Inlägg från: Höstdag |Visa alla inlägg
  • Höstdag

    September 2010 del2

    Hej alla!

    Vi gifter oss den 18e september 2010 (såg att jag inte var ensam om den dagen
    Vi har bokat kyrka och lokal, så det känns rätt skönt. Vi kommer ordna catering och köpa alkohol i tyskland, vi vill bjuda våra gäster på allt!
    Tema har jag/vi inte funderat så mkt på mer än att det blir höstfärger och antagligen kommer hösten att avspegla sig på maten oxå.
    Det riktigt kliar i fingrarna på mig när jag tänker på brudklänningen - vill iväg och prova nu! Tyckte jag var tidigt ute där, men jag ser ju här att ngr av er redan inhandlat klänningen! Härligt.
    Bröllopsresan sticker vi iväg på redan på måndagen efter bröllopet, så det blir riktig honeymoon-känsla (varför vänta så det blir som vilken resa som helst?) och blir borta i minst 2 veckor. Resmål har vi lite svårt att bestämma oss för...

  • Höstdag

    Annars bröllopsresa innan bröllopet! Det vore väl ngt?! Fixa sjysst bränna och lämna över all sista minuten planering till andra, slippa stressen


    Fenixx skrev 2009-08-29 11:37:28 följande:
    från början hade vi planerat bröllopet i juli och skulle iväg på bröllopsresan sen i augusti, men då det blev ändrade planer så åker vi istället året därpå. har vi något att se fram emot då med.
Svar på tråden September 2010 del2