• fru AM

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Jag önskar jag kunde haka på lunchen imorgon man jag ska till frisören då. Ett litet steg för mänskligheten men ett stort steg för mig - jag ska nämligen försöka tigga till mig en lugg ...

  • fru AM

    Det är inte mitt mod det handlar om det handlar om att jag har en extremt självsäker och envis frisör som hittills har vägrat. Nu tänker jag kräva min rätt som konsument och trycka upp en bild på en snygg lugg i fejjan på honom och så får han bara klippa! BASTA! (undrar om jag är så tuff när det väl kommer till kritan)

    Dessutom har jag färgat håret sedan sist - det blev alldeles för mörkt men vad ska man göra det är ju försent nu! JAg såg autentisk ut som indian i alla fall


    Lapinette skrev 2009-08-17 16:27:14 följande:
    AM - kan jag klippa mig kort så vågar du att klippa lugg. Ska vi ta lunch i nästa vecka istället? Så får ni se både min och AMs nya frisyrer?
  • fru AM

    Men Telis du får ju skjuta upp resan m du vill se min svarta lugg färsk!

  • fru AM

    Telis - när vill du komma och prova mammakläder i AMs Vintagegarderob? Onsdag närsomhelst eller torsdag lunch eller eftermiddag funkar för mig.

  • fru AM

    Ni kan väl luncha imorgon OCH vi nästa vecka!? Lunch måste man ju äta varje dag! More is more!

  • fru AM

    Nu måste jag jobba lite mer ... håller på och skriver copytexter för ett visst upplevelseförtag ...

  • fru AM

    Frejis: Jobbar INTE gratis (längre)! JAg kommer inte på lunchen morgon - jag ska ju klippa lugg då. Luggen finns att beskåda nästa vecka (hoppas jag i alla fall - om jag törs sätta ner foten hos frisören imorgon).

    Vi testade just ersättning/tillägg på Hektor. Om man ska beskriva det med ljud så blev det så här: Sluuurrrp. Znarrrk!
    Succé med andra ord.

    (vill få honom inkörd på tillägg/ersättning om det skulle vara så att jag inte finns tillhands på måndagar när maken tar hand om honom. Och inför min operation i september)

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor