• Ex animo

    Stora problem med magen, svälta mig?

    Läkarhjälp är den rätta vägen att gå!!!! Känner igen symptomen själv.....å jag fick diagnos magkararr/sår. Försvinner ju aldrig riktigt med är såååå mycket lättare att leva med när man vet vad det är å kan till stor del påverka hur man mår. Att äta så lite som du sa......är nog en stor del till varför du nu har dessa problem, tyvärr. Sök hjälp å de NU. Lovar att det kommer att få dig bättre, men stå på dig!

    Kramen.

  • Ex animo
    mittid skrev 2009-07-27 16:43:46 följande:
    Vill inte hålla med om att man inte kan bli frisk... !!Men:KRÄV en utredning av en specialist!!! NU !!!Nöj dig inte med mindre... Är det någon gång i livet som du skall vara uppkäftig, så är det nu!Ex animo skrev 2009-07-27 16:23:28 följande:
    Eftersom jag lever/lider av detta själv och har läkare i släkten kan jag en hel del om detta. Har man magkatarr kan man självklart minimera och rent utav "bli av" med det men det kräver rätt kost, medicine å mycket tålamod!!!! Detta är något du måste tänka på resten av ditt liv (kosten alltså)

    Magsår är sju resor värre! Men med gott mod så klarar man även det =) Sen är frisk ett jobbigt ord. Ser mig absolut inte som sjuk för att jag har detta, men självklart önskar jag ingen detta helvete. Man ska absolut passa sig för att använda vissa ord.....det kan såra, det har jag lärt mig.

    MVH
  • Ex animo

    Mariaaass:

    Tyvärr är inte läkareundersökningen så trevligt. Jag fick en slang med kamera nerför min hals till magen. Dessutom fick jag även lov att ta samma sak(fast andra vägen, om du förstår) Kan trösta dig med att det går fort och gör inte ont, bara lite otrevligt med tanken på va de gör. Det är absolut värt det! Allt du behöver säga är att du vill kolla din mage, å det ordentligt! Säg vad du tror att det kan va å stå på dig. Ta med nån familjemedlem eller nära vän. Det brukar va lättare att va två, vad det än gäller.
    Som sagt, det är ingen fara...ta nu tag i detta, det kommer få dig att så småningom känna dig bättre.

    Kramen

  • Ex animo
    mittid skrev 2009-07-27 20:19:16 följande:
    Skriver bara utifrån egna erfarenheter... tror tyvärr inte att jag kan övertyga dig om motsatsen av den anledning du skriver här... den att du har läkare i släkten... jag har blivit frisk med hjälp av alternativ behandling och det tror ju inte läkarvetenskapen på... så då går det ju inte... men frisk är jag iaf... äter inte medicin heller!Ex animo skrev 2009-07-27 16:56:20 följande:
    Låter ju jätte bra! Å nä, alternativ behandling är väl nått man måste tro på för att det ska fungera, så tyvärr är det inget för mig, även om jag önskade det vore så.

    Hur som helst så är det kanon att du känner att du mår bra å att det funkade. Måste dock erkänna att det låter riktigt konstigt att bli "hel" med alternativ behandling om du har/haft hål på magsäcken..... men jag kanske missförstod dig....

    Ha en trevlig kväll.
  • Ex animo

    Gud så bar att du äntligen fick hjälp och svar!!!
    Lycka till nu!

    Kram på de =)

Svar på tråden Stora problem med magen, svälta mig?