Inlägg från: rosesarered |Visa alla inlägg
  • rosesarered

    Stockholmsbrudar

    En tråd för mig!
    Ska gifta mig nästa sommar och vi håller på och letar efter lokal för fullt
    Ganska svårt att hitta något som faller en i smaken, inte ligger för långt borta och som har "lagom" priser.
    Tyvärr så fick vi stryka ett hett alternativ från listan idag eftersom de bara ordnar bröllop med vikingatema och inte kunde tänka sig gå utanför det. Hade hoppats lite på den lokalen

  • rosesarered

    Tyvärr så kommer jag inte på en enda lokal att tipsa er andra om även om jag plöjt igenom många trådar om festlokaler här på Bt.
    Jag vet att det finns en tråd som heter "Stockholmspar, var har ni festen?" och där finns en del förslag.

  • rosesarered

    Tack för tipset. Tyvärr ligger det åt fel håll för oss
    En fråga till alla Stockholmsbrudar, hur långt är det accepterat att ha som avstånd mellan vigselplats och festlokal? har ni varit på bröllop där det blivit en lång färd mellan vigsel och lokal, hur fungerade det isåfall?
    December 2009 skrev 2009-07-24 10:01:21 följande:


    Tips; Ring ekerö kommun och se vem om har hand om stenbrottet numera uppe på färingsö. Helt underbar plats där de slår upp gamla typmedeltida tält och man kan vigas mellan klipporna. Vi kollade på det förut när vi skulle haft sommarbröllopf örra året
  • rosesarered

    Vi har varit och kollat på två lokaler i helgen!

    Ställe nummer 1 är en restaurang på ett säteri och ordnar mycket konferenser och sånt, tydligen har de erfarenhet av ett 30-tal bröllop också. Min fästman blev helsåld på stället och vill helst boka NU! Själv är jag liite skeptisk. Orsaken till det är väl att jag tycker att det såg ut som en tråkig lunchrestaurang och har svårt att se framför mig stället när det är piffat för fest/bröllop.
    Fästmannen tycker att jag tänker för mycket på detaljer och menar att om vi bröllopspimpar stället så kommer det att bli fint.
    Men jag måste säga att fördelarna är många med detta ställe: stor sal där det ryms middagsbord och dans, uteplats med bar, liten altan och några utomhusbänkar och bord, konferanssal som kan vara till för brudparet eller för ammande gäster dylikt, sju toaletter och möjlighet till att hyra stugor för övernattande gäster.
    Pris för kuvert börjar på 300 och uppåt beroende på vilken mat man väljer. I detta pris ingår lokal, dukning,servering och städning. Vad säger ni tjejer, låter det bra eller?

    Ställe nummer 2 en mera "fin" lokal typ herrgård men det finns även en stor loge där man kan ha middag och fest. Kuvertpris ligger runt 800. Damen som visade runt var lite underlig och jag upplevde henne som uttråkad och totalt ointresserad. Det stället faller bort bara på grund av det!

    men ställe nummer 1, ska vi boka eller ska vi inte??

  • rosesarered

    Just det, tänkte komma med ett eget tips till er i tråden. Har sett följande lokal nämnas här på bt nångång: www.bojan.se/
    Vet dock inget om stället själv med enligt hemsidan ryms 70 sittande gäster och mat kan ordnas själv. Kanske värt att kolla upp!

  • rosesarered

    Glömt bort att jag deltagit i denna tråd, hoppsan..
    Lite sent men bojan tillhör Stockholms universitet vad jag vet

Svar på tråden Stockholmsbrudar