• Frejis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    God morgon!
    Nu har även jag hittat till den nya tråden (fin trådstart Telis!) och läst ikapp och ska ta mig ut den här smygläsarkoma som jag tycks ha hamnat i

    Tinga - har tänkt på dig igår och undrat hur det har gått hos gastroläkaren. Det låter ju bra att ni har fått komma dit och lämnat alla prover för att då känns det förhoppningsvis att det händer saker. Trist att Piff inte äter och ännu mer tråkigt med beskedet om att det kommer att ta år fast å andra sidan är det kanske bra att få veta det (från en specialist). Stora stora stödkramar till dig!

    Kängu - en megastor kram till dig med, kan förstå hur du känner när det gäller amningen även om jag inte har någon erfarenhet av det själv. Det viktigaste är väl att du och Ru mår bra; tycker att det här med amningen känns som ännu en grej från en standardmall som alla kvinnor ska passa in i. Det är ju du som vet bäst vad som fungerar och inte fungerar.

    Passionsblomman - grattis till huset, det måste vara en härlig känsla att ha köpt ett drömhus.

    Liten - kram till dig och jag håller tummarna både för fortsatt trevlig semester och för att du får tjänten. In med magen nu!

    Vickan - lycka till på den första bilsemestern, det låter skoj.

    Koko - Hm, vad ska man säga om det här med näsan och klossarna Håller med Conny om att kunskap om klossar definitivt är viktigare än om de egna kroppsdelarna. Och så ser jag att det finns en standardmall även på BVC, grr! Det gäller att se till att trotsa den så där lagom mycket

    Telis - vilken vecka är du i nu?

    Heeej Cicci! Jag vill också ha lunchsällskap idag eller i början av nästa vecka. Några fler? Vi måste förresten fira trådens treårsdag på något sätt.

  • Frejis

    Skickar stora hälsningar och kramar till Lappis ser att en grön plupp lyser vid ditt namn nu.

  • Frejis

    Ta vara på de sista dagarna i Kalifornien Lappis, hoppas att de blir jättebra! God natt!

  • Frejis

    God morgon Telis! Vecka 15, kul Har du börjat få en liten söt gravidmage?

    Allt är bra här förutom det dåliga, dvs totalt rubbad dygnsrytm, foglossning och bebisfötterna som just nu befinner sig mellan mina bröst (typ)

    Tycker också att vi lunchar idag.

  • Frejis

    När det gäller svininfluensa funderar jag faktiskt hur verksamt vaccinet egentligen kommer att vara. Det känns onekligen långt till september till det kommer till Sverige... och hur sjutton känner man igen de första symptomen på nöff-nöff-sjukan?

    Telis igen - finns vaccinet redan i USA?

  • Frejis

    Fläskig mage har du nog inte Telis, i alla fall inte så fläskig att det skulle vara synligt för omgivningen snart säger även gravidmagen poff och då försvinner den andra magen

    Jodå, hon är kvar i magen och det känns just nu att hon kommer att vilja vara kvar där hur länge som helst. Med tanke på all mat och övrig service som hon får är det kanske inte så dumt

    Det får väl bli lite placeboeffekt, typ "jag blir inte sjuk för att jag har vaccinerat mig" Just lugninflammation är en farlig komplikation, tror jag.

  • Frejis
    Jag är här, ibland måste man ta en liten tupplur Kommer 12.30 till svampen, ska bli kul att se er.
  • Frejis

    Kängu - jag är i vecka 31.

    Tycker annars att du och Ru ska komma med till lunchen. Hela två timmar kvar

    Brudsommar - vi får "bara" gå en gång som ta drygt fyra timmar. Det känns dock att det räcker med det.

    Koko - du kan ju alltid komma lite senare om du inte hinner till 12.30. Våra luncher brukar ju ta lite längre tid än en halvtimme.

  • Frejis

    Kängu - jag tror att det passar bra, vi lär nog sitta kvar då

    Brudsommar - jag tror tyvärr samma, att de där fyra timmarna blir mer än tillräckligt. Maken är å andra sidan rätt bra på att spela dum och ställa olika frågor så att lite underhållning lär vi nog få.

    Nu ska jag försöka göra lite nytta, vi ses 12.30. Kram till alla!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor