla hanterar graviditeter och annat på olika sätt. Han var med på ngt inskrivnings samtal man hade med lite andra par som skulle bli föräldrar och sen den stora grejen då, that´s it.

    Mugglan, gråt ut för bövelen!
    Det här kommer du bära med dig hela livet, det är bara att ta tag i det med en gång och låta sig sjölv vara besviken och ledsen och allt man kan tänka sig. Msn mår ju skit! Min kusin fick missfall i v 12 o hon pratar om det fortfarande, en sådan otrolig sorg för henne, för det är det, hon hade kämpat länge...
    Man behöver inte vara så tuff och logisk.
    Jag sörjer mina aborter, även att jag valde det själv och pratar öppet om både tvillingarna och den siste... förhastade beslut...

    Nåväl, glad att du har din familj som så fint stöd.
    Kollade tom tåg i förgår, tänkte jag skulle ta dig på ett glas vin, men det var lite dyra avgångar.Jag får komma ner över dagen eller så i höst i st, jag bokade ju för 95 kronor sist

    Nähä hinner inte mer, nu är Lillan ledsen, måste gosa lite.... sen duscha och sen ut på stan och fixa...

    Stora varma kramar till er alla väl mående och illamående tjejer

  • FruCicci

    Kängu, nä pinsammt nog velar vi fortfarande, men dop är bokat till 26 september...
    Det har lutat lite åt Louise, men samtidigt är mitt favvo namn Emelie....
    Problemet är ju att jag har blivit av med en tjänst på jobbet pga en bitch som hette Emelie och sen har ju min bror en Emilia
    Nåväl.... hon får ju båda namnen och det är ju tilltalsnamnet vi velar med.
    Hon kallas för skorpan och snorpan mest
    Jag kör som danska kungahuset du vet, meddelar alla just på dopdagen, olidlig spänning (önskar dock att jag inte var en velpotta)

  • FruCicci

    Jag sa bara att jag inte var nöjd med gubben som var specialist från Huddinge Sjukhus, jag ville ha AM´s barnmorska, jag sa väl typ att jag kände inte att jag fick ut det jag ville av UL och ville ha en second opinion.... de kan inte neka en till det!
    Sen är det kanske inte vanligt, men man har ju rätt att inte var nöjd med ev BM så då kan man ju ha rätt att inte vara nöjd när det gäller en sådan viktig sak som RUL!
    (sen hade jag ju lite panik för jag inbillade mig att jag skulle straffas för mina tidigare aborter och få ett sjukt barn, vilket min BM visste)

  • FruCicci

    Grattis grattis grattis igen Telis, det är en fantastisk grej att vara pojk mamma. Och det är fint om man nu får en tjej sen att ha en storebror som tar hand om henne
    Hoppas han blir en liten mini kopia av din make, som min son är -det är sååå coolt
    Såååå glad för din skull!
    Här finns massor med blått om du vill låna!

  • FruCicci

    Jag har fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyndat idag!
    Åhlens hade halva priset på rean och jag lyckades få tag på ett par vinterkängor till Victor. De hade kostat 800 kronor och var nedsatt till först 499 och sen 300, jag uppfattade det som att det var 30% på reapriset, alltså 210 kronor, men det vare 50% tjohoooooooooooooooooo så jag fick ett par fina SuperFdsit kängor för 150 kronor, helt jä-la otroligt!
    Skålar jag för i rosé nu!

  • FruCicci

    Tips 2

    Trollskor butiken på Östermalmstorg ska upphöra, de har 50% ik hela butiken. I mitten av nästa vecka kommer säsongens vinterskor in och de kommer köra 50% på dem med!
    Så det är vara att plocka fram american express kortet och bränna hål i kontot

  • FruCicci

    2 glas vin senare.... bränna hål i kontot.... ja ja.... ska nog konsentrera mig på att dricka vin och inte skriva just nu

    HEEEEJ vänner!

  • FruCicci

    Jag kör md fodrade gummisar med... men när snön kommer är det bra att ha back up

    Nä nu ska jag göra välling, intressant va?

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor