• kängu

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Frejis, redan vecka 31!!

    Är det OK om jag kommer en timma sent??
    Tar ju tre timmar med tåget

  • kängu

    Liten,mums morotskaka det låter smarrigt det! Jag röstar för Rom, har aldrig varit där men vill såååå gärna åka dit! Jag och maken hade först tänkt gifta oss där i Svenska Kyrkan men ångrade oss och tog bröllop här hemma istället. Kanske vi förnyar löftena där om några år...

  • kängu

    EGO- Har bestämt mig för att ta nya tag med amningen. Jag vill egentligen inte sluta, och nog för att Ru är envis men jag är ännu envisare!!! Ska vara hemma och ta det lugnt hela helgen och försöka amma så fort han visar intresse. Förhoppningsvis gör det under med produktionen- och om inte, då har jag iaf försökt!

  • kängu

    Hej på er! Massa kramar till er alla, ni är så himla gulliga!!

    Idag och igår har amningen fungerat mycket bättre. Inte behövt komplettera med ersättning än idag... håller tummarna för att det fortsätter så här.

    Mugglan, det är så otroligt skönt att höra om hur du hade det och att du förstår hur jag känner Jag ger amningen "en chans till"- och funkar det inte så skiter jag i det. Jag försöker släppa all "prestige" kring det, även om det är svårt. Idag känns det dock betydligt bättre än det gjorde när jag skrev inlägget. Det går upp o ner liksom... ja du vet ju hur det är. Ja, klart vi ska luncha! Veckan som kommer nu är makens sista semestervecka, men efter det är jag tillgänglig (och Ru förstår )!!!

    Piggis, jag lovar att inte kämpa för länge! Tack för de fina orden . Desigual finns (fanns iaf) på Milk and Honey på Vallgatan!! Visst har de fina kläder!!

    Tinga- tycker det är ett bra beslut att testa sond till Piff. Ni måste må bra allihopa, och jag kan inte ens föreställa mig hur otroligt jobbigt det måste vara detta för dig och maken. Sonden kan kanske ge Piff den "skjutsen" han behöver!!! Massa kramar till er, jag tänker massor på er.

    EA- Bajs och skit med BOM *kramar*

    Sweet, tack så mkt för dina råd! Och de fina orden! Jag blir alldeles rörd... Funkar det inte med amningen nu så lägger jag ner, men jag vill fortfarande försöka lite till. Det har gått bättre idag, så kanske är det på väg åt rätt håll... TACK igen för att du berättar om dina erfarenheter, är så skönt att höra att andra haft det struligt.

    MrsB- skönt att det funkade bättre med Malte, att du visste mer hur du ville ha det.

    Vänner, tack för peppningen!!

    MASSA KRAMAR till er alla, ni är BÄST!

    Och Grattis i efterskott tråden!!!

  • kängu

    Telis, jag tror också att RUL kommer gå strålande!!

    Ore- angående vagn, vi tänkte köpt en Teutonia Spirit S 3. Men sen så fick vi en begagnad Teutonia med fyra fasta hjul av en bekant, så då bestämde vi oss för att vänta med att köpa. Lantisar som vi är tycker vi det är bra med fyra fasta hjul, och dessutom är det ett jäkla bra gung i den. Ru sover nästan jämt i vagnen och trivs väldigt bra i liggdelen. Dock är den inte speciellt smidig att gå i affärer med Tror att vi kommer köpa en ny vagn när det bli dags att byta till sittdel.

  • kängu

    Förresten, brunch/lunch på lördag diskuterade Piggis och Lappis... får en liten Kängu och ev.en liten Ru också vara med och leka?

  • kängu

    Sweetan, vi funderade på en sån vagn (Brio Sing) men det är typ ingen fjädring i den vilket jag tycker är negativt... annars verkar den bra (ganska lik Bugaboo va?)

  • kängu

    Sweet, idag har det gått sämre igen Verkar som att Ru främst vill ha tutten som tröst, och småsnutta. När han verkligen är hungrig funkar tyvärr flaskan betydligt bättre än tutten

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor