Inlägg från: Fru FruLLan |Visa alla inlägg
  • Fru FruLLan

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Hejsan tjejer
    Long time no seeeeeeeeee
    har varit på semester ungefär hur länge som helst men ska nu försöka komma tillbaka till stan och verkligheten.

    Dock visade det sig vara heeeelt fel tillfälle/dag att komma in i tråden igen. Läster att mugglan har fått missfall. FY VAD HEMSKT!!!!!!!!!!!!!!
    så otroligt ledsen för din skulle gumman. Stora varma kramar och FY FAAAAAN vad hemskt.

    Vet inte riktigt vad jag skall säga... känns futtigt alltihopa. Men jag hoppas att du och maken kan hjälpa varandra över sorgen och komma tillbaka igen. Kanske även solstrålen moa kan sprida lite ljus i eländet.

    kramar!!!!!

    orkar och hinner inte läsa ikapp, det har ju skrivits några millioner sidor sen jag sist var inne och smygläste. Men jag har snappat upp att det varit en stor plussvåg så jag vill säga GRATTIS till alla jag inte redan gratulerat.
    men tyvvär har jag ju också förstått att plussvågens ringar ännu inte hittat alla den borde än tänker på några som kämpat så enomrt hårt under orättvist lång tid. Men självklart på ALLA som kämpar i den eviga karusellen som ibland är otroligt grym och jobbig.

    Har även förstått att frejan har en alldeles egen karusell som är jobbig. Hanvandeskapsförgiftning!!!! Är det ingten måtta på det du fått utstå????? Skönt dock att medicinen hjälpt och jag håller tummarna att de inte behöver plocka ut lill-tjohalia än på ett bra tag! Kramar och fan vad stark du är!

    Ser att BS ska på stora UL redan!!!! Vad FORT tiden går. Är du redan i v 18???? gud vad tiden springer fram. Gjorde du förresten det amerikanska testet för könsbestämning man kunde köpa? Vore kul att veta hur säkert det är.

    Annars finns det en million saker och lite till som jag skulle vilja kommentera..,. men jag hinenr inte riktigt.

    hur jag själv mår ska jag inte riktigt gå in på. Särskilt inte en dag som denna med mugglans orättvisa elände.

    men jag vill bara tacka sweetanb för det otroligt unerbart bra och super... bästa (kan inte ens finna ett tillräckligt stort ord) inlägg du skrev tidigare i somras. Det kom verkligen när jag mådde så urbota jäääävla skit dåligt så det inte går att beskriva... och ditt inlägg var så... BRA.
    Jag hyar sparat det och läser det ibland. Jag har även tänkt maila dig minst tuden gånger för att verkigen berätta hur det värmde att du tog dig tid att skriva till mig. Men jag har inte rikitg funnit orden.
    Men TACK du är en otroligt bra människa.

    tack även ni andra som skrev när det var som värst det betydde enormt mycket.
    PUSSSSS

    Näe....
    blir lite tårögd.

    i miljoner till sweetan
    pch blöta varma till er alla!!!!!

  • Fru FruLLan

    Hej tjejer
    verkar vara full fart även på kvällen.

    Shit AM är hektor redan 3,5 månad...
    fast kom på att roffe ju nästa vecka vblir 2 så tiden går helt klart fort.
    FÖR fort om ni frågar mig.

    Vilken v är du i nu telisen? Har du gjort stora UL?

    Låtrer som ett bra läkarbesök försnigeln! Hoppas på resultat.

    Skulle gärna luncha i morgon ... men kan inte då .

    men förljer gärna med nästa vecka.
    Om jag Får

  • Fru FruLLan

    hej tjejer
    Mugglan: urs har fortfarande inte accepterat att livet varit så grymt mot er. Hoppas verkligen att pillrena räcker så att du slipper skrapning .Känns som det är en tillräckligt jobbig grej utan mer lidande. Stor kram och vilken tur att du har toppenmaken som stöd.

    jag vet att det skrivits om detta flera gånger tidigare i tråden. Men jag är vel trög... för jag har fortfarande inte snappat vad MA och MF verkligen står för. HJälp någon?

    AM-. Hoppas att jagb får se luggen eller... inte luggen nästa vecka. Vore kul. Grattis till hectos rullning! och shit!!!!!! kryopning redan!!! sanslöst!

    Lät som entrevlig lunch idag. Trista att jag missade den.

    Lappis. Åhhhh adoptionsplanerna rullar på vad spännande! Hur lång tid ungefär handloar det om? vilket land är aktuellt? Inga mer försök planerade typ ivf elelr så?
    och vad jätte kul att din pappa kommer!!!! Har ju vart lite strul med honom och din kontakt så det är verkligen super kul att höra!

    Vickan: Härligt med en spyfri dag!!!! super grattis gumman!

    hej liten! hur mår din mage?

    BS: va???? fattade inte alls storyn med din arbetskamrat. Men tabletter och psyket... kan inte vara nåt trevligt

  • Fru FruLLan

    Var massa mer jahg skulle kommentera men det får bli i morgon. Puss på er allihopppppppa

  • Fru FruLLan

    Godkväll i tråden. Ser att iallafall kokosen är inne för tillfället så jag har ju inte missat er alla.

    Mugglan gumman
    Vad otroligt ledsen jag blir över att se att du har en dålig och deppig dag. men det är ju inte alls konstigt med tanke på vilket skit du har behövt uppleva. Faaaaan. varför skall det vara så orättvist??? Inte för att det skulle vara mer rättvist om nån annan fått uppleva ett missfall. Men faaan. Stor kram och jag vet inte riktigt vad jag ska säga. men det känns tryggt att du har både mamma och maken där somn stöd. Stor varm kram och hopppas att morgondagen känns lite bättre. fast jag håller med kokosen som skrev att du skulle gråta ut. För det tror jag på, lipsill som jag är.

    Just det angående det som du skrev om att jämförsa sig med andra, som att flera blivit gravida när du blev. Ja det tror jag är helt normalt och näst på oundvikligt. Skulle jag också göra garanterat och jag förstår att det gör ont. Kram igen.

    Vickan. Urs, äta frukost tre gånger. Nog för att jag tycker att frukost är super gott och en av dagens bästa stunder. men att behöva göra det tre gånger... näe. Stackare som mår så urrisigt hoppas det vänder snart.

    Angående det du skrev om umgänge i hålan så skulle jag nog inte förkasta mamma grupper och dyligt i hålan. Alla mammor där behöver ju inte vara superunga eller konstiga på nåt vis. När jag jobbade i hålan så var det ett par super trevliga tjejer i min ålder på det företaget som var på smällen.- Så det finns 30+are som är kanon bra i hålan som skaffar bra. Och det kan vara kul att ha kompisar i samma sits att dra barnvagn med och leka med när barnen börjar bli intresserade av kompisar vilket är ganska tidigt. Att du funderar på att dra hem till föräldrarnas stad varje gång du behöver umgänge tycker jag låter helknasigt., Det är ju där ni bor som ert barn behöver kompisar och det är ju inte fel att skaffa tidigt i livet. och vem vet det kanske finns nån super trevlig brutta eller snubbe där som du kan ha jätte utbyte av. Så ge det hela en chans!

    Kängu: Läste att du saknade lite umgänge på dagarna. Vad trist! Är du inflyttade där du bor? Hoppas att du kan hitta lite andra mammor att hänga med typ genom mamma grupp eller andra aktiviteter.
    Ska förresten inboxa dig angående roffes namn

    Ore: KLART din man ska m,ed på föräldragrupp! Min man var ganska skeptisk till sånt när vi väntade borren. Han hade hört nån på jobbet som hade fått sitta i en ring och hålla i en blå plast delfin och berätta vad de kände under en föräldrautbildning. så han var ytterst skeptisk kan jag säga... Men han förljde ju mer för det rör saker som vi kanske kunde ha nytta av. Och det blev bra(han slapp delfinen )
    Jag tycker att det är din makes "skyldighet" att förlja med om du vill att han ska gå dit! Så det så.
    Kånkar du runt på hans unge så kan han allt följa med dit!

    Nån undrade om barns vikt. ha ha ha Borren är en riktig liten räka. han fyller två om en månad men väger bara 11 kg. Han äter som en häst och äter allt! Och älskar smör. Men det fastnar inte verkar det som. En bidragande orsak kanske dock är att han inte äter godis och vi inte äter så mycket bullar och kakor kanske annat än på helger och när andan faller på....
    Men han är heller inte så jätte lång. En sparris helt enkelt

    Annat är det med Roffe han gillar tutte och ligger bra över nomalkurvan. Det har aldrig någosin borren gjort.

    Hmmmm vad var det mer jag skulle kommentera...

    Just det.
    Var är nenne? har hon semester?

    Lycka till på UL i mogo0n telis! och ha en trevlig semester!

    Trevlig semester även till lappis!

  • Fru FruLLan

    Hejsan hejsan tjejer
    Grrrrr
    Skrev precis ett långt inlägg men helt plötsligt stängde webbläsaren ner sig så det förvann
    grrrr
    får se om jag orkar få med allt igen.

    Mugglan: Skönt att höra att du ska prata med någon. Jag tror att det är jätte bra att göra ett ordentligt "avslut" på den här graviditeten och bearbeta allt. Hjälpter förhoppningsvis för att gå vidare.
    Jag har tänkt så otroligt mycket på dig och den skit ni behövt gå igenom, det kom så "nära" på nåt sätt alltihop.. Tycker fortfarande att det är så orättvist och hemskt att det behövde hända. Stor kram och hoppas att ni alla måt bättre!
    Kul att höra att kalaset blev bra.

    Nenne: Kul att se dig härinne igen! Du är saknad ska du veta. Skit att du inte mår så bra pga av spray, hoppas att det vänder snart.
    Urs jag har fortfarande lite ångest och är lite ledsen över att du, helt förståligt!, blev så upprörd/arg på mig i våras när jag mådde så piss och som värst över alla känslor med roffes kön. Jag förstod ju så väl att det jag kände (känner...) sticker i folk. Hoppas att du inte fortfarande känner dig lite pissed på mig även fast jag har full förståelse ifall du skulle det.

    jag jobbar allt jag kan ska jag säga med mina konstiga känslor och hur puckad jag är två psykologer är jag uppe i för tillfället. Får vel se hur många fler det behövs för att få rätsida på den här galningen
    men jag gråter inte dagligen eller hela dagarna längre! hurra!!!!
    alltid något.

    nåja.

    Grattis igen kokosen och jag har fortfarande så hiiiimla dåligt samvete för de promenader jag tvingade ut dig på i fredags hur kan en människa vara så korkad som jag är ???

    telis: Grattis till fint UL och välkommen i pojkmmamma klubben vi är några stycken.
    jag vet ju dock att du helst av allt ville ha en tjej, men att ni ändå är lika lyckliga över en kille! det är skönt och fy vad härliogt att allt såg bra ut. Söder kan inte få för många grabbar!

    cicci: Ha ha ha fan vad jag skrattade när jag läste om dagis snick snack om att victor kör vagnen och din reaktion
    bra svar på tal.

    men ärligt, va faaaaan???????
    Som du skrev så är det ju platt och inhägnat! ta hand om de andra ungarna och sluta pladdra skit kärringar!!!
    victor är ju super duktig på att köra vagnen dessutom. och helt ärligt, den vagnen är ju som en pansarvagn så om nån unge cyklar in i den så är de vel det barnet som skulle bli mest skadat, inte lillasyster! och du har ju hela tiden jävligt bra koll på victor o vagnen. Larvigt!
    S
    Nåja, bra att de fått nåt att snacka om!
    Synd att du drog till ikea, hade tänkt promenera in till stan och ta en kaffe ´med dig. Men det får bli en annan dag!

    apropå ikea ås måste jag dit nmån dag
    urs gillar inte stället.

    Nåja

    lappis: Förstår behovet av att vara själöv ett par dagar. Umgås tätt med släkten kan ha den effekten på en... Ska bli kul att se dion och AMs nya frisyrer på onsdag. För visst skulle det vara lunch då.
    fast nu kommer vel inte kokosen.
    Hon hoppades på att få åka hem idag, men lunch på onsdag tror jag inte hon hänkar på.
    Hoppas även få se frejans mage då

    msw: grattis till pluggplats!

    Ps: Hoppas husförsäljning och spolning går bra!

    Mindre: Hoppas eftermiddagen blir bra!

    Vickan: Bra att nenne fick lite vett i skallen på dig... Skrattade otroligt myckjet åt hennes kommentarer åt dig. Klockrena!
    vad bra gumman förresten att du skulle ge föräldragrupper och dyligt i hålan chansen. Tror du kommer hitta trevöliga prickar där!

  • Fru FruLLan

    men guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud vad jag är korkad.
    Det är nästan så att jag skäms....

    Nåja

    jag skulle precis inboxa kängu...
    men jag vet ionte hur man gör
    hue puckad får man bli?

    Nåja jag vet iallafall inte hur man gör, kan nån hjälpa mig?

  • Fru FruLLan

    Just det jag har en fråga till.

    vad tycker ni är en bra doppresent? På senaste dopet (fast det var ett namngivningskalas...) vi var på så gav vi en bok, barnkammarboken.

    menhmmm.
    vad ska man ge.

    Gillar inte silverskedar eller silverprylar eller sånt. Det är inte riktigt jag.
    HJÄLP!

  • Fru FruLLan

    Hejsan tjejer
    Vilken aktivitete det var här!

    BS: men du hade ju jätte många bra ideer till presnet. YACK och tack alla nio andra som kom med så bra presnet ideer. VAd duktiga ni är. Själv är jag ganska usel på presneter och allt som har med shopping att göra...

    Piggis: Tack, jo jag mår faktiskt lite bättre. Som sagt, jag gråter ju inte hela tiden länbgre vilket jag ju gjorde månaderna inna roffe kom och även den första månaden sen han kom-. Urs vad piss och skit jag mådde. Men nu är det som tur var lite bättre. Såp skönt. Är så glad att jag får hjälp.
    Det enda negativa är vel att sorgen över en son har bytts till en beatthet i att få en dotter nästa gång., vilket ju inte är särskilt posiutivt. men jag ska vel lösa det hela så att den besattheten försvinner.

    Mugglan. Bra fråga
    orsaken till att jag går hos två psykologer är att den ena (som jag fått genom Bm) tillhör Bup och skall hjälpa till med de problem/känslor som rör roffe, dvs alla problem och negativa tankar som finns kring att få en son och hela nknytningsbiten till honom. Hon är HELT suverän och vi kommer självklart in på allt som rör MIG eftersom det är hos mig problemen ligger som osakar mina skuvade tankar.
    Den andra pryskologen är inte knuten till MVC eller så utan en "vanlig" psykolog. Hon ska hjälpa mig att lösa den problem som osakar allt kaos. För det hela har egentligen kansk einte så mycket med kön att göra utan är saker som påverkar hela mig. jag har vel ett bagage som gör att det här blivit till ett problem för mig. och det ska hon hjälpa mig med är det tänkt.
    Så de båda jobbar med samma problem (mig och mitt skit) men utifrån två håll kan man vel säga.

    Lycka till på efterkontrollen i morgon mugglis!

    PS: nej fy vad trist med stopp. Frågar som nån annan gjorde, går det att åtgärda? Jag trodde spolning skulle rensa bort stopp och hinder, men jag har visst fått saker och ting kring bakfoten. Hoppas att du trots allt kan få din insemination eller nån annan hjälp på rätt väg mot ett syskon.

    Vickan för attan!!!! skaffa tabletter din självplågare!!!!!

    Nenne: Nej trodde kanske inte att du är långsint... men saker kan ju kännas även ett långt tag efter. det gör det ofta för mig och jag tänkte att det kanske var så för dig med.
    Jag kan ju fortfarande bli lite ledsen över att det hela blev så fel i våras och att du blev så arg på mig när jag mådde så uselt och verkligen inte alls ville känna som jag kände då. Men det är nog bara för att jag är en blödig svagis
    Kul att du är tillbaka nenne!!!!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor