Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    ja det låter ju positivt redan nu så det är väl lika bra att fira direkt!

    Muggles
    jag föredrar också eftermiddagssex. Då blir det mer åka av!

  • nennesjuttioåtta
    muggles skrev 2009-09-09 13:43:49 följande:
    Jag fick veta av Miss X att man tydligen har som störst chans att bli gravid kl 15 på dagen - det hade hon läst ngnstans...
    jag får säga det till kliniken så att de har koll på tiden!
  • nennesjuttioåtta

    mugglan igen
    jaaaa vilken skön semester ni verkat ha!! (trodde inte att du trodde att 15.00 var magisk tid för befruktning heller ) Som sagt, vilka teorier det finns!

  • nennesjuttioåtta

    Tänkte på en grej, ni som är van att spraya... jag sprayade och sen var jag tvungen att snyta mig knappt 5 minuter senare. Ska jag spraya igen eller tror ni det hann verka?????

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    där sa du nåt! Glömde att du nyste varje gång, då kan jag vara lugn!

    bapbapbapbapbaaaaaapbapbapbapba BAAAP!

  • nennesjuttioåtta

    tack för alla lyckönskningar och tankar!!!


    Fy sjutton vad jag har varit nervös för det här. En av anledningarna är att jag har kännt mindre och mindre av magen (igår hade jag inte ont ett dugg och grävde som sjutton i landet), och dessutom fåt ont i brösten t o m före Ovitrellesprutan, så jag trodde hela högen att lämnat moderskeppet och att det var tomt nu när de skulle kika. Tursamt nog var så icke fallet, utan när jag låg där och bresade som bäst så hittade de några stycken. Förra gången räknade de upp dem varje gång de hittade några: 1, 2, 3, 4 osv, men den här gången var de tysta och dessutom på slutet såg de lite bistra och koncentrerade ut så jag frågade om det verkligen var helt tomt men 7 stycken hade de hittat. Då blev det lite darr på läppen men jag tänkte ändå att 7 är bra, 7 är bra... Fick ledsagning därifrån och sen försökte vi sova men det var inte lika lätt som förra gången. Sen fick vi träffa sköterskan igen och då berättade hon att de hittat 18, ARTON, ägg och dessutom bara tänkte göra ICSI på 6 av dem för spermierna var hur bra som helst. Förhoppningsvis blir fler än 5 befruktade så ET på lördag i så fall!

    Bra med Zink, Omega 3 och påstömning varje dag, uppenbarligen (han vilade sig dock i form igår)

  • nennesjuttioåtta

    tack, tack, tack, tack, tack, tack, tack, tack, tack, tack, tack,tack, tack, tack, tack, tack, tack, tack!!!!! Nej, vi blev ju helt chockade och såg nog ut som fågelholkar...
    Det är ju lite skillnad på 7-9 st och 18.

    nu har jag inte orkat läst ifatt men ska göra det så snart jag sovit en stund.

    Hoppas allt är bra med er!

  • nennesjuttioåtta

    hej igen!

    Lappilainen, vilket härligt inlägg och vad skönt att du är lycklig! Tralalala det är du så värd!!!!!

    Tinga
    satan vad snabba ni är, vi håller fortfarande på med vardagsrummet och började på semestern... Men nu är det bara lister och en omgång till med målning av fönster (10 st) kvar, sen installation av kaminen så klart och sen de där spottarna som vi inte hann upp med senast elektrikern var här. Hoppas ni får hjälp för Piffs slem!!!!

    ni som sitter i samma båt som mig, HRUPPPKRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMm!!!!!!!! Kom igen, samla kraft nu för en plussitiv höst!!!

    Snaily
    trist med kompis som flyttar!
    Vi har börjat med klicker nu, och idag börjar hon fatta sammanhanget. Klick = godis! Snart blir det frukost på säng (7 minutersägg) som övning.

    vad fasen var det mer...

    Dumlekladdkakan var försvinnande god (förutom att det förmodligen syns på magen)!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor