• snaily

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    BS - (Tänker på den där gamla reklamen när en man väger sig med en liten valp - "VÄGER DU 30 KILO?!")

  • snaily

    Muggles, neeeeej vad tråkigt!! Behöver ju fortfarande inte vara något som är fel, det är ju bra att du inte har ont, men har du en gynakut i din stad så utnyttja den genast säger jag! Säg att du har ont i magen - det har du ju, av ångest eller nåt annat spelar väl ingen roll.

    Hoppas hoppas det visar sig att allt är normalt! Ååååk nu! Kram!

  • snaily

    AM, lät som en riktigt härlig fest! Jag var också morgon"pigg" imorse, blev väckt av telefonen efter 7 och var på jobbet redan 20 över 8.

    PB, fan för minus! Jag gjorde samma resa tidigare i veckan, testade ju minus i tisdags och sen var det mest skönt när tanten till slut dök upp faktiskt.

    Ego:
    Min gyndoktor har tydligen mycket att göra, sitter och bokar in patienter en söndag! Fick ett mail nyss om att jag kan komma IMORGON för att spola äggledare, om jag slutat blöda då. Fast svårt att veta NU om jag slutat blöda imorgon eller ej?! Så jag svarade att det blöder nog bara lite då och det var tydligen ok, så jag ska alltså till doktorn imorgon! Kort varsel kan man säga... Är så tacksam för att jag har världens snällaste bästa chef som man kan ringa till en söndag och säga att jag måste vara ledig imorgon! Som tur är hade jag knappt något bokat imorgon, annars skulle det varit kärvare... Synd bara att vi byter chef om två veckor, till en ny som dessutom sitter på annan ort.

    Så - ska jag pilla i mig nån värktablett en stund innan gynbesöket? Hört att det kan göra ont att spola äggledare, men du tyckte inte det var så farligt EA??

  • snaily

    PB, imorgon kväll kan jag förhoppningsvis berätta!

    Tar en Ipren innan, det kan som sagt inte skada.

    Har du åkt in nu Muggles? Hoppas det!

    Här blir det inte pizzabullar men vanlig hemmagjord pizza idag.

  • snaily
    Frejis skrev 2009-08-16 17:52:48 följande:
    A M - har inte Hektor alltid varit ganska duktig på att sova? Kan ingenting om barn, men det handlar kanske om en utvecklingsperiod?
    Frejis, snart kan du massor!

    Känner mig extremt lat som knappt hjälpt maken nånting med middagen, sitter bara och surfar medan han lagar mat... jag är nog en dålig hustru!
  • snaily

    Frejis - ja, fast jag har ju inga läkarorder att ta det lugnt att skylla på! (Tur att min man gillar att laga mat så mycket!)

  • snaily

    Vickan, du får definitivt höga hustrupoäng på ditt hemmapysslande!

    Den här helgen hamnar jag på nära noll poäng, men skyller på att det är jobbigt att ha beredskap, faktiskt! Eller jo, jag följde ju faktiskt med och handlade på ica idag, fast gick mest och tittade på medan maken skötte handligen... det är verkligen ingen ordning på mig! Och inte kan jag föda några barn heller. Hå hå ja ja. *tar på martyrkostymen*

    Undrar också hur det går för stackars Muggles! Håller tummen!

  • snaily

    Usch, Muggles vad jobbigt att behöva vänta så länge!

    Ibland är det sant som vissa säger - man ska vara djur för att få snabb vård i det här landet!

    Natti natti! (till alla som får gå och lägga sig och inte behöver sitta hur länge som helst i ett väntrum!)

  • snaily

    Åh nej åh nej åh neeeeeeeej
    Saknar ord!
    Skickar mina varmaste tankar och kramar till Muggles med famlj!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor