Inlägg från: Sundance |Visa alla inlägg
  • Sundance

    Brudar i Skåne!

    Hej!

    Jag som Lunda-bo hoppar också in här. Jättebra tråd ju! Vi ska vigas och ha festen på Ellinge slott den 14/8 2010. Då kan jag ju fråga er här om vad jag just stod och funderade på. Var inne och kollade efter vigselförrättare i Lund och hittade en lista på namn men hur 17 ska man veta om de är bra eller inte? Någons om vet en bra vigselförrättare i Lund-området?

  • Sundance

    Miss Giggle: Vem är det som ska sy din klänning och vad tar hon? Vad gäller min klänning så tror jag nog att jag kanske köper i butik, på vanligt vis men jag letar efter en bra sömmerska med ok priser för att sy upp tärnklänningarna.

  • Sundance

    Många inlägg från mig nu Sorry.

    Vi räknar också med 350:- ca/person när det gäller maten. Fasst då är ju inte tårtan inräknad. Vi blev rekommenderade Eslövs golfklubb men jag tyckte de var ganska dyra. Även om de säkert är bra. Var inne på catering men ev har vi en kompis som kan fixa. Men då står man ju där och ska beställa själv vad man ska ha för förrätt, huvudrätt och efterrätt. Jättesvårt ju!

  • Sundance

    Miss Giggle: Jag förstår. Då letar jag vidare. Hade tänkt beställa klänningar från David's Bridal men så såg jag att de inte shippar till Sverige

  • Sundance

    Sockersmulan: Tusen tack för det tipset! Den sidan kan definitivt komma till användning. Vårt dilemma är att vi gärna vill ha samma nyans på alla 4 tärnornas klänningar men olika modeller. De är VÄLDIGT olika byggda. Svårt att hitta 4 olika klänningar i samma nyans.

    Vi gifter oss också utomhus på Ellinge slott 14/8-2010.

    Jag och min m2b var överens om när vi skulle förlova oss och jag hade själv valt ring och så men så skojade jag med honom och sa: "Jaha, nu förlovar vi oss snart och så ju men hur vet jag när jag liksom får börja planera bröllopet? Hur länge ska vi liksom vara förlovade?" Då viftade han med handen och sa att han skulle ge mig en bröllopstidning den dagen jag fick börja planera. Och på kvällen när vi satt i vår svit och nyss bytt ringar så tog han fram det nya nummret av Bröllopsmagasinet inslaget i guldband . Det var min första bröllopstidning.

  • Sundance

    Ja, de svenska tidningarna köper man ju upp ganska fort. Finns ju typ bara 3. Så jag brukar gå till pressbyrån och köpa någon engelsk. LIte tråkigt att köpguider och annonser inte ger något för en svensk läsare men lite inspiration är det ju.

    Sarisen82: Mina föräldrar har också massor av idéer om hur vi ska ha vårt bröllop och deras idéer är inte alltid gratis. Men nu har jag börjat med att säga "ja, om ni betalar så..." när de vill att vi ska göra något stort som vi inte känner att vi har råd med.

    Miss Giggle: Vi är i samma situation. Min sambo vill också absolut ha rött. Jag var inne på lime, orange och cerise eller nåt. Men nu blir det grått, rött och vitt. Kommer ha vit klänning (möjligtvis med något grått inslag) och röda skor och röd bukett.

  • Sundance

    Miss Giggle: De har massor av tidningar på centralen där har jag för mig. Ja, jag funderade också på att ha grå klänning. Kolla det avsnittet av O.C. när Julie Cooper gifter sig med Caleb Nicol. Hon har en vacker grå klänning. Men min sambo vill absolut att jag ska ha vit klänning. Möjligtvis lägger jag in något grått slag upptill vid bysten eller kanske någon grå spets på något sätt.

  • Sundance

    På ett sätt hade jag nog kunnat tänkt mig att sagt att de själva får välja klänning, bara den är röd, men det är faktiskt min m2b som är så himla kinkig med att de ska ha samma tyg och nyans :-O. Och så bor de sjukt långt från varandra (örebro, stockholm, vimmerby och malmö) så det blir svårt att färgkoordinera för dem, på egen hand.

    Miss Giggle: Tror det kan bli sjukt bra. Mycket bra tips. Fast jag skippar lång ärm.

  • Sundance

    Usch, det är tråkigt när ens favoritdatum är bokade. Även om man är flexibel så har man ju ändå ställt in sig på ett datum, mentalt liksom.

Svar på tråden Brudar i Skåne!