• MSW

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Nenne: Så det finns en blogg nudå? Länk plz!

  • MSW

    Nu har jag stött på problem! Har i min (korta) text med en form av tabell, som verkligen svarar på min frågeställning, men som jag bara har tagit från en föreläsning och kan inte hitta något ställe där den är skriven att referera till..
    Vilket ska jag chansa på: Att frågeställningen får svar tillräckligt bra utan den? Eller att inte referera till den alls?

    Någon som vet? (eller vet var jag kan hitta en uppställning med skillnader mellan två läroplansteorier?)

  • MSW

    Ore: Genusperspektiv är jätteintressant! Och så svårt och så mycket att tänka på!

    Ang referens: Någon i "klassen" menade att en föreläsare måste ha fått det från någonstans (bok, artikel eller något) Men om flera av er här inne tycker att man kan det så borde det ju vara en tillförlitlig källa! Jag kom mig inte för att fråga bedömande lärare igår dessvärre..

  • MSW

    Och ang min "plutt" så vägde han 9480 när han var 5½ månad! Stadig bit! (milt sagt)

  • MSW

    Jag ska referera enligt harvardmodellen, kan jag då efter tabellen skriva (Efternamn 2009)
    och sedan i källförteckningen:
    Efternamn, Förnamn Föreläsningensnamn (i kursiv) Föreläsning 2009-10-06

    Eller?

  • MSW

    Eller behöver jag kanske även ha med universitet föreläsningen hölls vid? (som ni märker så är det här med referenser min starkaste sida.. eller akademiskt skrivande öht...)

  • MSW

    Bs: Grattis till dottern förresten, känns det bra att lägga all krut på tjej namn nu då?

  • MSW

    Kaniner är jag heller inte mycket för, de är jättesöta, men de jag har kommit i kontakt med har aldrig blivit/varit riktigt tama!

  • MSW

    Oupsie: Publiceras ska den inte, så då borde det väl vara ok!

    Vickan,Oupsie och Ore: Tack så hemskt mycket för hjälpen!

    Och om jag inte har gjort absolut helt fel, har jag två chanser att få tillbaka den med kommentarer att rätta till för att få godkänt!

    Så nu gör jag så här så får det bära eller brista!

  • MSW
    Oupsie skrev 2009-10-23 11:35:59 följande:
    Har aldrig förstått mig på Harvardsystemet Tycker att Oxfordsystemet är så mycket smidigare att använda men det är väl en vanesak.
    Ja, det är det säkert, och jag som inte har någon erfarenhet alls av verken det ena eller det andra så är de nog ungefär lika krångliga!
  • MSW

    Oj, spännande med det typiska hemmet! Fast det känns inte som vi har något som känns typiskt oss! Möjligtvis trångt! Fast vi har tänkt dra igång om målning av sovrummet i helgen, så kanske ska avvakta tills det är färdigt! Kanske kan det tom bli före och efter då! Ska fundera på det lite...

  • MSW

    Nu har jag skickat före-bilden till telis! Såklart kom jag juh inte på det förrän vi hade börjat plocka ut grejer och börjat maskera.. Annars hade jag tagit med fönstret också.. Men nu var där inget kvar så det var ingen mening!
    Efter-bilden kommer så småningom.. Har målat två väggar idag iaf!
    Annars väntar jag på maken som är på jakt "efter något gott" (snacksigt) och filmen Tillsammans, som vi blev sugna på att titta på.. Problemet var att vi var säkra på att vi hade den, men icke...

  • MSW

    Ore: Heja dig att du bestämde dig för att slänga papperna! Jag har hopplös på att spara ALLT.. Men jag försöker bli bättre på det..

  • MSW

    Men tänk om vi missar nått??!!

    Här har vi roat oss med att måla två väggar till i sovrummet! Blev väldigt mycket vitare än vi tänkte oss, men det ska nog bli bra tillslut iaf! Nästa projekt är att bestämma/handla färg till linjer vi tänkt ha som fondvägg!

    Nu ska vi äta!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor