• muggles

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    AM: tydligen är lång lugg inne (a la Titiyo) Jag tycker det låter lite fräckt!

    Cicci: faktum är att jag hoppas att jag blir gravid fort för jag saknar min graviditet Jag känner inte att jag sörjer själva barnet för det hann ju aldrig bli ngt och jag har ingen relation till det eftersom jag aldrig sett det på ul el ngt. Men jag såg fram emot graviditeten och räknade ner veckor tills jag skulle känna fladder mm. Men jag är ju ingen frögurka som tex du, så vi får väl se. Jag kände enorm tacksamhet och glädje över att lyckas bli gravid i juli och jag vet inte alls om det kommer att gå igen.

    frullan: härligt att höra ifrån dig igen. Du FÅR skriva om dina problem också, jag har inte ensamrätt...

  • muggles

    Kängu: ska vi boka in en lunch nästa vecka? Jag jobbar förmodligen inte alls denna vecka (jag känner mig rätt svag idag) så jag vågar inte boka in ngt.

    Ang ul så kommer jag - om jag lyckas bli gravid igen - att boka in ett privat på tex BMG i v7. OM jag inte får ett på Mvc pga mitt MA men det tror jag inte att jag får. Då betalar jag hellre 500 spänn. Men risken att det här händer igen är ju rätt liten... Och som en kompis sa, jag har ju gått igenom en problemfri graviditet en gång så det är förmodligen inte ngt genomgående fel, utan bara en sådan sak som kan hända.

    Ironiskt är det ju att det hände just mig eftersom det var just MA jag var livrädd för när jag var gravid med Moa - eftersom jag kände så lite av graviditeten då.

  • muggles

    MrsB: jag förstår det. Men jag tror också att det du gick igenom var MYCKET värre än för mig. Ditt foster var ju ett litet barn och du hade ju kommit mycket längre. Fram till v12 "räknar" man ju lite med att vad som helst kan hända men det gör man inte vid RUL... Jag tror inte det går att jämföra, det måste ha varit fruktansvärt!

    Cicci: jodå ÄL test finns kvar från mitt mission i maj Om grav hade gått bra hade jag skänkt dem vidare men nu behöver jag dem själv. Läkaren sa att man bör vänta med samlag tills man slutat blöda. Helst ska man vänta med barnförsök tills man haft en mens, så att man vet att alla rester har kommit ut och att kroppen fungerar normalt igen. Och det är ju inget konstigt med det. Jag är väldigt glad att jag slapp druvbörd iaf, då hade det varit lätt kört för vår del. Rent psykiskt känner jag/vi oss redo för nya försök ganska snabbt.

    Kängu: jag känner igen mig också även om jag hade fler att umgås med. Ditt problem är väl att du inte fått ngn föräldragrupp ännu. Jag hade både Magplask-kompisar, föräldragruppskompisar och trådisar (Vänner) att umgås med. Plus "privata" kompisar som var mammalediga (bla Piggelin). Det gör STOR skillnad. Man kan inte sitta ensam hemma med en bebis till sällskap bara - då blir man tokig! Det är mao inte dig det är fel på! Tyvärr har jag möte på mån kl 9-13 och återbesök på Sahlgrenska på tis, så jag vet inte om jag kan de dagarna. Om återbesöket visar att allt inte kommit ut så kanske de skrapar med en gång(?) och då blir jag väl kvar där under dagen. Ons har jag möte men tors-fre hade funkat för mig, men kanske inte för dig? Tors ska jag klippa mig kl 12 så lunchen får bli kl 11 i så fall?

  • muggles

    AM: jag är inte starkare än ngn annan - man klarar det man måste klara. Vad skulle alternativet vara? Jag var jätteledsen och grät massor sön-mån men redan nu har jag accepterat att det hände och det känns skönt att det verkar ha kommit ut. Nu blöder jag inte längre så mkt men jag känner mig lite svag och mörbultad. Blodbristen kanske. Barnmorskan förklarade att tabletterna får livmodertappen att öppna sig 2-3 cm så det är ju som en miniförlossning (fast smärtan var ju inte i närheten av en riktig).

  • muggles

    Nä nu vill jag "snick-snacka" om annat! Vi köpte en über-cool lampa till vardagsrummet på semestern och den har kommit nu, maken passade på att sätta upp den igår när han ändå var hemma pga mig. Den ser ut såhär: www.keslighting.com/browse/ceiling-lights/pendants/massive-lunar-black-glass-pendant-41750-30-10 (fast den är coolare IRL än på bild)

    Liten: kan man få en inboxning till huset ni budar på? *nyfiken*

  • muggles

    Ro hit deppmanteln - jag har en väldigt ledsen och sorgsen dag idag

  • muggles

    Koko: nä inget ont. Hade lite magknip igår men det försvann. Blöder lite fortfarande men inga mängder. Men tänker på alla de andra (Liten mfl) som plussade nästan samtidigt med mig och som redan har fått mage...

    Kladdkaka ja tack!!! Sprit känner jag aldrig för när jag är deppig... Men mamma är här och kramar om mig.

  • muggles

    Ore: jag har väldigt svårt att förstå din man faktiskt - men kämpa på så kanske han ger sig. Han verkar ganska...bestämd av sig (tänker på alla förslag kring huset som du presenterar och som han dissar utan att ha egna...)

    Lappis: klart att det är svårt att släppa bara sådär efter 3 års försök!

  • muggles

    Telis: tror tyvärr inte den fanns i rött, tror bara det var svart och vitt (men kommer inte ihåg då jag fastnade för den svarta direkt). Lampan passar som en smäck i vårt vardagsrum tillsammans med Marimekko-tyget som vi har som gardin (mamma påpekade att de svarta ovalerna på tyget var samma som i lampan - kul att hon som inte är så inredningsintresserad noterade det ).

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor