Inlägg från: sockersmulan |Visa alla inlägg
  • sockersmulan

    Brudar i Skåne!

    Såg att vår tråd blivit avstängd, så jag startar en ny! Hoppas nya som gamla hittar hit!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-08-17 15:58
    Här kommer den utlovade listan på när vi som hänger i den här tråden gifter oss!

    oktober
    10/10-09 toastmastermarie - ystad

    november

    december

    2010

    januari

    februari

    mars

    april
    Nicossambo 17/4 Helsingborg

    maj

    juni

    juli
    Kullaberg 10/7 - Brunnby / Mölle
    Tokisen 10/7 Tomelilla
    sockersmulan 17/7
    Fansanb 17/7
    Juli100724 24/7 Ängelholm

    augusti
    Sundance 14/8
    Linaz 14/8 Malmö
    jelicka 14/8 Helsingborg
    PlusBrud 21/8 Ystad
    Miss Giggle: 28/8- Glostorp

    september

    oktober

    november

    december
    Uttan 4/12 Karlsborg

  • Svar på tråden Brudar i Skåne!
  • sockersmulan

    Åh va kul! Välkommen!

    Jag och min m2b bor i Lund men kommer att gifta oss i Hällevik i Blekinge 17 juli nästa år, så är distansplanering som gäller här också.

    Hur långt har ni kommit med planeringen?

  • sockersmulan

    Miss Giggle: Självklart!

    Vi kommer att gifta oss i Hällevik (Blekinge) nästa sommar.. Har därför inte så mkt tips på lokaler i Lund. En kompis till mig ska gifta sig på Bösmöllan precis utanför Lund i augusti i år. Det kanske kan vara nåt?

  • sockersmulan

    Oj, vad många vi börjar bli! Kul!

    en dröm blir sann: Jag bor också i Lund, mycket trevlig stad!

    Miss Giggle: Aha ok.. Det stämmer att man får ordna det mesta själv på Bösamöllan. Har du kollat AF-Borgen, förresten? Var på ett bröllop i festvåningen där för några år sedan. Har man fest där är det Tegnérs som fixar mat och serveringspersonal. Just det här paret hade valt italiensk buffé (dock sittande förrätt), jättegott! Vi åt i "Lilla Salen", maten var uppdukad i "Nya Fest" (där var det även dans efter maten). Sprit får man fixa själv om man vill, våra kompisar hade gjort det iaf. Finns en riktig bar i lokalen där man kan förvara den.

  • sockersmulan

    Miss Giggle: Vad skönt att det har ordnat sig med lokal för er! Härligt att prova klänning också, men fy vad sniket av dem att höja priset pga större storlek! Aaaargh! Tur du ska få din uppsydd!

    Smart att hyra en buss för transport av gästerna! 3000 låter som ett OK pris tycker jag. Vi kommer att behöva göra nåt liknande eftersom vi ska gifta oss i Hällevik (Blekinge, precis vid skånska gränsen). Måste transportera gästerna från tågstationen i Sölvesborg till Hällevik och sedan tillbaka dagen efter..

  • sockersmulan

    Iiiih, nu har vi fått vår lokalbokning bekräftad! Vi får ha den fre-sön för 800kr, och då ingår porslin, glas etc för ca 80 pers. Helt underbart! Längtar så till vår stora dag!

  • sockersmulan

    Tokisen: Tack! Oj, vad mycket ni har hunnit fixa redan!

    Miss Giggle: Ja, visst har de fina klänningar på gojane! Men gaah vad dyr frakten verkar vara! Hade jag ingen aning om..

    Sarisen82: Välkommen! Klart du får vara med även om du inte bor i Skåne. Skoj med utomhusbröllop! Vi ska nog också ha det...har dock precis som du redan ångest över vädret! Ska också gifta oss nästa sommar, förresten!

  • sockersmulan

    Jaa, jättekul att vi är ett litet gäng som ska gifta oss nästa sommar! Vilka datum har ni andra? Jag och min m2b slår till 17/7.

    Blev det nån bröllopstidning, Miss Giggle? Hihi, känner igen känslan precis. Min m2b friade på min födelsedag i maj, och jag har inte riktigt fattat än vad som händer!

Svar på tråden Brudar i Skåne!