• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    BS - så han är fortfarande försvunnen men hoppet finns att han är vid liv. Usch vad jobbigt det måste vara som förälder.

    Ego (igen !) - så sitter jag som vanligt och tittar på hus. Fast mest intressant denna vecka är budgivningen på en likadan 3:a i vårt hus. Den ligger på första våningen (vi bor högst upp) och budgivningen ligger över det pris vi betalade för vår. Detta medan makens kollega har sin lägenhet ute för visning för fjärde gången. Senast fick de ett bud som de inte godtog då det låg 1,5 MSEK under vad de betalade för lägenheten för 1 år sedan. De har redan fått nycklarna till sin nya lägenhet.

  • Lapinette

    Säger bara jösses vilket tålamod man måste ha när man har barn. Undrar hur i hela fridens namn det ska funka den dagen vi har en liten med 3-års trots?!! Tålamod är absolut inte min starka sida.

  • Lapinette

    Telis - 1,6 mille över vad vi betalade är inte vår på långa vägar men vi köpte ju även vår lägenhet för snart 3 år sedan då priserna låg näst intill som högst. Det var dessutom 19 stycken som budade på vår ... helt galet! Den på 1 tr är det bara två som budar men priset ligger ändå ett par hundra tusen över vad vi betalade.

  • Lapinette

    Ja ryta lär jag nog göra ... fast jag tror maken kommer att stå för den biten mer än mig. Han är redan av idag bra på att skrika ... på mig!

  • Lapinette

    BS - man vet ju inte vad man får förrän den dagen men verkligen säljer men visst är det trevligt att se att grannarnas lägenheter säljs till ett bra pris trots att marknaden ser ut som den gör just nu. Budgivningen fortsätter på 1 tr och jag har hittat ett nytt mysigt hus .

  • Lapinette

    BS - det är bara jag som sitter och drömmer ... vi ska inte flytta på en så där 2 år. Vi trivs och har det bra i stan.

  • Lapinette

    BS - rätt hus dyker upp lite då och då faktiskt. Sen vet jag inte om det är lika rätt den dagen man verkligen går på visningen eller ska börja buda. Just nu är vår lägenhet lagom stor och vi trivs att ha nära till restauranger, träning och jobb.

    Det här huset tyckte jag var fint denna vecka: www.husmanhagberg.se/Objekt/

  • Lapinette

    Vickan - vi får väl då hoppas att hon har rätt men varför inte lindra lidandet som du faktiskt har just nu? Min mamma mådde illa i 9 månader när hon väntade mig.

  • Lapinette

    Telis - jag önskar också att vi skulle kunna köpa hus utan att behöva låna mer. Därför känns det lite, lite i hjärtat att huset som ni tittade på ... och som jag också gillade ... gick för en mindre peng än vad vår lägenhet kommer att säljas för. Fast samtidigt förstår jag makens resonemang om att om vi ska köpa hus lika gärna kan ta ett som är något större än att flytta in i något som kommer att kännas litet efter ett par år.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor