Inlägg från: Miss Giggle |Visa alla inlägg
  • Miss Giggle

    Brudar i Skåne!

    Jag är nog lätt störd.
    Idag har jag köpt klänning. Eller inte jag, utan pappa.
    Den var såååå fin och inte så hemskt dyr ändå.
    Men det är ändå över ett år kvar så det känns helt galet.
    Denna blev det
    www.mydress4less.com/image.php&id=57362

    Sundance: Jag jobbade när jag pluggade till gymnasielärare (på det gamla programmet, inte lyxversionen de kör nu) och jag kan säga att det är från termin till termin. Vissa terminer är det mer utrymme över efter att man pluggat klart och vissa har man så man kräks.
    Lättast är nog om du kan få ett jobb där du kan jobba mkt ibland och lite ibland. Jag jobbade massor av helger men det var tufft, spec när jag gjorde Engelska A & B,och ekonomin men när jag pluggade statsvetenskap hade jag massor av tid över.

  • Miss Giggle

    fast det vet man rätt så lätt. Många kurser går ju över en månad, så man kan rätt snabbt avgöra hur rimligt det är att arbeta x antal timmar.

  • Miss Giggle

    Jag har förstått det som att det brukar vara runt den tiden men jag har sett flera flera klänningar på rea redan nu. Upp till 70% var det ngn som var.

    Sundance: Jag kan säga att den nog ser dyrare ut än vad den var. Men visst kostde den ett par tusingar. Tack pappa får man väl säga Är såååå bortskämd!

    Sockersmulan: Det enda jag är rädd fö rmed att ha köpt den så länge i förväg är att tänk om man går upp eller ner för mkt. Då jäklar i det ligger man risigt på det.

  • Miss Giggle

    Jag vet att det är långt till Vinslöv tjejer men jag kan säga att det var definitivt det bästa stället jag varit på och provat. Otroligt hjälpsamma!!!

  • Miss Giggle

    Hej tjejer!

    Så skoj att vi blir fler och fler, vi ska inte skriva in i trådstarten vem som ska gifta sig när?! Så har vi mer koll på varandra!

    PÅ söndag ska vi kolla in ännu en lokal. Svärmor har sedan letat fram ännu fler. Margareta Paviljongen går bort lätt då de ville ha 250 kr/dryckeskuvert och ja, det är liet för bra för min smak. Det kommer kosta, det fattar ajg, men det var mkt.
    Eller så får jag bara gilla läget!?
    Är jag snål nu?!

  • Miss Giggle

    åhhh Sundance, trust me. KOllar på det jämt. Går precis på samma tid som lillan får kvällsvälling och ska nattas! hahaah Lagom!

    Visst blir man sugen på en sån superklänning- men vilka priser!Puha!
    jag ville inte ens lägga ut 7000 svenska kronor och där valsar de in och säger att deraas maxbudget ligger på 7000 USD!!!

  • Miss Giggle

    Nu har vi varit och kollat på ännu en lokal och den verkar helt ok. Restaurangägaren är väldigt trevlig och tillmötesgående
    Ska få menyförslag och priser i slutet av nästa vecka, väntar med spänning.
    Vi tog även en sväng om den kyrka som jag gillar, Glostorps Kyrka och den är godkänd av m2b. Så imorgon ska jag ringa och fråga om vi kan få titta inne i den en dag, den är ju inte öppen så ofta så man får väl be om det lite snällt tror jag!

    Hur går det för er andra?

    Kram

  • Miss Giggle

    september

    oktober
    10/10-09 toastmastermarie - ystad

    november

    december

    2010

    januari

    februari

    mars

    april
    Nicossambo 17/4 Helsingborg
    maj

    juni

    juli
    Kullaberg 10/7 - Brunnby / Mölle
    sockersmulan 17/7
    Fansanb 17/7
    Juli100724 24/7 Ängelholm

    augusti
    Sundance 14/8
    Linaz 14/8 Malmö
    PlusBrud 21/8 Ystad
    Miss Giggle: 28/8- Glostorp
    september

    oktober

    november

    december

  • Miss Giggle

    fatta så nöjd jag är! Har letat korsett till klänningen i några veckor nu, billigaste jag hittade köps i Halmstad för 1200 kr.
    SÅ tipsade en kompis mig om tradera, där hittade jag ett företag som lagt ut en massa vita korsetter till budgivnign och jag klickade hem en föe 180 kr!!!!
    Nu är det ju bara till att hoppas att den passar!

Svar på tråden Brudar i Skåne!