Inlägg från: Pingstdagen2010 |Visa alla inlägg
  • Pingstdagen2010

    Stockholmsbrudar

    Jag har arbetat som copywriter och kan både leta efter stavfel och korrekturläsa språket om du vill!? Nu ska vi iväg och träffa lite vänner men jag kan kolla igenom allt senare ikväll.

  • Pingstdagen2010

    Jag har inte hunnit titta igenom dina texter. Det är alldeles för mycket jobb just nu! Det har nog lugnat ned sig i slutet av veckan. Jag har inte glömt dig :)

  • Pingstdagen2010

    Finns det några Stockholmsbrudar som kan tipsa mig om en bra cateringfirma?

  • Pingstdagen2010

    Tack för tipset men nu har vi bytt festlokal och kyrka för tredje gången. Denna gång ingår det en cateringfirma, när man hyrlokalen så nu är problemet löst :) Det känns jätteskönt att inte behöva göra alltför mycket själv!

  • Pingstdagen2010
    workoutgirl skrev 2009-08-13 20:02:02 följande:
    Nu är det bestämt! Vi skippar festen och kör vigsel i stadshuset och middag på någon fin resturang efteråt. Känns sååå skönt! Och så älskar jag ju stadshuset, det är så vackert där. Datumet är bokat, kl 17 28/8 2010 blir vi man och hustru
    Vad härligt att ni tagit ett beslut, som känns bra och rätt!
  • Pingstdagen2010
    Danni09 skrev 2009-08-15 20:42:48 följande:
    HejsanHar ni tittat på skeppsholmsgåren? Vi ska gifta oss den 24 oktober där. Fin gammal lokal vid vattnet mitt i stan kostar 13,000 och sen tillkommer en personal som man liksom måste hyra. 180 kr i tim+ moms. rymmer 150 personer!Kolla Lioras catering.
    Jag har kollat in Skeppsholmsgården men det var ett väldigt dyrt alternativ! Om man vill fixa i lokalen dagen innan bröllopet kostar det 13000 kr och då blir hyran för lokalen 26000 kr. plus att det tillkommer en kostnad på 180 kr/h + moms för någon slags "vaktmästare", som måste vara med hela tiden. Det finns billigare och bättre alternativ i Stockholm!
  • Pingstdagen2010

    Nu har vi äntligen bokat lokal. Det blir Albertina Caterings lokal på söder. Det är så skönt att vi äntligen har bestämt oss för både kyrka och festlokal :) Är det någon som varit på fest i deras lokaler och käkat deras mat? Kom gärna med ett utlåtande. Hur går det för er andra?

  • Pingstdagen2010

    Vad kul att det har tillkommit några nya brudar i tråden! Det går att gifta sig till en relativt billig peng i Stockholm, om man lagar maten själv och om man hittar en billig lokal. Ett tips är att hyra en bygdegård, där man själv får stå för all mat och dryck.
    Kolla in denna hemsida www.bygdegardarna.se

  • Pingstdagen2010

    Jag var i butiken på Kungsholmen för drygt ett år sedan då min kompis skulle gifta sig. De var fruktansvärt snäsiga och otrevliga, eftersom vi inte bokat tid. Dessutom trodde de inte på att någon av oss skulle gifta sig, märkligt! De trodde att vi bara gick och kollade på klänningar för skojs skulle. Det hela slutade med att vi gick arga därifrån och efter denna incident har jag aldrig rekommenderat den skitaffären!


    BlivandeFruF skrev 2009-09-04 19:35:32 följande:
    Hej alla stockholmsbrudar!Jag har så smått börjat titta på bröllopsklänning, ååh, det är så roligt!Vill dock fråga: Nere vid kungholmstorg ligger en brudklänningsbutik, nästan ända nere vid vattnet. Har någon här varit där?Jag och min brudtärna var där idag men fy sjutton alltså.. det var inget roligt bemötande man fick, de som jobbade i butiken kunde knappt le. Dessutom fick vi handskar på oss så vi inte skulle smutsa ner klänningarna. Jo, det kan man ju förstå men i butiken Bröllopskällan på söder har de de flesta klänningar inplastade, och man kände sig fri att ta de man ville prova med sig in i provrummet. Här förstod vi inte om jag fick prova klänningarna eller ej. Vissa klänningar var man dessutom tvungen att boka tid och betala en viss summa pengar för att ens få prova dem...åh, jösses. Vi tog en vända i butiken men valde sen att gå. Det kändes som om vi störde de som arbetade, som om vi gjorde intrång. Så ska man ju inte känna när man ska prova brudklänning! Då vill man ju ha proffsig och trevlig personal somgör att man känner sig välkommen!Hur som helst..när vi skulle gå frågade de som arbetade där om vi inte hittade något (vi gick efter kanske 5 minuter, det kändes så olustigt där) och jag svarade: Njae..nej..jag vill gärna kunna känna på klänningarna och så. varpå den ena av de två sura tanterna svarade: jamen det går ju inte! Hur skulle det se ut om alla gjorde så?!nej, det var konstigt och olustigt. Riktigt längtade tillbaka till Brudkällan där servicen var toppen!Någon som har några liknade erfarenheter? Både bra och dåligt?ps. tror att jag har hittat min klänning men vet inte om det är för tidigt att bestämma mig redan, 11 månader innan dagen D, vad tycker ni? ds.
  • Pingstdagen2010
    BlivandeFruF skrev 2009-09-10 18:59:45 följande:
    Vill bara säga hur otroligt glad jag är! :)Har köpt min brudklänning! Elva månader i förväg, men den är bara SÅ jag. Min syster grät när hon såg mig i den och min kompis som var med andra gången jag provade den sa när jag kom ut ur provrummet: "Det där är DIN klänning! Det är den du ska ha!". Det känns så otroligt bra och jag är så LYCKLIG! tänker på klänningen hela tiden och längtar tills min vän ska åka och hämta den på torsdag. Längtar ännu mer tills min blivande får se mig i den, på vår bröllopsdag.. :) :) :)Har också eventuellt hittat de tärnklänningar som mina 2 brudtärnor ska ha, bestämt brudbukett (men jag vill ha pioner..och svenska pioner finns tydligen inte i augusti..men det kanske går att ordna ändå?) och även fixat vigselförättare! Jag hade sånt otroligt flyt, jag stötte på honom i lekparken utanför vårt hus- kan ni fatta?! Vi började småprata medans hans barnbarn och mitt barn lekte med varandra och då kom det fram att han förättar borgerliga vigslar och har lååång erfarenhet av det. Jag fick en så bra känsla av honom, han var så himla varm och vänlig och verkade otroligt kunnig. Verkade också tycka om sitt arbete! Så nu ska vi bestämma ett möte med honom så min blivande också får träffa honom! känns som ödet! Känns som att allt faller på plats efter att jag bestämde mig för vilken klänning jag ska ha och köpte den! :D :D :D :D :D :D/En otroligt glad blivande brud! (och 11 månader...det är ju inte SÅ lång tid egentligen ^_^)
    Grattis, vad underbart att du hittat din drömklänning!
  • Pingstdagen2010

    December 2009 skrev 2009-09-12 20:51:02 följande:


    m15 är skit. du får lokalen 15 samma dag!! och de gör inget åt dig! Och den är en så trist källare
    Det är verkligen en jättetrist lokal! Jag rekommenderar inte den!
  • Pingstdagen2010

    Per och Sara skrev 2009-09-14 23:56:47 följande:


    Den har jag inte hört talas om tidigare tror jag. Utsvulten efter nya tips på lokaler! Får man fråga vad det kostar att hyra den?!
    Vi har bokat Mäster Mikaels festlokal, som ligger på Söders höjder med en fantastiskt utsikt över vattnet. Man får ta med egen tårta och egen alkohol. All mat står det för. För oss kommer det att kosta ca 650 kr/kuvert och då ingår en trerättersmiddag,linnedukar och linneservetter, lokal- och personalkostnaden samt kaffe och te. Ganska billigt, för att vara Stockholm. Vi tänker ta en tur till Tyskland, för att köpa alkohol till en billig penning.
    www.albertinacatering.se
  • Pingstdagen2010

    Välkommen lillabjörn! Min kompis svåger hade sin fest på Piperska muren. Enligt henne var maten god och allt var toppen!

  • Pingstdagen2010

    Välkommen lillabjörn! Min kompis svåger hade sin fest på Piperska muren. Enligt henne var maten god och allt var toppen!

  • Pingstdagen2010

    Det är väldigt svårt att hitta en lokal centralt i Stockholm, där man får stanna längre än till kl. 2.00. Mitt tips är att ni söker er en bit utanför stan. Vi var på bröllop igår och festen slutade kl. 2.00, vilket var mycket lagom eftersom alla var trötta och väldigt fulla :) Man ska sluta när det är som bäst!

  • Pingstdagen2010
    flisa69 skrev 2009-09-29 18:53:39 följande:
    Hej tjejer, är det ngn som vet nått om Norrtäljes Bröllop och fest mässa? den hölls visst förra året åxå?
    Jag har aldrig hört talas om den. Det låter dock intressant. Vilket datum är det? Tänkte passa på att fråga om någon av er kan tipsa om ett bra och billigt tryckeri?
  • Pingstdagen2010
    lillabjörn skrev 2009-09-30 14:43:26 följande:
    Haha yepp jag googlade. Verkar vara fina omgivningar. :)Är det någon i tråden som har ngn erfarenhet av Hällberga gård? Tydligen PUB som hyr ut, ngn som vet mer? Är det vackert?
    Hur går det med lokalletandet?
  • Pingstdagen2010

    Jag kollade upp en massa priser i maj då vi köpte våra ringar. Anders Fors var en av de billigaste guldsmederna och vi blev jättenöjda med resultatet. Han var trevlig och serviceminded. Jag rekommenderar honom varmt. Det bästa var att han ritade upp ringarna i CAD, så att man kunde se hur de såg ut. Kolla in hans ringar på www.vigselring.se

  • Pingstdagen2010
    Korallbruden skrev 2009-10-07 14:07:47 följande:
    Hej Brudar Här kommer en Stockholmsbrud till. 3/7 2010 gifter vi oss. Min älskling gjorde sin förlovningsring hos Philip på Artinians/Östermalm och vi har vänner som också nyligen gjort sina ringar där. Vi är mer än nöjda.
    Välkommen Korallbruden! Är det inte asdyrt att köpa ringar där?
Svar på tråden Stockholmsbrudar