• fru AM

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Telis skrev 2009-08-17 19:53:22 följande:
    Ett utan insyn blir bra.
    Äsch! JAg tänkte ju sälja biljetter till kontorsfolket i huset brevid! Nähä!!! Då får det bli ett annat rum då!
  • fru AM
    passionsblomman skrev 2009-08-18 09:24:28 följande:
    Ovitrelle är ju bra även om man inte påbörjat inseminationer utan än så länge kör på själva hemma. Den är ju till för att man ska veta att äl verkligen kickar igång under det närmsta dygnet.Min bästis fick det men ingen insemination utan beordrat sex två gånger, kväll och morgon efter sprutan.Hon hade också ätit Pergo innan i cykeln. Det blev plus på andra försöket efter den behandlingen, och då är hon en av dem som nästan aldrig har mens annars. Eller väldigt sällan jämfört med de genomsnittliga 28 dagarna.
    Men det lät ju väldigt positivt detta med Ovitrelle! Heja Snaily - nubliresnigelbebisarskaruse!
  • fru AM

    Lappis: är det detta brorsbarn som heter Hector eller var det makens syskonbarn?
    KUL om pappa kommer! Fantastiskt att ses efter 5 år! Spännande!

    Ore: vilka "drama kings" du omger dig med. Säg åt dem att du inte kan hålla på och medla om småsaker (och småspik)! Du är faktiskt gravid!

  • fru AM

    Lappis förresten: Leksaksaffären på Östermalmstorg är superbra! Leksaksborgen heter den (ligger brevid videobutiken). Trevlig personal, bra utbud och fina påsar De har fina barnbijouterier, jättefina plastdjur och dito riddare (förresten bra present till 3-åringen: riddare)

  • fru AM

    LAppis: en cool handväska kanske? Eller ett fint klädesplagg? Kiddies på Kommendörsgatan/Nybrogatan har ev fortfarande sommarrea med jättefina kläder

    Ang. namnet Hektor/Hector ... Vi brukar tilltala honom med den italienska varianten på samma namn: Ettore

  • fru AM

    HAr så svårt att relatera till make/svärfars-problem ... Min pappa gillade i princip alla människor han träffade (inkl mina tidigare män) så länge de kunde svepa en stor whisky utan att trilla baklänges.

  • fru AM

    Rapport: Frisören utropade "Du kommer bli skitsnygg i lugg!" och började klippa. Så här efteråt kan jag säga att luggen blev väldigt lång för att vara lugg men det blev ganska bra ändå ...

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor