• fru AM

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    PB: vsd fint det såg ut! Det får ni säkert sålt snart!

  • fru AM
    FruCicci skrev 2009-08-25 18:23:41 följande:
    Jag har ombokat min lunch som jag skulle haft i morgon till fredag, så jag kan ju inte fredag AM.Jag är inställd på morgondagen. Tid och plats?mer hinner jag inte skriva just nu!kram
    Oj vad synd! Men luncha ni som planerat onsdag! Jag får vara med nästa gång istället. Jag fick en läkartid kl 12 (och hade då tillfälligt glömt lunchen) - inför operationen - så den kan jag ju inte missa.
  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2009-08-25 19:49:12 följande:
    Min svägerskas bror som skulle adoptera ett syskon men nu blev oplanerat gravida hade valt Filippinerna.
    Men! Det låter ju precis som det paret/tjejen jag satt mittemot på Vilda Västern-festen! Kan det vara samma!?? Har de en ganska stor dotter redan? Och ska ha barn i november? Mamman blond?

    Tårtan - ja visst, skönt att kunna fokusera på ngt annat och inte ha bara marsipantårta i huvudet ... Vi ringde på vinst och förlust till samma konditori som gjorde bröllopstårtan!
  • fru AM

    BS: jag är sååå nyfiken på om det är samma person som jag träffade på festen förra helgen ... se ovan

  • fru AM
    passionsblomman skrev 2009-08-25 20:09:08 följande:
    Men ett "ställe" typ turism/fika/blommor/höns och syrenbersåer. Och kanske kunna ta emot mindre fester/bröllop osv.Jag har haft det i hjärtat i många år redan. Det ska bara visa sig var och hur.
    PB: Det låter ju hel sagolikt! Jag vill dit!
  • fru AM
    FruCicci skrev 2009-08-25 20:15:43 följande:
    Jag kan annars torsdag AM, funkar det för dig o er andra?
    JAg kan inte torsdag tyvärr! Jäklar vad busy man verkar helt plötsligt
  • fru AM

    Koko: Stort grattis igen! Vilket bloddrama! Vad kul med lillebrors namn - världens snyggaste pojknamn! Stor kram till dig och familjen.

    Intressant att läsa om ditt snitt och dagarna efter - tror det är ganska lika för många snittade. Vi får väl jämföra ärr sedan

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2009-08-26 18:08:42 följande:
    Mrs B, haha, antagligen är det för att Iris är lite i otakt med ben och armar, hon håller ju precis på att växa ur 110 i tröjor men har precis vuxit i 104 i byxor! Det plus att hon är lite storfotad!AM, hur var det, var det samma personer som på festen?
    BS: nej det var faktiskt inte samma personer! "Min" bor norr om Sthlm. Men de hade oväntat blivit gravida med syskon efter många år när de precis skulle åka till Filippinerna och hämta ett barn ...
    Förresten apropå storlekar tycker jag det är så hela tiden att byxstorleken "hänger efter". Livia har inte korta ben men hon kan sällan ha lika stor centilong i byxorna som i tröjorna. Just nu är det 92 i byxor och 98/104 i tröjor som gäller (hon är 99 cm lång - jag köpte en fin "måttstock" till hennes vägg och då fick jag plötsligt mäta henne - hon vägrade ju två ggr på BVC)

    Telis! Så glad för er skull! Det låter så härligt! Var på rivieran är ni (om du vill berätta)?
  • fru AM

    Hej igen alla
    Grattis Moa på födelsedagen! (fast du sover väl nu)

    Frullan: Läkarbesöket var bara ett extra ultraljud av mina intressanta åderbråck ... läkaren ville kolla en gång till så att det säkert går att operera båda benen samma dag. Så det gick bra. Ska bli så skönt att få den operationen gjord!

    Cicci: Haha tycker maken att det är ett rednecknamn! Det är ju klart - tidernas coolaste countrysångernska heter ju så (Emmylou Harris). Förstår att det är jättejobbigt att inte kunna bestämma sig - kanske kommer ni på ett tredje helt otippat namn!? Det går ju det med.

    Tinga: så bra med matframsteg! Och mysigt och roligt med nytt hus!

    Imorgon fyller Hektor "potatis" - dvs 4 månader - och ska börja med smakportioner. Så KUL!!!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor