• snaily

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Åååå vill också komma på vinprovning! Tycker sånt är jättekul! På tal om vin ska vi just öppna en flaska - firar att jag är ledig ikväll! (hemsk vecka det här med jour 5 av 7 dagar! )

    Klokt att logga ut vid åska PB. Min förra jobbdator kraschade jag genom att modemsurfa vid åska - fast till mitt försvar visste jag faktiskt inte att det åskade - det bara smällde till helt utan förvarning. Fick en stöt genom datorn, läskigt var det! Och modemet gick sönder såklart. Resten av datorn funkade nästan som vanligt, konstigt nog. Jobbdatorn innan den kraschade jag skärmen på genom att tappa den i golvet... jag är rätt dyr i drift på jobbet!

    Aaaaa... tack för Nenneinfo Vickan!

  • snaily

    Heeeej Nenne! Härligt det låter med ert hus- och trädgårdspysslande!

    Jag gick på dagis ett tag - minns inte om det var före eller efter dagmammetiden - och jag trivdes inte, så jag minns det mest som förvaring. Många barn och allmänt stökigt. Jag och en tjej som hette Cissi rymde från dagis en dag, för vi var skitsura för att några ungar från ett grannlekis var på besök hos oss, vilket gjorde att vi skulle få äta mellis senare än vanligt. (Maken till fräckhet!) Vi drog hem till hennes radhus men där var det ingen hemma Efter en stund kom en dagisfröken och hämtade tillbaka oss. Halvmisslyckad rymning

    Sen var min dagmamma rätt kass också...

    Snacka om att jag har bra saker i barndomen att skylla min konstighet på!

  • snaily

    Nenne - skulle också önska att det var ett tidigt minus men nej. Tanten velar fortfarande i dörren och det känns precis som det brukar när hon står där och är sådär jobbigt obeslutsam. (Kliv in nån gång då!! Du släpper ju in kalluft! typ...)

  • snaily

    Tack Mugglan, tar det som en komplimang

    Hjälpte iaf att jag dansade tantdans igår och ropade högt på henne för inatt slog hon till, yippie!!!

    Summering: 32 dagars cykel med bara en dags spottings (tack prog och kanske även Pergo?), får anses som helt ok!

  • snaily

    Ja, det kan man! (Precis som man kunde säga grattis till dig förut när du till slut testade minus efter utomkvedshistorien)

    Oo, höll på att glömma, måste ju maila farbror doktorn så vi får en ny tid för vidare utredning...

  • snaily

    Mugglan, att ringa gynakuten och diskutera lite låter som en bra idé!

  • snaily

    Åh vad jag inte hänger med här idag! Jag instämmer inte i den allmänna freedaagskören eftersom jag jobbar i helgen, sällar mig istället till den tvångsnyktra skaran! Håller med - man vill ha sånt man inte får/kan dricka! Ikväll kommer jag t ex vara superavis på maken som kommer dricka upp vinet vi öppnade igår, på måndag kväll när jag kan dricka igen så kommer jag säkert inte ens vara sugen...

    Kängu (s mamma): lycka till med vagnprut!

    Piggelin - vad härligt med Parishelg!!

    Är sugen på att göra nån liten resa med maken snart, men blir nog inte av. Dels är han nog inte så sugen och dels borde vi spara alla slantar nu när han är arbetslös och vi dessutom kommit på den galna idén att vi vill köpa ett (sommar-)hus på Ön! Idén kläcktes i somras då maken vantrivs på min familjs ställe när vi är alldeles för många människor på alldeles för liten boyta. Och jag vill ju helst vara där heeela semestern och lite till, och som det är nu vill han vara där så lite som möjligt. Och alltid fira semestrarna på varsitt håll känns trist. Han vill också gärna åka till Ön, bara inte trängas med min familj (läs pappa...). Så kanske inte om ett år eller två eller tre, men NÅN gång ska vi ha det där huset!

  • snaily

    PB - jobbigt! Hoppas nästa skola blir lika bra!

    Tinga - (om jag inte redan sagt det, annars säger jag det igen ) grattis till hus och Puff på egna ben!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor