Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    ea
    det är en burk Zink från apoteket eller möjligtvis häslokosten kanske, han dricker också en vitamin-brus nästan varje dag också. Och omega 3. Men har ni inte lämnat prov på soldaterna ännu? Vad skönt att ni pratat om det, och visst är det enbart en hjälp på traven och inget onaturligt. Man får ju ingen gravidboostmedicin direkt, för det är ju ingen 100%-ig grej med ivf direkt.

  • nennesjuttioåtta

    hej gosnosen också! Vad häftigt att vara längst fram i kön nu i höst!! Spännande!!!

    Ahhh Malaysia, Paris, Oslo.. jag vill också resa men har inga semesterdagar kvar.

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    maken eller magen. Du får gärna komma med positiva utrop, jag slår lock för öronen (eller laptopen) och jag är rädd för mig själv för som vanligt har jag i tanken redan blivit gravid trots att det är mer än tomt i magen...

  • nennesjuttioåtta

    hahahahh!!!! Han blir säkert sympatigravid så du är säkert inte helt fel ute.

  • nennesjuttioåtta

    oj, det var ambitiöst att boka sommarsemestern redan! Jag vet inte ens var jag skulle vilja.

    BS
    ooh så din make gillade inte NY? AAAh vi sjöng senast idag i bilen på väg till Falun "New York New York" med extra vibrato, vi blev helt frälsta! Vad gör din man egentligen? Och skulle det kunna bli London efter det här?

    Vi har även upptäckt att de tär skönt att inte ha någon större insyn hit, för jäklar vad bra det syns in i husen nu när det är mörkt ute. Vi gick en promenad för någon kväll sen och det var både matlagning i BH och kalsongvisning på agendan.

    Muggles
    vi har inte kvällsol på vår altan men vet inte om jag saknat det direkt. Däremot kanske vi skulle suttit ute mer på kvällarna om vi haft det, men vi har en liten utegrupp framför huset som har kvällsol men där sitter man precis i gluggen på planket och vår gata är populär promenadsträcka eftersom det är så lite biltrafik. Säg hej till publiken!

  • nennesjuttioåtta

    lapinette
    Äh, det gör inget om resplanerna går i kras.

    nu ska jag byta om till målarkläder och hjälpa mannen, tänk om det blir tv-tittande här uppe till helgen?? OMG...

  • nennesjuttioåtta

    god morgon!
    Vill bara förtydliga att många ägg inte behöver innebära bra ägg. Se på koko, 2 st och båda befruktade och ena i frysen. Förra gången hade jag 14 och bara ett blev ett toppägg och resten kasserades. Så ingenting är klart än. Om någon timme vet vi hur många som klarade natten.

    GAH!

    Ore
    ååh fy fan vad struligt att sitta klämt emellan!

    Snorkis
    härligt med tid hos gyn!!!

  • nennesjuttioåtta

    och en varm kram till PB, hörru!! Det är inte långt kvar nu på flytteländet och det kommer bli så bra när ni är klara!!!!! Förstår känslan dock med spisen, fy fan vad jag hade blivit galen.

  • nennesjuttioåtta

    åååh men fy vad fruktansvärt! Jo det är klart jag minns henne! usch vad tragiskt och ofattbart.

  • nennesjuttioåtta

    telis
    nja, idag känns det som att jag blivit överkörd av en buss rätt över magen men igår var det bara lite lätt mensvärkaktigt. *hjular*

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor