Inlägg från: bettyboop82 |Visa alla inlägg
  • bettyboop82

    50tals bröllop! Vi fortsätter!

    hej hej!
    är ny här, har varit inne å kikat lite förut efter lite tips på hur man får lite 50-talstouch på bröllopet. 29:e augusti gifter vi oss så det börjar verkligen dra ihop sig. Har bestämt att färgtemat blir svart, vitt å rött. Musiken i kyrkan kommer bli 50-tal, istället för traditionell brudmarsch ska vi gå in till en teencatslåt, en tjej ska sjunga en Roy Orbisonlåt, sen ska vi gå ut till "lyckans ost" med Siw Malmkvist :)
    Vore tacksam för lite tips om hur man pyntar bord och sånt för inte en så dyr peng. Hade tänkt ha svarta dukar, röda servetter och ljuslyktor, hade även en idé om att lägga filmisar på varje tallrik kanske strö ut lite pärlor....gud i don´t know låter det vettigt eller vad tycker ni?

  • bettyboop82

    hej igen! kul med lite respons :)
    har varit och shoppat pynt idag, hittade bl.a jättefina röda ljuslyktor som var hjärtformade på dollar store för 10:- styck, svarta engångsdukar på rulle och en massa annat smått å gott, så nu e de bara å börja pynta å pyssla. Tänkte att istället för små dukar på borden ska vi ha speglar och sätta ljus och sånt på, blir nog väldigt effektfullt! Bra tips med ljusslingan den va inte så dyr heller :)

  • bettyboop82

    hej!
    la upp en bild på skorna jag ska ha i mitt bildgalleri,ett fynd på ellos :) och väldigt sköna kommer nog gå bra att bugga i dom!

  • bettyboop82

    om tre helger så ska jag gifta mig, fatta va konstigt det känns?! Just nu känns det som att det bara snurrar en massa bröllopsgrejer i huvet, kan inte tänka på annat, om jag har glömt nåt, vi har fortfarande inte bestämt vilken låt vi ska dansa till, häftena till festen e inte klara....
    Just nu känns det bara skönt när det är över, fler som känner så? Men samtidigt är det nog värt det att man har planerat festen så att allt flyter på bra, jag vill kunna sätta mig och bara slappna av och inte bry mig om nånting utan veta att allt funkar!
    Jag får sockerdricka i benen bara jag tänker på det....pust :)

  • bettyboop82

    om en vecka vid den här tiden är jag fru Hellström och förhoppningsvis festar vi järnet :)

  • bettyboop82

    hej på er!
    nu har man gått å gift sig då :) dagen blev helt underbar men tiden gick alldeles för fort! har lagt upp lite bilder ifall ni vill kika :)
    kram kram

  • bettyboop82

    tack så mycket!! ett bra råd jag kan ge det är att slappna av och njut! dagen går så himla fort så ta vara på tiden :) festen gick jättebra också, vi behövde inte lägga oss i nånting utan allt flöt på jättebra, vi hade några tjejer som serverade och diskade och sen fixade vi fram lite korv med bröd på kvällskröken det blev väldigt uppskattat :)
    se också till att ingen får tag på eran husnyckel för då ligger ni risigt till, ett gäng av våra kompisar hade lyckats få tag på en nyckel och de hade bl a bäddat sängen med knäckebröd, lindat toan med plastfolie, lassat av ett lass med matjord på våran infart, hällt salt i strumpor, hällt karamellfärg i duschmunstycket m.m m.m! kan väl inte annat än att skratta åt eländet, men de ska få igen en vacker dag det kan jag lova :)

Svar på tråden 50tals bröllop! Vi fortsätter!