Inlägg från: Pingstdagen2010 |Visa alla inlägg
  • Pingstdagen2010

    Stockholmsbrudar

    December 2009 skrev 2009-07-22 21:41:24 följande:


    Inte mycket alls! Servettringarna snubblade jag över haha Ekade nästan i lokalen Ska själv tillbaka till ikea i morgon Ska jag kika åt dig? Ska dit till tio Kan köpa loss i sådana fall om det finns
    Tack för erbjudandet! Det var väldigt snällt av dig! Men jag tar en sväng förbi där imorgon och då kan jag även hälsa på en kompis som bor i trakterna :) Det är inte varje dag man åker ut till Barkarby då man bor i stan.
  • Pingstdagen2010

    Det vore snällt om du kunde svänga förbi hyllan och kolla, så att de inte är slut. Skriv ett meddelande här om det är slut. Jag sitter och jobbar framför datorn hela dagarna. Vi har inte särskilt mycket att göra, eftersom hela Sverige har semester.

  • Pingstdagen2010

    Är det någon av er som börjat kolla runt efter en duktig frisör i Stockholmstrakten?

  • Pingstdagen2010

    December 2009 skrev 2009-07-23 20:01:34 följande:


    fick du tag i servetterna?
    Jag har precis kommit hem från jobbet. Det blev inget IKEA idag, eftersom det blev en lång arbetsdag istället. Jag kom hem för en 1 h sedan.
  • Pingstdagen2010

    Vad bra pris det var


    Hjartafró skrev 2009-07-23 21:08:40 följande:
    Jag har också bokat Puder, efter rekommendationer här på BT. :)
    Jag ska genast kolla in hemsidan!
  • Pingstdagen2010

    Välkommen till tråden zeldae! Vad bra att du har skrivit ihop lite information om festlokaler! Jag tycker att det är svårt att hitta en lokal i Stockholm, som tar 110 personer samt att man får ta med sig egen mat och dryck. Långholmens Folkhögskola är nog det bästa alternativet!

  • Pingstdagen2010
    BlivandeFruF skrev 2009-07-23 21:58:42 följande:
    det är synd att de flesta lokaler har så kassa hemsidor. vi har ingen bil så vi måste ta oss runt kommunalt och det blir en hel del resor, speciellt när många platser inte lever upp till förväntningarna. men hur ska man annars få veta om platserna är fina eller inte?åh, det är en sån djungel att hitta lokal! snart smäller vi upp ett tält på närmsta gräsplätt och serverar korv med bröd i sann gårdsstädnings-anda som bröllopsfest. haha!
    Ha ha ha, det var nära att vi också kastade in handduken efter att vi hade tittat på den tionde lokalen. Det är dock lättare för oss, eftersom vi har bil. De flesta i tråden inkl. jag själv är festlokalsspecialister efter att ha åkt runt hela Stockholm så ställ många frågor :)
  • Pingstdagen2010
    rosesarered skrev 2009-07-23 22:14:23 följande:
    En tråd för mig!Ska gifta mig nästa sommar och vi håller på och letar efter lokal för fullt Ganska svårt att hitta något som faller en i smaken, inte ligger för långt borta och som har "lagom" priser.Tyvärr så fick vi stryka ett hett alternativ från listan idag eftersom de bara ordnar bröllop med vikingatema och inte kunde tänka sig gå utanför det. Hade hoppats lite på den lokalen
    Absolut den tråd för dig, välkommen! Det är kul att det är allt fler Stockholmsbrudar, som hittar tråden :)
  • Pingstdagen2010

    Vi har inte kollat på villa Junibacken men jag tror att det är ett bra ställe. Om ni åker dit skriv en rad i tråden och berätta hur det var.

Svar på tråden Stockholmsbrudar