Inlägg från: Idhrenniel |Visa alla inlägg
  • Idhrenniel

    September 2010 del2

    Visst är det jobbigt med semestertider!? Vi väntar också på besked om lokal men killen som vi haft kontakt med är på semester nu och tyckte att "vi kan ta detaljerna i höst". Hallå?? Jag vill ju liksom bara få datumet bekräftat så kan jag relaxa sen!... typ.

  • Idhrenniel

    Nä precis, det känns ju extra viktigt också med själva lokal och kyrka. När det väl är bokat kan man liksom ta det lite lugnare. Då blir ju allt det andra mer roliga saker att pyssla med och fundera kring.

  • Idhrenniel

    Maj låter ju rätt bra, det blir ju innan sommaren börjar, så kan folk planera in i god tid. Sen blir det ju förmodligen så att man säger till folk redan när man säkert vet datumet, så kan den officiella inbjudan skickas ut i maj-juni. Vad tror ni andra?

  • Idhrenniel

    Vad mycket roligt det fanns på den där hemsidan, tackar! Kul att gotta ner sig i allt som finns!... Jag vågar knappt berätta för min man2be hur långt jag har kommit i planeringen i mitt huvud, haha!... man vill liksom inte hålla på att tjata om det, samtidigt som det håller på att bli lite som en hobby känner jag! Man köper bröllopstidningar, kollar efter inspiration på nätet, funderar på tema-färger, vore kul med egna gjorda inbjudningar, hur ska ringarna se ut, bordsdekorationer, band, mat, kyrkomusik, psalmer, fotograf, smink och hår, tärnor, marsalkar, ska man ha en maid of honour, tänk om prästen är tråkig, vill man satsa på snygga och höga eller lite bekvämare skor, vad ska man dansa till första dansen m.m.m.m.m.m...... Hehe. Nån som känner igen sig?

Svar på tråden September 2010 del2