• MSW

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Jag ska bli fritidspedagog är det tänkt! Vikade juh som det innan A föddes, och stormtrivdes! Så nu blir det utbildning så man har något att stå på! SKa bli så skönt att jag "är" nånting sen.. Även om jag har jobbat med lite av varje innan så ÄR jag juh fritidspedagog sedan! Oavsett om jag har jobb eller inte..

  • MSW

    Nu har vi varit och tittat på kossor, grisar, häst, kanin, kattunge och hund! Enligt A så sa alla de olika djuren "vovovov" Min kompis föräldrar har en del djur.. Så är det när man bor på landet..

    Frullan: skönt att du tar små steg åt rätt håll! Senast vi var på dop slog vi in en potta och lite småsaker i cellofan och gav bort! Man kan ju lägga lite vad man vill i! (vi hade talrik, bok och något goesdjur tror jag).. Men det passar juh bättre till första barnet kanske, när man får andra barnet har man juh typ allt redan..

    Mugglan: Det fixar jag!

    Ego: Hade tänkt att ringa och beställa tid för vaccineringen inför operationen idag, men bangade... se om jag vågar på onsdag ist..

  • MSW

    Godmorgon!
    Överlevde första "skoldagen" med en känsla av "vad har jag gett mig in på".. Men jag tror att det helt klart kommer klarna allt eftersom! Idag ska jag bara dit i två timmar, det sega är att jag då tillbringar lika mycket tid på att köra dit och hem som jag är där.. Men det går nog det med!

    MrsB: Japp, är Växjö som gäller.. Du går distans eller? Tänkte om det kanske någon gång kunde passa att ta en fika? (om vi är där samtidigt ngn gång..

    Jag har inte läst fatt särskilt mycket alls, men nu ska jag försöka somna sonen, återkommer senare..

  • MSW

    Ah, hann nästan ifatt.. men nu måste jag ringa hit barnvakten för att A sover, så att jag kan åka till skolan!

    Bs: Fruktansvärt med makens jobbarkompis!

    Frullan: Förstår heller inte riktigt argumenten! Hoppas du orka kräva att ni tar tag i det nu!

    Kokos förlossningsberättelse får jag ta en annan dag! Ska bli spännande! Nu vet jag inte om jag hinner in förrän på fredag.. Är juh ett års kalas i morgon *mysigt*

    Lite ego måste jag förresten vara också, har nu ringt och satt bollen i rullning inför operationen! *nervös så in i h*lvete*

    Puss!

  • MSW

    MrsB: Inboxade dig!

    Koko: Lät juh oerhört dramatisk, skönt att du ändå inte "Märkte av det" under tiden.. Då hade det nog känts obehagligare!
    Fint namn!

    Sen vet jag inte vad mer jag tänkt kommentera..
    Men innan jag ska ta tag i städningen ska jag vara lite mer ego: Ska träffa min läkare på tisdag (de ringde upp mig från sjukhuset igen sedan) så då får jag väl reda på mer hur det hela ska fungera.. Ojojoj!

    Idag kände jag mig ännu mer förvirrad i skolan, (pratade om första kursen) fast å andra sidan tycker jag alltid att det låter krångligt när man pratar OM kurser och kursplaner och så, brukar funka betydligt bättre när man väl jobbar med det.. Kändes dock väldigt skönt idag när jag visste bättre vad jag skulle bli av och kände igen några av folket!

    Nu städning!

  • MSW

    Hej! har läst ifatt nu, men nu ska jag och sonen sova en stund (det tar med ett årskalas, med varsin förkyldning på det) återkommer senare!

    och då det diskuterats:

    BF-lista
    Frejis 8/10 2009
    Ore 15/11 2009
    BS 16/1 2010
    Telis 22/1 2010
    Vickan 22/2 2010
    Liten 5/3 2010

  • MSW

    Kängu: Låter spännande med drömjobbet, håller tummarna för att utgången (oavsett) blir den allra bästa!

    Tinga: Härligt att det är lite nedförsbacke igen! Hoppas det fortsätter så här!

    PB: Hur går det med budgivningen idag då?

    Annars har jag sovit bort allt jag tänkte kommentera..

    Fan vad skönt att sova.. Sov dåligt inatt då A kom in till oss redan vid 23.30.. (till skillnad mot 4-5 som nog för räknas som det vanligaste nu för tiden, ibland 2-3)
    Fast är fortfarande ganska trött, så jag hoppas på att natten blir lugnare, åtminstone är det juh en lördag som följer.. Imorgon kväll ska vi på 30års fest med sport(utklädnings)tema.. Ska bli kul, hoppas bara jag är piggare (både rent sömn mässigt och förkylningen)!
    Jag ska vara golfare och maken innebandyspelare.. Så mycket fantasi har vi! Fast vi hade gärna fått tag på en nakendräkt (har googlat lite) och gått som streaker! en annan gång..

    Plugget känns sådär nu inför första kursstarten, men jag tror att det kommer kännas bra när man väl kommit igång.. Att det känns lite jobbigt är nog också för att det för tillfället känns jäkligt krångligt att få ihop var A ska vara, maken ska juh vara hemma mest, men nu de kommande två veckorna är den som sköter makens ansvar när inte han är där iväg på resa.. Har heller inte fått något riktigt schema ännu så att man kan börja lösa på riktigt..
    Men som sagt tror jag att det blir bra när man får snurr på det hela.. Jag går juh utbildningen för att vara utbildad att jobba med det jag vill! Men nu känns 3,5 år som en evighet!

    Har bokat bord på vår stads trevligaste restaurang till maken och min andra bröllopsdag! I fjor blev det juh inte så mycket firande eftersom vi kom hem från BB den dagen (vilket iofs var väldigt härligt)

    Ojoj, värst vad ego det blev.. Well!

  • MSW

    BF-lista (finjusterad)
    Frejis 8/10 2009
    Ore 13/11 2009
    BS 18/1 2010
    Telis 22/1 2010
    Vickan 22/2 2010
    Liten 5/3 2010

  • MSW

    Fortsätter med ego:
    Nu är jag inte ammat på nästan fem dygn.. Men tycker det är lite tråkigt/jobbigt, ena bröstet ömmar rätt bra(fast jag försökt pumpa ur lite, är juh förövrigt inte en tiondel så effektivt som A) fast att det egentligen inte känns fullt (det andra verkar ha acklimatiserat sig bättre).. Sonen verkar ha betydligt mindre ont av det än vad jag har, fast han får juh välling ist, jag har juh inget "att trösta" mig med..
    Imorse slog han sig så han blev ledsen, och då hoppades jag nästan att han inte skulle nöja sig med nappen så jag hade kunnat "skylla" på det och ammat.. Tror att det hade känts mindre jobbigt om det inte gjort ont i det ena..

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor